bebelusi de ian-feb2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 7
Witchie spune:
Vin si eu desi nu pot sta mult! la 17.30 trebuie sa fiu la Arlechino Club. Dar vin! Ana Maria poate plecam impreuna ce zici...
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...
Shobo spune:
Patricia, cred ca sintem 5 pina la urma. daca vine si Anda, vom fi 6. dar cine stie dc nu mai apar si alte fete, cum s-a mai intimplat. loc gasim noi.
Erica, cred ca te inteleg! dar ambele bunici nu sint din Buc? de vecini... nici eu nu as baga nici unul in casa mea, dar sa stea cu puiul... noi decit buna ziua vecinilor. in rest... nu ii stim deloc. nu ma invidiati pt bona fetelor, va rog. am luat-o pt ca n-am incotro. tb sa ma intorc la birou dc vreau sa mai am loc de munca serios, pe bune, de Craciun am aflat ca m-au si avansat in lipsa si nu pot sa mai stau ac inca 1 an... abia ma asteapta aia. nu mai zic de citi bani pierd si am pierdut deja... si cu toate astea si la bb2 tot 1 an voi sta cred.
kris, ingerashu e bine si bianca la fel, n-am reusti sa vb prea mult cu ea pt ca eram amindoua prinse cu bebeii. dar ne vom mai vedea noi cumva pina la urma.
La multi ani, ALEXANDRA!!! Corneliaa, sa va traiasca printesa, sa aiba o viata frumoasa!
Amaya, sanatate multa lui Andrei! sa-i treaca rpd, si eu zic sa nu ii dai inca antibiotic dar dc si al 2-lea medic zice mai bine da-i, decit sa se agraveze. Doamne ajuta sa se faca bine rpd!
Bubu, fewlicitari pt examenele reusite! cred ca si eu ca e fff greu cu copil asa mic sa mai si inveti.
crinuta, pai deja aseara am deschis si noi sampania, deci nu m-am putut abtine de la ea nici eu
![]()
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
alipiticot spune:
La multi ani Alexandra!(Cornelia)
Erica,eu i-am dat miere de albine,de mai multe ori,ii pun in laptele cu cereale.E de la cineva cunoscut si nu am avut probleme pana acum.
Distractie placuta la intalnire!
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
lbelciug spune:
Bubu05, Crinuta, ixxi, Leta, V. Erica, Kris ce-ati zice de o intalnire in PARC DUMINICA cu piticii? Desigur daca mai vrea si altcineva, sunteti toate welcome! Haideti fetelor ca nu e greu sa palavragim in timp ce impingem carucioarele. Abia se vad si piticii intre ei.
Distractie placuta fetelor care se intalnesc azi la CityGrill. Ati vazut ca aveti conexiune la Internet de acolo? Poate ne dati un feedback de la fata locului, eh?
Multumesc Crinia.
U r welcome, Erica.
Catiflo, raspund: la noi treba cu aruncatul si protestatul e la ordinea zilei. Nu te speria, pe undeva e normal. Au si ei personalitate si trebuie muuuulta rabdare.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!
Professional pics
bubu05 spune:
Neata' fetele!
Liviana, eu merg in parc, daca e frumos afara, sa stabilim unde si ne vedem!
Catiflo, la noi protestatul a inceput de la 7-8 luni, cand se infoia la mine, ridicand buricul in sus si dandu-se cu fundul de pamant! Acum mai nou, se incordeaza si se tine contra daca vreau sa-l iau de undeva, dar il iau pe sus, chiraie putin, nu-l bag in seama si ii trece. Si daca se enerveaza rau, se arunca pe burta, pe covor, sau pe spate, cum ii vine. Metoda mea: nu il bag in seama si se linisteste, sau ii atrag atentia cu vreo jucarie, ceva. Odata si-a spart buza, si-a muscat-o cu dintisorii cand s-a aruncat pe burta de nervi!!!
V.Erica, eu nu ii dau inca miere, mai astept putin, poate pe la 1 an jumate spre 2 ani incolo...
Azi dimineata Vlad nu a vrut sa bea lapte deloc
, dar i-am facut gris cu lapte si cu zahar ars si l-a mancat tot. Ma dispera ca nu bea lapte din biberon( sau cana) 

Shobo, chiar imi pare rau ca nu vin azi, dar sigur ne vom vedea si cu copiii la o plimbare. Multumesc pt. incurajari, sa stii ca nu mai am nici chef de invatat cand trebuie sa ma ocup de copil, de casa, de cumparaturi...
Patricia, eu tot gratar din ala rotund cu capac am, si fac friptura de vitel la el si iese super, dar noi preferam carnita de vitel la cuptor cu sos de rosii si usturoi...mmmm...
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
ana maria spune:
Anda, sigur mergem impreuna daca pleci de acasa. Hai sa ne vedem pe la 4 la Sebastian in dreptul blocului tau. Ok? Ramane asa?
Erica eu ii dau miere. Si simpla si cu propolis. Cu mierea cu propilis ii fac o cura (o lingurita, 20 de zile pe luna, timp de 3 luni).
Shobo, ne vedem acolo la 16,30.
Kris enterocolita a facut de la un microb care era continut in smantana. Putea sa faca si de la lapte. Dar e bine sa fii prevazatoare. Eu ii dau lacatate de la Milli si nu a avut niciodata probleme. Oricum sunteti tari daca deja cere la olita. Eu abia de vreo 3 zile il pun pe olita (dupa ce am citit ca voi ii puneti) si face pipi, cam de fiecare data. Am observat si eu ca din cand in cand isi duce mana la pampers si presupun ca atunci face pipi, dar nu am apucat sa verific.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
PatriciaArdeleanu spune:
Bubule, stiu...si mie imi place la fel, cu sos, cu paste, immm....dar acum sint la restrictii si o fac gratar.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Shobo spune:
Erica, eu inca nu i-am dat miere serios, doar de citeva ori, 2-3 dati cred. de salcim sau cu fagure, luata de la Carrefour, firma Albina Carpatina - Apicultor Georgescu parca.
Patricia, aoleu ce pofta imi faceti. de unde gasesc si eu o macelarie arabeasca sa iau vitel asa bun?? stiti vreuna prin Militari?
fetele care veniti azi, sigur ne vedem acolo!!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
Toata lumea vorbeste de cure de slabire, de Monti, de restrictii...si eu nu pot sa ma mobilizez sa ma apuc si eu de o cura, ca tare as vrea sa dau jos 5-6 kg...
Dar am zis ca de luni, incep dieta 1-1-1 sa vad cat ma tine, dar nu am ambitie sa ma abtin si dupa 2, 3 zile incep sa trisez...

Eu sunt fan mancare gatita, nu gatesc gras, dar sa fie acolo o ciorbita, un felul doi...si cate o praji, ceva.................
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

La multi ani, Ioana Alexandra!