Clubul nurorilor (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea (andora) bine ai venit, in sfarsit:)
Eu stiu ca tu ai soacra buna (te trec cu rosu pe lista) chiar daca uneori mi calca si pe alaturi, asa sunt toate, deci nimic iesit din comun.
Are ceva daca mananca si ea ceva mai de regim? Serveste-o cu ce mancati voi, ca doar e sanatos asa:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Bine ai venit,andora!Sa stii ca asa-s varsatorii,stau ce stau in banca lor dar si cand se pun pe "varsat"...nimic nu-i mai opreste,isi spun tot of-ul!Tu ne citeai dar nu-ndrazneai?Curaj,soro,aici ne mai "racorim" si noi caci altfel ar iesi scantei!Sa ne zici cu ce ti-ai ospatat socrela...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Ies si eu un pic afara si cand ma intorc ce gasesc?Ati scris de nu mai apuc sa va citesc.Ma,da' harnice mai sunteti!
Andora,bine ai venit !
Stiti cine a lipsit la apel? Cherry si mitraliera ei!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Compatibilitati, va rog: nora capricorn soacra fecioara????

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

si tu esti varsator?
waw...welcome
inseamna ca ar trebui sa avem ceva puncte comune...unul l-am gasit...soacra
si apropo de zodii...ce mai avem pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

quote:
Originally posted by camelia72
Kiss,soacra ta este sanatoasa la cap?Eu cred ca sigur e dusa...cum sa intre peste voi in dormitor si sa mai traga si cearceaful?Duceti-o nene la nebuni sau poate ii lipseste si ei,saracutza,o partida de !Da' socru ai?

Socrul e mai mare cu 16 ani decat ea si dorm separati de cativa ani
Vi s-a intamplat sa fiti geloase pe socre? In ce imprejurari? Pe mine una ma deranja foarte tare faptul ca-l giugiulea in prezenta mea, iar el nu riposta in nici un fel. O fi de vina faptul ca e singurul copil? Sau oi fi eu defecta?

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by joker

Compatibilitati, va rog: nora capricorn soacra fecioara????

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Nu stiu care-i treaba cu soacra-ta ,da' eu sunt fecioara si daca nu-mi convine ceva e jale.Sunt saritoare,miloasa,iubitoare ,loiala,da' daca ma calci pe coada o data nu te uit o viata.Sunt foarte critica si am pretentii mari de la cei din jur.Ma dispera dezordinea,imi place ca fiecare lucru sa fie pus la locul lui.Nu farmacie ,da' daca eu am pus un lucru undeva ..pai acolo sa-l gasesc ca altfel......Nu stiu daca te ajuta cu ceva ,dar cam astea sunt fecioarele,cel putin eu.
Soacra-mea e varsator si nu ma inteleg cu ea.Prietena mea cea mai buna e varsator si cu ea ma inteleg perfect.Deci.....

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by kisstherain999

Socrul e mai mare cu 16 ani decat ea si dorm separati de cativa ani
Vi s-a intamplat sa fiti geloase pe socre? In ce imprejurari? Pe mine una ma deranja foarte tare faptul ca-l giugiulea in prezenta mea, iar el nu riposta in nici un fel. O fi de vina faptul ca e singurul copil? Sau oi fi eu defecta?

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Si mie mi s-a intamplat, eram geloasa atunci cand avea pretentia de la sotul meu (tot singurul copil) sa arate asa cum i-ar place ei (tuns, frezat, fara cioc) si ii era tare greu sa inteleaga ca de acum MIE trebuie sa imi placa si nu ei. A insistat mult pe chestia asta si sotul meu i-a tot explicat pana a inteles. Isi mai da si acum cu parerea, dar macar nu insista.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

V-ATI CULCAT???

Mergi la inceput

Cum sa ne culcam ,ma, la ora asta? Ce suntem gaini?

Dana

Mergi la inceput