Clubul nurorilor (10)
Raspunsuri - Pagina 14
impreuna spune:
Andreea (a.cicel) dc ? 2 Andree :) (asa se zice?:)
Dormi mama ca si eu sunt somnoroasa de felul meu, cand eram insarcinata in ultimele 2 luni cat am stat acasa se speriase soacra-mea de mine, ii zice maica-mi ca poate am patit ceva, ca nu sunt in regula ca dorm prea mult:)
Cami soacra-ta e balaur daca scoate flacari, din ala cu mai multe capete si mai multe vieti
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Andreea (a.cicel) dc ? 2 Andree :) (asa se zice?:)
Dormi mama ca si eu sunt somnoroasa de felul meu, cand eram insarcinata in ultimele 2 luni cat am stat acasa se speriase soacra-mea de mine, ii zice maica-mi ca poate am patit ceva, ca nu sunt in regula ca dorm prea mult:)
Eu sunt Andreea si andora e Andra. Sunteti de acord? Ca altfel o sa ne incurcam pe aici.
Andora ce spui?
11+
Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE
impreuna spune:
Andreea pai si pe andora tot Andreea o cheama si eu tot asa m-am obisnuit sa-i spun:)
Da nu-i bai ca va putem spune asa la amandoua, eu cel putin pun in paranteza explicatiile:))
SunSmile spune:
Buna fetelor
Multam de incurajari! Din pacate nu vrea sa ma lase. E o complicatie a problemei existente, care trebuie operata repede.
Si ca sa fie tacamul complet..Alex(catelusul nostru) a inghitit chestia aia de la fermoar..aia de se trage sa inchizi sau sa deschizi fermoarul. Nu mi-am imaginat ca va avea puterea sa dea jos de pe cos un trening si sa-i smulga aia. Si a vomitat toata noaptea...pana a reusit sa scoata minunea. Acum sunt zombie...incerc sa mai strang prin casa si mai pe seara ma infiintez la prietenul meu drag..d-nul stomato.
Andreutzo...incerc sa-ti catapultez tot tortul, dar cred ca ingheata pana la tine!
Apropos de nume...io o sa vad, ca pe A.Cicel o botez in fel si chip. Andorei o sa-i spun asa deocamdata.
Pup si ne mai vorbim azi!
a.cicel spune:
Daca nu aveti ceva mai bun de facut, incercati asta www.dl.neerden.nl/BigRedButton.swf" target="_blank">asta.
Em am luat-o de la alt subiect. Dar le puteti pune pe soacre la treaba. Si cand termina primesc un premiu.
11+
POZE
impreuna spune:
Eh, asta sa fie toata problema. Ziceam si eu asa intr-o doara, cum zic de obicei cam tot ce-mi trece prin cap:)
Hai concentrati-va acuma la nunti ca vedeti voi ce va asteapta :)))
Eu sunt singura acasa, fara socru si imi fac de cap, am stat juma de ora la telefon cu ai mei, apoi am facut o pauza si am sunat din nou:)
Acu ma duc sa imi culc mogaldeata, eventul sa ii si dau sa manance mai intai:)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Buna fetelor
Multam de incurajari! Din pacate nu vrea sa ma lase. E o complicatie a problemei existente, care trebuie operata repede.
Si ca sa fie tacamul complet..Alex(catelusul nostru) a inghitit chestia aia de la fermoar..aia de se trage sa inchizi sau sa deschizi fermoarul. Nu mi-am imaginat ca va avea puterea sa dea jos de pe cos un trening si sa-i smulga aia. Si a vomitat toata noaptea...pana a reusit sa scoata minunea. Acum sunt zombie...incerc sa mai strang prin casa si mai pe seara ma infiintez la prietenul meu drag..d-nul stomato.
Andreutzo...incerc sa-ti catapultez tot tortul, dar cred ca ingheata pana la tine!
Apropos de nume...io o sa vad, ca pe A.Cicel o botez in fel si chip. Andorei o sa-i spun asa deocamdata.
Pup si ne mai vorbim azi!
Saracu' Alex. O fi avnd si el chef de joaca si n-a avut cu cine, asa ca a luat treningul. Acum e bine?
Si eu ma intalnesc diseara, la 7, cu nenea stomatologul. Si iubi... Noi mergem impreuna...
Stiu ca tu ma tot botezi, da' io nu ma supi...
11+
POZE
cherry22 spune:
Salutare, fetele!
Am citit tot ce ati scris, dar ieri am avut niscaiva treaba si nu am putut scrie.
Dana, nu mai am pe cine sa mitraliez, ca pe socrela nu am mai vazut-o de vreo 10 zile , dar cum o vad, cum , ca sigur va zice ceva ca sa ma calce pe bataturi.
Andreea, eu cred ca nu trebuie sa-ti probleme cu bb, nu cred ca ai luat boala de la baietel. Daca si dr ti-a spus ca e ok, nu te mai stresa. multi, ai grija de tine si bb. Ce putin mai ai pana la nunta si sa vezi ce repede trece. Mie nu imi vine sa cred ca deja au trecut 6 luni, si cat ne-am pregatit, am vrut ca totul sa iasa bine, eu zic ca a iesit foarte bine. Ne-am ajitat, am alergat, am pregatit totul cu mare grija...si a trecut asa repede...
va pupez
impreuna spune:
mooooamaaa Andreea ce mortala-i chestia aia cu punctul, pacat ca soacra nu stie engleza, si eu sincer nu m-as incumeta sa ii traduc :)))
Sun, nu stiu la care sa va zic intai sanatate, tie sau patrupedului:) La amandoi
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
mooooamaaa Andreea ce mortala-i chestia aia cu punctul, pacat ca soacra nu stie engleza, si eu sincer nu m-as incumeta sa ii traduc :)))
Ce conteaza ca nu stie? Spune-i ca la sfarsit va descoperi ceva....Vezi tu cum o stimulezi. Spune-i ca nu conteaza ce scrie acolo, doar sa apese pe buton pana cand descopera.. acel ceva.... Poate peste o saptamana tot in fata calculatorului o gasesti
11+
POZE