Clubul nurorilor (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by kisstherain999

Legat de nunta: soacra mea a stiut ca rochia mea va fi vernil Chiar si sotul si-a cumparat costum verde sa fie asortat cu rochia mea. A fost o surpriza pentru toti, rochia era alba.

Mda, draguta idee...
Cat despre reactia soacrei, cu cearceaful... Fara cuvinte !

Raza de soare

Pana-mi fac cont, aici ma puteti vedea, la proba finala:

http://community.webshots.com/user/mokosistaf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by kisstherain999
In perioada cat am stat la socri eram vizitati in week-end (dimineata) de soacra, care incepea sa-l gadile pe sot, sa ii faca masaj, iar eu turbam de nervi. Eram pur si simplu geloasa pe ea.
Cea mai tare faza a fost cand intr-o calduroasa zi de vara noi inveliti (de frica bineinteles) cand intra soacra si incepe sa traga de cerceaf zicand ca e asa o caldura, la ce ne mai invelim. A fost ca la Stan si Bran, trageam fiecare de cate un colt al ceaceafului. Bineinteles ca ne-a perit tot cheful, iar ea nici nu s-a jenat. [/font=Comic Sans MS][/purple]

Pai cu asa o soacra.... o luam de mult pe dealuri. Cum adica sa il gadile dimineata fe sotul tau? Si sa ii faca masaj, cand tu esti langa el. Si faza cu cearceaful... e de toata jena. Da' nu i-a fost rusine? Ma ingozesc cand citesc asa ceva.
Noi cand mergem la soacra, ne lasa in camera ei sa dormim, ca acolo e televizorul, iar e merge in cealalta camera. Si daca am inchis usa, ea nu mai intra acolo, decat atunci cand unul din noi iese si atunci stie sigur ca poate intra linistita, fara sa ne deranjeze.

11+
Mai am 24 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Bine v-am gasit,fetelor!
Andreea,stai linistita,totul va fi bine,ai sa vezi,imi imaginez ce sperietura ai tras...Din aceasta cauza si bb a dat din picioruse desi eu stiu ca incepe sa miste dupa 15-16 saptamani,poate ti s-a parut!Eu,dupa ce am nascut,multa vreme aveam impresia ca misca copilul in burtica...
Kiss,soacra ta este sanatoasa la cap?Eu cred ca sigur e dusa...cum sa intre peste voi in dormitor si sa mai traga si cearceaful?Duceti-o nene la nebuni sau poate ii lipseste si ei,saracutza,o partida de !Da' socru ai?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by camelia72
Andreea,stai linistita,totul va fi bine,ai sa vezi,imi imaginez ce sperietura ai tras...Din aceasta cauza si bb a dat din picioruse desi eu stiu ca incepe sa miste dupa 15-16 saptamani,poate ti s-a parut!Eu,dupa ce am nascut,multa vreme aveam impresia ca misca copilul in burtica...

Si eu stiu ca misca pe la 15-16 saptamani, poate chiar mai tarziu. Dar aseara sigur am simtit. Si pentru confirmare a pus si iubi mana pe burtica si a simtit si el. Nu ne venea sa credem. Dar asa a fost. Apoi, imediat ne-am intristat gandindu-ne la ce e mai rau..legat de boala asta. Acum si eu si iubi suntem mai linstiti.

11+
Mai am 24 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea vezi ca e ok? Ti-am zis ca se rezolva, ma bucur ca ai primit si un raspuns avizat, acum sper ca esti linistita ca sa se linisteasca si piticul

Fetelor ce povestiti de soacre ma lasa masca, ma mir ca rezistati asa eroic, eu n-as suporta, cred ca m-as imbolnavi cu nervii.
Eu la cel mai mic inconvenient al soacramii reactionam, incercam sa ii spun frumos si dc intelegea bine, daca nu o lua si sotul la explicatii si pana la urma se conforma. Si acum ii mai aminteste sa bata la usa cand intra la noi in camera, ziua, ca seara nu vine niciodata, doar in caz ca ne cauta cineva la telefon striga din hol de la 2 metri de usa :))

