bebelusi de ian-feb2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 6
Shobo spune:
crinuta, dar tu ai zis ca poti si azi si in weekend, de ce nu vii in ambele dati?
, nu vrei sa ne vedem?
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
crinuta spune:
Ei nu vreau sa ne vedem. Cum sa nu vreau sa ne vedem? Azi am foarte multa treaba acasa, treaba amanata de mult si n-o mai pot lasa, pe cand in weekend e altceva.
Oricum va spun de pe acum ca si cand voi veni eu nu mai mananc dulce sau ceva ce sa ingrase.
Aaaaaaa, Shobo, spuneai de sampanie. Ei bine, eu nu renunt la sampanie nici macar cat tin monti. Nu pot, imi place enorm.
Momentan insa duc lupta impotriva dulciurilor si a mancatului seara.
De ce mi se face foame seara si ziua nu?
Crinuta si
Rayan
Shobo spune:
crinuta, iti garantez ca la o c-da de piept pui gratar cu legume la gratar maninci excelent si nu te ingrasi, SLABESTI!!! iar legumele de aici de la city grill sint perfect Monti! si delicioase, le-am testat
. ca desert poti c-da o inghetata kko fara frisca, insa are ceva zahar si nu prea e Monti
. oricum e cea care ingrasa cel mai putin intre tot ce poti c-da intr-un restaurant rom. dc de exp ai luat salata fructe dupa friptura ai stricat tot! bineinteles ca cel mai bine e sa teabtii de la orice desert.
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
Amaya, ai pus-o in cana cu cutite pe fund? sa stiu si eu, merci.
V. Erica spune:
Neatza mamici,
Patricia, cum faci gratarul de vita sa fie "mancabil"? Eu nu reusesc sa fac vita la gratar buna decat fierband-o 1 ora in oala minune si, abia apoi punand-o pe gratar, ceea ce mi se pare super alambicat
...
Liviana, saru-mana pt. reteta. O salvez si o fac next party.
Amaya, sanatate multa lui Andrei!
Shobo, ce-as mai veni si eu daca as avea cu cine sa-mi las copiii!?
Insa bunica n-am, bona n-am, vecini acasa la ora aia si pe care sa-i accepte si Ruxandra, n-am... Deci, ce-mi mai ramane? Sa ma uit cu drag la pozele voastre!?
Crinuta
"De ce mi se face foame seara si ziua nu?"
Pai, pt. ca nu mananci ziua! Aceeasi pb. o am si eu: ziua ciugulesc, iar seara ma apuca foamea, poftele 
...
Catiflo, Ruxi nu se da cu curu` de pamant, insa tipa si da din maini cand nu-i convine ceva... Aici e, vorba lui tat-su: "ma-sa intreaga" ![]()
Fetelor, am si eu o intrebare:
Voi ati inceput sa le dati miere copilasilor?
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aniversari
PatriciaArdeleanu spune:
so, cite fete sintem azi?![]()
Erica, trebuie sa fie in priumul rind minzat-vitel, si o anume parte din vitel care iese buna la gratar (si eu am luat plasa de multe ori)- escalop sau vrabioara. Eu o fac la gratar din ala rotund in care se pune apa si are capac deasupra si iese "mincabila". dupa ce o scot, pun putin unt pe ea si o mai acopar putin cu capac in farfurie si abia cind o maninc pun sare.
De cind am descoperit o macelarie arabeasca am descoperit secretul cum se taie felia de friptura ca sa iasa cit mai buna (de-a lungul fibrei). Te sfatuiesc sa iei carne din macelariile lor, au cea mai buna carne
, si daca ceri vitel, vitel iti dau, nu vaca batrina, cum am patit de multe ori in marile supermarketuri, ca nici fiarta 2 ore nu era buna ...desi scia vitel...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
kris spune:
neata'
Multumesc fetelor de raspunsuri in privinta meniului pt printesa.
La multi ani Alexandra Maria si Ioana Alexandra! sa aveti o viata frumoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Shobo ca mai face ingerasu? Daca intalneala era in week veneam si eu.
Sa stiti ca ieri printesuca mea a baut un bibe cu lapte bebelec de 100ml si nu am avut probleme cu scaunul.
Dr. mea mi-a recomandat Nestle junior ( 1-3 ani); Foloseste cineva? cum este ca , calitate? Sau ce lapte imi recomandati? Fulga light este bun?
Ana Maria , cu smantana am dat gres pe la vreo 10.5luni cand mi-a facut enterecolita si vreau sa o evit pana pe la 1 an si 1/2.
In rest suntem bine, de 2 zile cerem olita cand vrem sa facem kk, ceva de genul iii iii si trage ne trage de maneca.
va pupic dulce
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
V. Erica spune:
Patricia,multu pt raspuns. Stiu ca in macelariile arabesti gasesti carne buna, eu iau de la Sonmez oaie si e grozava, insa vitel am in fiecare an de la tara. Eu pt. friptura pastrez la conge pulpa si muschiuletul, nu stiu ce-s alea "vrabioare", "escalop", dar tre` sa cercetez...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aniversari
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, Nestle junior este Nan si eu am inceput sa ii fac acum trecerea dela Bebelac la nan, acum sintem la juma/juma si nu sint probleme.
Erica, tot niste muschiuleti sint, nu as putea sa spun ca nici eu nu ma pricep, dar e buna si pulpa, sa fie sectionata pe lungimea fibrei.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
amo2004 spune:
La Multi Ani, IOANA ALEXANDRA!
Cornelia, sa-ti traiasca fetita, sa aiba o viata frumoasa si sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti! Voi ce mai faceti, cum e cu "visul american"? ![]()
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"