bebelusi de ian-feb2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Si noi vrem in parc dar eu nu am masina si mandra nu mai sta in carutz... Nu stiu cum sa facem... Ana Maria, daca mergeti voi cu masina, ne luati si pe noi?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Da, Anda, va luam cu placere. Numai sa se stabileasca intalnirea.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

da, mult de activ enumerate pe aici le facem si noi, altele nu si astfel m-am mai inspirat si eu.

la noi cam asa:

- ne plimbam cu masinuta - este activ PREFERATA de departe, de exp unu il plimba si altul se face ca sta sa-l prinda masina... iese o chiuiala...
- cind vine tati pe la 20, cu putin inainte de baie il ia mereu sus pe umeri si de acolo de la 2 m... chiuieeeeeeeeeee, si asta mai ales dc mami se face ca-l prinde de picioare
- punem broasca sa cinte melodii si vorbim cu ea, se duce catre gura ei si ii cinta ceva si apoi o musca de gura
- ii mai pun DVD baby Ein dar ff rar, mai ales cind vreau sa-i tai unghiile, cam o data/sapt
- ne alergam prin casa (eu dupa el zicind "te prind, te prind..." si el dupa mine, tot eu zicind "haide haide haide")... si ies niste alergari in 4x4 prin toata sufrageria+hol+bucatarie......... ca pe stadion
- il iau la geam dc vreau sa-i arat cartierul fiind la et 7 si avind blocurile ff departe de noi se vede super! si seara sint luminite peste tot si se uita ff atent. sau ziua cind ninge / ploua si ii spun uite aia, uite asta
- se joaca el cu tot felul de cabluri / fire / telefon mobil sau fix etc, telecomanda
- se ascunde dupa perdea eu sau el si facem "cucubau"

... sigur mai sint dar mai scriu cind imi mai amintesc

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Dana, multumim.

Shobo, eu smantana am pus-o mai intai in blender si s-a legat bine, dar se tot faceau goluri si rotea axul in gol si m-am gandit ca poate se bate mai bine daca o pun in bol-ul cu paletele de plastic (de mixat, care se foloseste si la aluaturi) si in 5 secunde s-a facut branza si zer.

Cred ca pediatra de la Medicover n-o sa ne dea antibiotic, si ma felicit ca nu i-am dat pana sa apuc sa vorbesc la tel. cu ea, fiindca astazi tusea si haraitul s-au atenuat mult, n-a mai facut febra si nici nu-i mai curge nasul decat f.putin...oricum continuam cu antitermice (fiindca sunt si antiinflamatoare) alternate la 4 ore si Humex de 3 ori/zi.

Macelarii arabesti gasesti in Crangasi...este una intr-o cladire mare in spatele pietii si scrie mare Macelarie Halal...mai era una in blocul acela lung, vis-a-vis de piata, chiar in capatul (dinspre parc) blocului.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Eu zic sa fixam mai intai ziua si locul, apoi vedem aproximativ ora (caci batuta in cuie nu cred ca poate fi). Daca sunteti de acord, eu propun DUMINICA, parcul CAROL.
Deci amatoare pana acum ar fi: Witchie, AnaMaria, Bubu05, lbelciug. Anyone else?

Shobo si Matei face toate activitatile enumerate de tine. Fantastic, dar de multe ori am remarcat ca puii nostri se comporta asemanator. Poate nu degeaba sunt nascuti in aceeasi zi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!

Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Daca ar fi tati aici poate am veni in parc, dar fara el mi-e greu.

La restaurant m-ar interesa, dar azi am prea multe drumuri de facut si chiar nu ajung.

Oana, tu ai doar 5-6 kg de dat jos, eu am vreo 15 cel putin, si asta pentru ca m-am mai ingrasat dupa ce am nascut.
Vai de pacatele mele, dar ce viata e asta fara dulciuri si bunatati?
Toata viata sa ai restrictii nu imi surade catusi de putin.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cozonacel spune:

Buna mamicilor, eu sunt o mamica a unei fetite de 11 luni si va urmaresc de mult timp dar nu prea reusesc sa scriu foarte des din lipsa de timp. Nu stiu ce s-a intamplat cu numele fetitei mele de nu a parut si el pe lista celor nascuti in 2005 deoarece eu l-am mai introdus o data, imediat dupa nastere. Oricum poate ca nu stiu eu cum se procedeaza, dar va trimit din nou datele respective:
fetita mea se numeste Oana Cristina si s-a nascut pe 23 februarie 2005 avand greutatea 3,5kg si 50cm lungime. Este o fiinta adorabila, cumintica si destul de somnoroasa, cu vizibile calitati vocale (cand se pune pe tipat ne acopera vocile cu succes!)

