Clubul nurorilor (10)
Raspunsuri - Pagina 15
SunSmile spune:
Flavia multumim! El si-a revenit dupa ce a vomitat porcaria aia. Cand am vazut-o am incremenit, putea sa-i perforeze stomacelul!
Andreutzo si io merg cu iubi. De fapt, stomatologii nostri ne-au fost d-ra si cavaler de onoare la nunta si sunt prietenii nostri de suflet, pe care speram sa-i cununam cat mai curand! Si da, stiu ca nu te supi pe mine, ca io te botez "din dragoste"(fara mircea radu)
Cherry profita de absenta soacrei! La maxim!
Pup u all
impreuna spune:
Cam repede merge treaba, deja ma vad nevoita sa deschid un nou capitol, sa avem loc sa ne lafaim :))
Haideti ca continuam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68077" target="_blank">aici.
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
Pe unde ati disparut toate? Iar am ramas singura aici?
11+
Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE
SunSmile spune:
Cred ca fetele s-au mutat la un nou subiect sau nu? Nici nu mai vad bine! Deja sunt 12 ore de durere continua!
quote:
Originally posted by a.cicel
Pe unde ati disparut toate? Iar am ramas singura aici?
11+
Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE
impreuna spune:
Da da, ne-am mutat la capitolul 11 :)
Andreea, nici o sansa sa ramai singura pe aici
Flavia (sotie si mamica fericita)
cherry22 spune:
Este socrela suparata socrela ca nu mai trecem pe la ea(l-a sunat pe sot si s-a vaitat, ca stie ca eu ii dau cu flit). Vai,vai, ce dor ii e de noi, saracuta, mi-e asa mila de ea, ca mi se rupe inima
M-am facut , ca ea, si se pare ca nu-i place
Ha,ha, sa vina ea la noi, ca nu consum benzina ca sa o suport.
Si eu merg maine la stomatolog, dar mai bine as merge la taiere, ca am o groaza de frezele alea, de nu ma intrebati
Voi cum suportati sculele alea de la stoma?
va pupez
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Raza ia zi tu la fete ce ai avut cu soacra-ta azi-noapte...
[
Am visat ca o bateam ! aveam un fel de bata de baseball si-i dadeam cate una-n cap ! Mama, nu m-as mai fi trezit din visul ala...
Raza de soare
Foto