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

scuzati fetelor!!
citeam in paralel si pe razuca la mirese...
doamne ce fata isteata sunt...cred ca incep sa imbatranesc...sau nu?
Cu siguranta...deh la anii mei tre sa mai iau niste lecitina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai fetelor, de mult stau pe tusa si va sunt alaturi sufleteste.... mai ales celor care locuiesc cu soacrele... recunosc ca am citit foarte pe sarite insa a meritat din plin... sunteti niste dulci si jumatate
Acum am zis sa ma prezint si eu ca nu e frumos sa spionez...
Ma bucur mult ca tiza mea e ok si pup burticuta .
In rest ce sa zic, eu sunt o fericita a socrella mea sta departe departe tomnai in Moldavia. Da' si cand ne vedem.. tulai Doamne. Si ca si Dana incerc sa gasesc mereu leacul anti-politete dar dijaba Niciodata nu indraznesc sa cracnesc in fata ei.... Acum sa nu va ganditi ca e socrella tiranica, insa e genuld e femeie care a fost mereu stalpul casei si s-a obisnuit sa munceasca 20h/24 iar toti ceilalti sa faca la fel.
Eu - crescuta la oras ; ea - la tara
Eu - ma culc la 1-2 noaptea ; ea - la 21 maxim
Eu - cu preocupari preponderent "spirituale ; ea - munca fizica non-stop
Contactul dintre noi... aparent zambitor nevoie mare, dar ulterior cu critici, comparatii (cu cumnatii evident) etc. Si acii ies mereu "sub" fiindca noi nu ne laudam niciodata ca am gatit aia sau ailalta, ca am pus nu stiu ce prin casa sau ca am luat cu brio examane sau ca am facut un proiect important la serv. Pur si simplu daca esti bleg esti tratat ca atare
Hai ca va plictisesc, inchei prin a repeta ca socrella me' e de treaba, dar cat sunt eu de calma cateodata as
Mai ales in perioada asta... saraca s-a operat aici si de aproape o luna stam in priza - casa, spital, plimbat socrella tur-retur. Tensiunea e mult peste 220V si incepe sa se lase cu scantei daca nu ne revenim repejor.... scanteile m-au facut sa va scriu, sstiu ca voi ma intelegeti...si mii de scuze daca am palavragit o groaza, nu mai fac decat la obiect!
Pupici pt norici
PS: masaj sotului dimineata & seara? Cunoasteeeeeeemmmmmmm

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

welcome andora[orange]
se pare ca mi te alaturi...esti o fericita
stii chiar ma gandeam intr-o zi poate faptul ca si soacra mea fiind de la tara e mai apropiata...la ors or fi mai mironosite
parca eu as fi din alta parte...sper sa ma incadrez la soacre bune cand mi-a veni sorocul.
Pupici norici..ne mai auzim si maine!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fannna2003
...esti o fericita stii chiar ma gandeam intr-o zi poate faptul ca si soacra mea fiind de la tara e mai apropiata...la ors or fi mai mironosite

Multumesc de primire
Hihi, fiecare tip de socrella are la pachet si avantaje si dezavantaje... si satul are neajunsurile lui.. gura lumii sloboda e problema principala... ca si nepriceperea unora la munci agricole samd.... adik eu . Va dati voi sama, m-am lasat dusa vara cu carut&copil de 6 luni pe camp in soare sa ducem mancare oamenilor Normal acum eu sunt invinuita c-as fi fost cu ideea. Cat a plans copilul asta numai eu stiu, nu mai fac
Scuze de paranteza, facea parte din fericelile campului

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Bomboana de pe coliva.. vine soacra-mea in 30 min e acasa deja m-am certat cu sotu', putea sa ma anunte cu o ora macar inainte.... ea e la spital, noi tineam amandoi cura si n-avem nici o mancare in casa.. ce ma fac? Daca nu mai auziti de mine sa stiti c-am fost un om bun... dar ca fraiera nu ma intrece nimeni.....
scuze pt iesire, dar cateodata nu mai pot

Mergi la inceput