Ma bucur ca existati si ca putem afla noutati unele de la altele . Va pup si am sa revin cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Distractie placuta la intilnire, doamnelor!!!

Coraly, stii tu ceva si vad ca nu vrei sa spui ce...

Kita, Coraly, Mona, lucrurile stau asa, eu cunosc foarte bine exercitiile si principiile metodei, am facut-o inainte de sarcina, in timpul sarcinii pina la cinci luni, iar apoi m-am lasat de proasta, pentru ca as fi putut continua, dar nu am nici un fel de dvd, caseta video sau foto cu explicatii...exercitiile nu sunt greu de executat, dar este un pic dificil sa explici bine din prima ca sa fie executate corect. Exercitiile sunt ceva intre balet, yoga si stretching, dar toate miscarile sunt controlate de un singur muschi: perineul (asta-i partea mai grea de explicat), de asemenea nu trebuie sa incordezi decit un singur muschi o data, restul corpului trebuie sa ramina moale precum o papusa de cirpa. Apoi, nu este o gimnastica cu care slabesti pe cintar, ci in centimetri. Mie una nu-mi place sa transpir la fitness si e perfecta pt mine, pacat ca nu am timp sa ma reapuc ca pe vremuri. Acum la moda este pilates, ceva asemanator, dar are alte principii, principiul consta in a-ti "lipi" buricul de coloana vertebrala si exercitii de respiratie. Eu am facut pilates vreo doua luni si nu-i ajunge nici la degetul mic celeilalte metode. Pina vineri am mult de lucru, trebuia sa plec cu sefa mea la o conf, dar l-am apucat pe Dumnezeu de un picior si sefa a priceput ca nu pot inca (sper sa nu se mai iste si alte conf, ca nu stiu cite piciore are Dumnezeu), dar promit ca ma asez sa explic cum trebuie la sf saptaminii asteia, inceputul saptaminii viitoare, Kita, mai ai rabdare pina atunci.

in alta ordine de idei, ieri mi-a facut din nou figura cu pasii de citeva ori, dar paseste numai daca nu-si da seama si vrea sa ajunga la ceva, daca-i spui, vino la mama, se pun frumos in patru labe si vine la mine, se aseaza in spatele meu si face aeeee.

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Eu cred ca cea mai buna dieta este sa mananci din toate cu moderatie fiindca, daca privezi organismul de ceva (fie zahar, carbohidrati, grasimi) pentru o perioada de timp, cu prima ocazie cand vei manca acel "ceva" se va depune si organismul il va stoca (pentru urmatoarea perioada de privatiune), iar organismul, ca sa functioneze normal si la capacitate maxima, are nevoie de toate grupele de alimente...o dieta, oricare ar fi ea, nu o poti tine cu sfintenie toata viata (nici macar cateva luni la rand), si cum vei calca pe alaturi se va vedea in kilograme...doar am vrut sa va spun si parerea mea (a uneia care a fost obsedata de diete si care le-a incercat aproape pe toate...au fost ani intregi traiti din dieta in dieta).

Acum am si eu o intrebare: am luat astazi sfecla si nu stiu cum sa i-o pregatesc lui Andrei, fiarta sau cruda? era cineva (scuze, nu mai tin minte cine) care spunea de sfecla si ficatel, o reteta, ceva?

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Multumesc pt. raspunsurile ref. la miere. Eu i-am dat dupa ce-a implinit un an, cate putin, in apa calduta, sa combatem constipatia.

Nu putem veni in parc we asta, caci avem musafiri .

Shobo, da, ambele bunici sunt in provincie. Eu stau in blocul asta de 25 ani si-mi cunosc bine vecinii. Din pacate, Ruxi nu vrea sa stea decat la o singura familie in care, de altfel, am si mare incredere, insa au si oamenii astia servicii s.a probleme.

Ce bine ca ai un serviciu care-ti place si mai e si bine platit! Eu mai am termen anul asta sa ma gandesc sa fac ceva, as vrea un bussiness mic...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aniversari

Mergi la inceput