bebelusi de ian-feb2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

aaaa si mi-am adus aminte: http://www.idieta.ro/downloads/ aici gasiti cateva filmulete cu Winsor Pilates si exercitii Callanetics (care, daca te tii de ele, zi de zi, dau rezultate foarte rapid).

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amaya, sfecla poti sa o faci coapta in cuptor cu tot cu coaja su dupa aia sa faci gen salata cu ulei masline/lamaine sau piure.
Eu o folosesc foarte des la ciorbitza de legume si iese delicioasa, mai ales cu o lingura de iaurt.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Magga si Iustin la fel a iceput sa mearga ,mai intai cand vroia sa ajunga la mine sau la vre-o jucarie si apoi din ce in ce mai des si mai multi pasi.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Amaya, si eu ii mai pun cubulete de sfecla in piureurile de legume sau in pilaf.

Crinuta, daca as da jos 10 kg ar fi super-super...dar...sa ma apuc de regim si sa vad cum merge.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Amaya, multumim!

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Multumesc de sfaturile cu sfecla...sunt curioasa daca o sa-i placa, cu toate ca fiind dulce ar trebui sa-i placa...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

In primul rand La multi ani pentru Alexandra, cu intarziere ca de obicei pentru care ne cerem scuze. Ubi, sa stii ca si noi am taiat si mot am rupt si turta, tot asa la cererea nasei.
Ixxi - felicitari piersicutei pentru progrese! Se pare ca e f matura in gesturi (si-i mai plac si sarmalele
Catiflo - stai linistita, se pare ca manifestarile astea de rasfat sunt ceva comun! La ce-mi povesteste soacra-mea ca facea al meu sot cand era mic, Maria mi se pare parfum. Nici eu n-o incurajez insa! Dar cum te simte un pic vulnerabil, e vai si-amar!
Coraly - si Mariei ii place la geam, chiar vroiam sa intreb daca n-o fi periculos sa-i incurajam sa stea la geam. Ma gandesc pentru mai incolo sa nu fie atrasi tot timpul la fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

La multi ani, Alexandra!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aniversari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Daniela, sa stii ca nu m-am gandit deloc la aspectul asta. Oricum ei nu vor ajunge singuri la fereastra decat dupa 4-5 ani, dar eu cred ca e ceva tranzitoriu, adica le place afara, si uitatul pe geam inlocuieste iesitul afara...cred eu.

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Feteleeeeee, cum a fost la intalneala??

Amaya, am descarcat filmuletul cu pilates si l-am facut.......ma dor toate alea , de cand nu am mai facut miscare. Mi-am propus sa-l fac zilnic! Sa vad cat ma tine !

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput