bebelusi de ian-feb2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 8
ana maria spune:
Bubu am vazut si eu pozele voastre!! Mortal Vladutz, mai ales dupa ce am vazut ca joaca la Steaua. iar la pozele cu prajituri am zis ca ma las pagubasa. Chiar ca esti talentata.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
kris spune:
Mersi Patricia pt lamuriri in privinta laptelui nestle.
Eu trec direct la el pt ca am baut decat o singura data bebelac si in rest bem lapte de la mami.
ana maria, de ce ii dai miere 20 de zile pe luna?
Ibelciug, sigur ca vreau sa ne intalnim in parc, dar in care? Eu stau in Rahova si frecventez parcul Sebastian.
Mai astept sugestii despre ce mancarica le mai dati copiilor vostri?
pupici multi
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
bubu05 spune:
Ana Maria
si imi place mult chestia cu "mama shefului casei", e adevarul gol-golutz !!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
coraly spune:
Magga, sa te tii bine, ca de-acuma incepe distractia cu mersul:)
Imi trebuie si mie exercitiile, desi iti spun sincer ca n-am auzit de ele pana acum.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
bubu05 spune:
Kris, pe langa ce am scris, eu i-am mai dat si snitel de pui sau peste(merluciu) pane, facute la teflon si "dezbracate" de oul acela cu faina. Am inceput sa fiu mai flexibila la mancare, dar inca nu ii dau cacao, ciocolata, dulciuri, snaksuri, biscuiti cu crema sau alte prostii.
Poze cu Vladutz
ana maria spune:
Kris mierea cu propolis creste imunitatea si ajuta la tratament si previne parazitii intestinali. Se da si la copilasii care au giardia. La noi nu e cazul dar ii fac un tratament de crestere a imunitatii in sezonul rece. Si a suportat-o foarte bine, chiar ii place.
Bubu ma bucur ca iti place numele meu
. Cred ca toate ne simtim asa. Mai ales dupa perioada de sarcina cand eram asa importante, rolul s-a schimbat.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
amo2004 spune:
Mai dar ce harnicute ati fost la scris!
Raspund si eu la ce-mi mai amintesc (ca de trei zile tot incerc sa recuperez ce ati scris si nu-mi mai ramane timp si de postat)
Mi-au placut foarte mult activitatile descrise de voi si m-am mai inspirat si eu. Majoritatea le prestam si noi, cu mici exceptii. La noi cartile/revistele nu sunt pentru citit si privit animalutze, cat pentru ros/rupt/sifonat. Noua ne plac la nebunie cablurile, laptop-urile, telefonul fix, cutiutele si sticlutele, ne place sa lovim obiectele unele de altele, sa deschidem si inchidem usi (ne-am prins la ce foloseste clanta si vrem sa apasam noi pe ea), jocul de-a cucu-bau. Noi suntem fascinati de baie si cand chiraim sau plangem, ne potolim ca prin minune daca mami ne duce in baie). Si, ca la toata lumea, ne place sa facem inventar la dulapuri (cu trantitul de rigoare al usilor de Nshpe ori). In plus, ne aduce tot felul de lucruri, asteapta sa facem ceva cu ele si pe urma le cere inapoi si incearca sa imite actiunea. E tot timpul cu manuta in sus si cu degetelul aratator indreptat spre ceva. Chiar si cand bea laptele se opreste, scoate bibe din guritza, si imi arata cate ceva zicand un "uite" dulce foc.
Ixxi, avem si noi cuburi din alea moi si parfumate, Clementoni se numesc, insa Mihai nu prea e interesat de ele. Le mai roade, dar de construit, construiesc eu si el darama.
Anda, eu ma inscriu in clubul devoratorilor de mamici care fac sistematic Lady's Fingers si Brownies.
Apropo de brownies, o fi avand acelasi gust cu celebra brownies care se face in state? Aia da praji buuuuna, buuuuna. Din ce vad in poze nu e asa inchisa la culoare ca cele ce le-am mancat eu prin state.
Catiflo, noi nu ne trantim pe jos (inca
), insa atunci cand nu ne convine ceva facem un scandal (tipam tare, maraim nervos) de se aude pana la tine
Aaa, defapt se trateste si el, pe spate, dar in joaca, in patul mare cand ne jucam sau il imbrac. Si pe urma rade fericit. Dar mie mi-e frica tot timpul sa nu rateze aterizarea si sa nimereasca cu capul pe dunga patului sau perete
.
Magga, nu care cumva sa ne lasi in ceata cu CALLANETICS :). Hai ca am si eu o burtica de desfiintat. In ceea ce priveste kg, cam la fel ca tine si Coraly eram si eu inainte. Adica 1,70 si 59-60 kg. Acum am 70 din pacate, m-am ingrasat alaptand, ca la o luna dupa nastere aveam 66-67
.
Pe calea asta va anuntam oficial ca am incheiat capitolul alaptat, dar de la inceputul lui decembrie lucram la asta. Mihai bea lapte de vaca pasteurizat, de 2,5%, ca n-am avut succes cu laptele praf. Daca l-ar fi acceptat, i-as fi dat NAN Junior.
Distractie faina la intalneala.
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
amo2004 spune:
Citind din urma am vazut o noua mamicutza ce ar fi vrut sa se alature grului nostru. Alinmona, bine ai venit! mai da un semn de viata si spune-ne mai multe despre puiul tau. M-a frapat nick-ul tau. Pe sotul meu il cheama Alin iar pe mine Mona si suntem din cluj hi hi
Crinuta, te rog sa actualizezi si la noi in listuta, Mihai avea la un an 11,5 kg si 77 cm. Merci.
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
lbelciug spune:
Kris, pai si eu stau in Rahova! La intersectia Margeanului cu Buzoieni, daca stii. In Sebastian mai merge cateodata bona mea cu Matei... De asemeni Ana Maria si Witchie stau in apropiere. Dat fiind ca suntem mai multe mamici care stau in aprox. in aceeasi zona, as propune sa ne vedem in parcul Carol sau Tineretului, duminica, dupa ora 12. Ce ziceti? Daca aveti alte propuneri privind locatia, e ok caci eu oricum vin cu masina si cu sotul ...
Bubu05, tu pe unde stai?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!
Professional pics
bubu05 spune:
Liviana, eu stau in Berceni pe Oltenitei, deci in Carol sau Tineretului e ok si noi tot cu sotul putem veni, cu masina, dar pe la 15...
Poze cu Vladutz