Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
pischi2003 spune:
JOY la multe luni printisorului Vladut Andrei si sa va bucurati de el 

. Eu tot mai cred ca seamana cu Alexuta mea
.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
pischi2003 spune:
Felicia, am vazut pozele cu Ilincuta - mai, da' ce fetisoara poznasa. Si cu piticul din Alba ca Zapada - super-faza.
Lavi, se vede ca Silviutei ii place la pozat, dupa cum spuneai!!! Si Nati e dulcica foc.
De fapt, ce sa zic, toti copilasii din album sunt grozavi.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
bb_alinus spune:
Fetelor dragutelor, hai ca nu mai tin pasul cu voi!
Si noi ne-am plimbat, a fost un soare superb, si o gramada de lume pe plaja!
Eu am ramas la partea cu scoica montatat pe scaunul din fata! Aici este cam obligatoriu sa il pui pe bebe langa tine daca nu ai si pe altcineva cu tine sa il supravegheze pe bancheta din spate. In nici un caz nu trebuie lasat bebe singur! Si cum bine explica Lavi, scoica trebuie montata cu spatele la sensul de mers, deci nu ai cum sa il supraveghezi prin oglinda retrovizoare...Eu am fost nevoita sa merg 15 km cu bebe in spate si eu in fata ( cand a plecat mama de la mine in viteza!!!) si am oprit de 2 ori ca sa vad ce face, ca missa nu scotea nici un sunet! Imi faceam mii de idei, s-o fi sufocat, i-o fi cazut caciula pe nas
etc.De fapt ea le tragea la aghioase de numa. E drept ca e "locul mortului" cum zice Ina insa cu un bebe in masina: 1.conduci fara viteza, nu te aventurezi, 2. ai agatat pe masina insemnele Baby on board de care ar trebui sa se tina cont!La o adica nenorociri se pot intampla oriunde, in fata sau in spate, atentie mare trebuie si bafta evident!
Anda, in orice caz, deci orice tip de scaun ai avea, fix sau nu, trebuie sa dezactivezi airbagul din fata dreapta!
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Siminaf spune:
Cristina, se poate sa treci la Ralucuta mea si lungimea la 2 luni? Aprox. 59 cm (58,7 parca). Ca sa nu fie asa, un loc gol... Am masurat-o noi, ca aici controloalele sint dupa cum au liber la programari... hmmmm.....
Multumesc mult de tot!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
meems spune:
Fetelor, am si eu vesti mai bune (sper sa nu ma bucur prea repede): de 3 nopti am reusit sa-i fac Riannei cat de cat un program. M-am hotarat sa n-o mai las sa doarma deloc dupa ora 17:30, maxim 18. Ne cam chinuim noi seara ca e maraita si ea ar dormi, dar incerc s-o entertain cum pot mai bine. La 21:30 facem baita, apoi papam, si fetita e adormita in jur de ora 22-22:30. Nu mi se mai trezeste pana dupa ora 2! Atunci mananca din nou si apoi doarme pana aproape de 5. Dar am observat ca la 4:30-5 cand se trezeste, o face mai mult din obisnuinta, caci nu vrea sa pape nimic si doar se maraie. Asa ca azi-noapte am luat-o-n brate si dupa cateva leganari a adormit din nou pana la 6. Atunci i-am dat sa pape si am pus-o din nou la culcare. Dupa 30 de min. s-a pus pe plans si am luat-o cu mine in pat dar n-a vrut sa doarma, mai mult s-a foit. Atunci am luat-o in brate si am venit la computer sa citesc ce-ati mai scris. Nu va spun c-a dormit la mine in brate pana dupa 9! Deci se poate! Am sa incerc sa n-o mai iau in brate dupa 6, chiar daca plange o las sa vad daca nu cumva se obisnuieste sa adoarma la loc la ea in patut. Nu va pot spune cat sunt de bucuroasa! Daca ar tine-o tot asa, ar fi super. Chiar daca e greu s-o tin treaza dupa ora 17:30 si sa n-o mai las sa doarma, dar vad ca numai asa imi doarme dimineata mai mult.
