Clubul nurorilor (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Andreea, ma bucur foarte mult pentru tine!!!Sa ai mare grija...Totul va fi in regula.

Chiar daca e profesoara nu inseamna ca se poate rezona cu ea...Vrea sa aiba dreptate in domenii in care e complet pe dinafara si atunci cand ii prezinit argumente logice si solide iti spune:"Nu ma mai contrazi ca eu stiu mai bine!!!!"

Bine ca nu sta cu mine...daca statea ma mutam la spitalul 9,doar e aproape...

Sufar de boala politetii, nu pot sa ii inchid usa in nas

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Si eu sufar de boala politetii!
Auzi,asta nu s-o trata?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Buna nurori,

a.cicel ma bucur ca cineva te-a putut linisti un pic

Legat de nunta: soacra mea a stiut ca rochia mea va fi vernil Chiar si sotul si-a cumparat costum verde sa fie asortat cu rochia mea. A fost o surpriza pentru toti, rochia era alba.

In perioada cat am stat la socri eram vizitati in week-end (dimineata) de soacra, care incepea sa-l gadile pe sot, sa ii faca masaj, iar eu turbam de nervi. Eram pur si simplu geloasa pe ea.
Cea mai tare faza a fost cand intr-o calduroasa zi de vara noi inveliti (de frica bineinteles) cand intra soacra si incepe sa traga de cerceaf zicand ca e asa o caldura, la ce ne mai invelim. A fost ca la Stan si Bran, trageam fiecare de cate un colt al ceaceafului. Bineinteles ca ne-a perit tot cheful, iar ea nici nu s-a jenat.

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

Si eu sufar de boala politetii!
Auzi,asta nu s-o trata?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Nu stiu, nu cred, am incercat dar se pare ca nu imi trece...
Incerc sa raman indiferenta...ma fac ca nu o observ.Cand e ea de fata imi fac de lucru prin bucatarie...dar tare m-as mai scarpina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by kisstherain999

Buna nurori,

a.cicel ma bucur ca cineva te-a putut linisti un pic

Legat de nunta: soacra mea a stiut ca rochia mea va fi vernil Chiar si sotul si-a cumparat costum verde sa fie asortat cu rochia mea. A fost o surpriza pentru toti, rochia era alba.

In perioada cat am stat la socri eram vizitati in week-end (dimineata) de soacra, care incepea sa-l gadile pe sot, sa ii faca masaj, iar eu turbam de nervi. Eram pur si simplu geloasa pe ea.
Cea mai tare faza a fost cand intr-o calduroasa zi de vara noi inveliti (de frica bineinteles) cand intra soacra si incepe sa traga de cerceaf zicand ca e asa o caldura, la ce ne mai invelim. A fost ca la Stan si Bran, trageam fiecare de cate un colt al ceaceafului. Bineinteles ca ne-a perit tot cheful, iar ea nici nu s-a jenat.

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Moamaaa,da' nesimtita femeie!Bine ca v-ati mutat de la ea ca asta era in stare sa va zica sa nu va jenati de ea

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Andreea ma bucur mult de tot! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina fara probleme si un BB grasunel si frumusel! Si sanatos si smecher!
Joker mama da' ce soACRA ti-ai tras....ufff. Ce materie preda? Sa nu-mi spui franceza..pls
Kiss...bhey nene cata nesimtire! Scuzati, dar nu-mi imaginez cum poti fi atat de ingust si lipsit de maniere incat sa faci asta!...buhuhu
Hai pupici la nurorici!

Mergi la inceput

Ba frantuzasca!!!C est la vie...

Va pup pe toate, ies afara cu Edut si taticu...m-au convins sa ies din casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by fannna2003

razucoma bucura enorm raspunsul pe care l-ai primit.
NU STIU DACA INTRA PE ACEST FORUM ( ptr d-na doctor Dragomir)DAR DACA O FACE TIN SA-I MULTUMESC ,ATAT PTR.RASPUNS CAT SI PTR. OPORTUNITATE.

Nu eu, ci a.cicel ! Nu-i nimic vis-a-vis de confuzie...

Raza de soare

Pana-mi fac cont, aici ma puteti vedea, la proba finala:

http://community.webshots.com/user/mokosistaf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mama ce-am nimerit-o! Si asta pt ca toata viata m-am lovit de profe de franca duseee. Si mai stiu cazuri...dar hai ca devin nashpa pe aici! Impune-ti punctul de vedere. Lasa politetea pt cine o merita! Uff..nu ma recunosc, eu nu-s rea, dar azi sunt dusa de la masea!
pup

quote:
Originally posted by joker

Ba frantuzasca!!!C est la vie...

Va pup pe toate, ies afara cu Edut si taticu...m-au convins sa ies din casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by fannna2003

razucoma bucura enorm raspunsul pe care l-ai primit.
NU STIU DACA INTRA PE ACEST FORUM ( ptr d-na doctor Dragomir)DAR DACA O FACE TIN SA-I MULTUMESC ,ATAT PTR.RASPUNS CAT SI PTR. OPORTUNITATE.

Nu eu, ci a.cicel ! Nu-i nimic vis-a-vis de confuzie...

Asae ...pt mine era raspunsul. Oricum i-am trimis si eu un mesaj de multumire.

11+
Mai am 24 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput