Clubul nurorilor (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neara!Ce faceti mai matinalelor? Meyyy,ce-a patit Raza azi noapte?
Ce? ce?
Sunsmile ,imi pare rau pt maseluta ta! Ti-a trecut?
Andreea,dormi acum cat poti de mult ca daca vine bb.....la revedere somnic.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Neara!Ce faceti mai matinalelor? Meyyy,ce-a patit Raza azi noapte?
Ce? ce?
Sunsmile ,imi pare rau pt maseluta ta! Ti-a trecut?
Andreea,dormi acum cat poti de mult ca daca vine bb.....la revedere somnic.

Raza a vista ca o batea pe soacra-sa.
De dormit dorm....si dupa ce vine BB. Ne trezim, mancam, ne culcam....si tot asa. Iubi va trebui sa se aboneze la popota la ei sa manance, daca va vrea ciorba si alte mancaruri gatite. Sau sa mearga la soacra-sa.

11+
Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Asa ti-a facut tu planul?Mamicileeee,explicatii voi Andreei cum e cu somnul cand ai
Hai ca esti dulce
Auzi ,da' Raza macar dadea tare?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:

Asa ti-a facut tu planul?Mamicileeee,explicatii voi Andreei cum e cu somnul cand ai
Hai ca esti dulce
Auzi ,da' Raza macar dadea tare?

[navy]Nu mai rade ... Eu asa vreau sa fie. Ar face bine BB sa semene cu noi, ca amandoi suntem niste somnorosi.[navy]

11+
POZE

Mergi la inceput

Nu stiu daca Raza dadea tare.... ca doar ata a spus, ca o batea pe soacra-sa.

11+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Mai ce vrenicutze sunteti la scris,doar v-am lasat putin singure si a-ti umplut 4 pagini!!!
Andora,deci tu esti varsator,soacra taur si sotul balanta?Hihihi,suntem "identice"!Tauroaica de soacra-mea scoate flacari pe nari cand se supara...In schimb eu si sotul suntem f. compatibili,varsator-balanta este cuplul ideal,pe probate!
Andreea(a.cicel),cand va veni bble...adio somn,iti garanteaza o mami cu experienta,se trezeste noaptea din 3 in 3 ore,are colici,ii ies dintii si e agitat...ehe...dormi acum cat poti ca apoi ti se va schimba programul!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia72
In schimb eu si sotul suntem f. compatibili,varsator-balanta este cuplul ideal,pe probate!
Andreea(a.cicel),cand va veni bble...adio somn,iti garanteaza o mami cu experienta,se trezeste noaptea din 3 in 3 ore,are colici,ii ies dintii si e agitat...ehe...dormi acum cat poti ca apoi ti se va schimba programul!

Si berbec (eu)- balanta (iubi) este cuplu ideal. Din experienta.
Cat despre BB si dormit....noaptea de acord...dar ziua, cand iubi e la munca, cat doarme BB dorm si eu. Nu?

11+
POZE

Mergi la inceput

Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.Dar imi place ca esti optimista.Si eu am fost la fel

Dana

Mergi la inceput

quote:

Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.Dar imi place ca esti optimista.Si eu am fost la fel

Pai sper si eu ca poate am un BB cuminte si somnoros asa ca noi. Ca de nu... o chem pe mama sa stea cu el

11+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Razuco sper ca ai iesit invingatoare

Mergi la inceput