Alina, sa stii ca aici nu e voie sa pui carseat-ul pe scaunul din fata. Eu o pun pe Rianna in spate, dar e in partea opusa, nu direct in spatele scaunului soferului. Cand sunt numai eu cu ea in masina, o vad foarte bine chiar daca ea e cu spatele la mine, ca i-am pus o oglinda in fata ei si eu ma uit in oglinda retrovizoare (asa i se zice?) si ii vad fatzuca in oglinda aia. Pentru noi lucreaza ft. bine asa.
lavi02 spune:
joy si pischi La multi ani!!! Ati implinit si voi 2 luni! 
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
lordra spune:
Bai, io nu ma pot tzine pasu' cu voi: scrietzi de rupetzi. Nici n-am citit din urma, asha ca intreb direct ce ma doare:
Cat calciu d-ala sirop datzi pe zi la bebei? Pediatra mi-a zis sa-i dau 1 linguritza, insa tot ea-mi spusese inainte sa-i dau 5 ml. Ca gluconic. Ma indoiesc ca 1 linguritza inseamna tot 5 ml. calciu siropos.
Eu m-am aprovizionat ca Berila cu calciu gluconic 'jdemii de cutii (imi ajungeau pana-n august) si cand colo ce sa vezi: Dara-mi l-a respins cu vehementza si cu urlete de-a sculat tot blocu' cand am vrut s-o fortzez sa-l inghita. Asha ca m-am resemnat. Am pus la naftalina calciu la fiole si i-am cumparat si eu d-ala sirop. Nu-d inda lamurita cat anume trebuie sa-i dau pe zi. Help me! 
Buluci spune:
Meems, felicitari cu programul Rianei! Al meu se comporta la fel noaptea, dar ii dau suzeta si rezolvam problema in caz ca vrea doar companie, daca-i este foame , binenteles ca scuipa suzeta si asteapta sinul sau biberonul.
Tania, dragutzo, colege de suferinta!
Cred ca eram refacuta mai repede daca faceam kiar cezariana! Inca sunt o varza "jos", la 35 zile de la nastere.Am un ditamai "entrance" in vagin.
Tania, am vazut ca si tu ai prob cu laptele!Din cite stii tu , aprox 70-80 ml din ambii sinii este totusi o cantitate mica !
Mie imi papa dupa sinii ,intre 60-100 ml de Humana!
Acum kiar nu stiu daca tre sa fie asa, gaurica e deja gauroi!
Iar va fac sa zimbiti: Am intrat kiar pe situ-ri cu pasarici sa vad cum ar trebui sa arate!
Merg ca o rata, cracanata, nu stiu cind se va vindeca carnea acolo, avind in vedere ca zona cu pricina e mereu umeda! Cumplit!
Lavi02, CM kiar asa tirziu ti-a venit , din februarie cind ai nascut tocmai in septembrie!???????
Deci in cazul asta tu n-ai fi putut lua pilulle!???? Right???
Anda,eu patesc la fel cu adolescentul meu, dar am sesizat ca bubitele dispar in doua trei zile! Si eu cred ca sunt hormonii din laptele matern, caci eu tare agitata am fost si de cind m-am calmat sa stii ca nu prea-i mai apar!
Fetelor, bebelul meu e un dulce de cind am depistat ca laptele matern nu-i era suficient!
Acum maninca din ambii sinii, apoi rade intre 60-80-100 ml Humana, apoi doarme ca un ingeras!
O alta prob, Simon are pielea capului fff rosie! Sa fie de la transpiratie? Voi ii tineti cu caciulita in casa!?/??
Dordia, tu spuneai ca bebelul tau are arderi fff bune?
Mie , imediat dupa ce papa , face kk. Poate deasta avanseaza asa greu la cintar!?
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Buluci- eu o tin fara caciulita. Ii pun numai dupa baitza. Pete multe rosii am avut si noi pe caputz, dar au trecut mai ales cu saprosan pudra. Sunt de la transpiratie, deci nu-i nimik grav. Offf....ai si tu o bafta cu partile inferioare...
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
proadelina spune:
Buna seara! Am revenit si eu, in primul rand cu multumiri pt fetele care mi-au raspuns. De aseara bebele meu si-a schimbat atitudinea si a luat din nou sanul, deci de 2 zile analizez ce am mancat (si am mancat cam multe
), ca sa-mi dau seama ce nu-i place.
In privinta udatului patim si noi asta, desi de 2 saptamani am trecut la nr. 3, azi a fost fleasca de 2 ori... si loc mai era in pampers. Acum e cam suparat, dar ii canta tati...
Adelina cu bebe Albert (16.11.2005)