Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
lavi02 spune:
Tania, pisi zice de moulinex spiralio.
Pisi, e tare frumusel Sebi! Ochii aia albastri si mari.. iar cu torturile alea m-am imbolnavit.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
felicia74 spune:
Joy si Pischi, sa va traiasca bebeii!!
Eu abia am revenit din parc, dintr-o plimbare ultra-scurta ca Ilinca iar s-a inecat cu saliva sau muci si a inceput sa planga. Asta, mai incercam maine.
Ina
!
Cat despre iubirea sau atentia acordata de parinti copiilor, la mine s-a vazut clar - pe mine m-au tinut ai mei din scurt rau, pana pe la 19 ani, pe cand pe sora mea, mai mica cu 6 ani, au lasat-o sa faca aproape orice. Eu cateodata ii mai amintesc asta mamei, la care ea mi-a argumentat: "Lasa ca ai si tu acum un pui de Scorpion ca sora ta, sa vedem tu cum te descurci!"
Chiar, cum ma voi purta eu cu Ilinca? Sper sa fim prietene!
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
pisi-si-boscu spune:
Felicia, sa stii ca si la mine cu sora'mea a fost la fel. Eu - super tinuta din scurt, ea, super libera. Amandoua ma ajuns foarte bine, insa eu si acum sunt convinsa ca daca mama pe mine m-a iubit foarte mult pana sa apara ea, dupa aia nu s-a mai concentrat decat asupra ei. Eu am fost un accesoriu. Ca idee, ea in prima zi de scoala avea ciorapiori gen dres de dama, iar eu in liceu am purtat blugi pt ca ciorapii aia se rup usor! Ma rog, eu sunt CONVINSA ca nu poti iubi doi oameni la fel. Chiar daca sunt copii tai. Eu cred ca pe unul il iubesti pt ca e frumos si pe celelalt ca e destept, etc - asta era doar un exemplu.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
felicia74 spune:
anda a facut si Ilinca acel gen de cosuri, dar pediatra a zis sa nu-i dau cu nimic. Asa am facut si a trecut. Pr a fi cosuri de lapte.
Wow, mers la mare
! Abia astept, desi nu stiu cum ma voi descurca cu Ilinca. Cu siguranta atunci nu voi mai alapta, asa ca va trebui sa-i dau papa gatit. Dar pana atunci - schimbam retete si sfaturi.
Korynna te-a lamurit cineva?
Daca nu, uite:
trimite tu un mesaj cu numele bebeului, data nasterii etc. (vezi care datele necesare din tabelul de pe prima pagina) si cineva de aici o sa te introduca in tabel.
Pentru a schimba date din profil vezi meniul din stanga, unde scrie "Profil personal". Daca intri aici ti se va cere din nou parola, dupa care poti schimba ce vrei tu din profil.
felicia74 spune:
Gogolos Karvol ii poti da numai dupa ce are bebe 3 luni. Dar nu are acelasi efect ca si extrasul mucilor cu pompitza. Eu am luat "batista bebelusului" si numai asa pot face o treaba. Bine era sa-i fi curatat eu nasucul Ilincai si inainte de a pleca afara ca sa stau mai mult fara probleme
Ceai de chimion se gaseste, in Bucuresti, la mai toate farmaciile si la Plafar. POate mai intrebi si la alta farmacie din oras? Ar trebui sa aiba.
Anda,Lavi tks ptr lamuririle cu Pampersul!
Nici nu mi-am dat seama dar eu chiar aplicam tehnica corecta! Insa nu descoperisem semnele simetrice
Pisi interesant mesajul tau. Astept si parerea Dianei![]()
pisi-si-boscu spune:
Diana nu stiu de ce nu mai intra, mai ales ca avea ceva de povestit de la botez care a iesit super. Poate ca are probleme cu bb, sau poate are o problema cu faptul ca am intrat eu pe acest site !?
Diana stie de diferenta pe care a facut-o mama intotdeauna. Si mai stie ca tata a echilibrat oarecum situatia. Asa e in toate familiile. Doar ca unii copii sunt mai egoisti si percep anumite chestii mai grav. Eu de ex, am fost un copil egoist - as fi vrut mama sa fie mai mult a mea decat a fost.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
Noki_Lara spune:
Hello fetele! Aveti logoree scrisa, m-am edificat!
Am fost si io afara cu mindra, 2 ore si m-am socializat cu Mimmy-Dummmy!
By the way, daca amu citesti, treci la invatat!![]()
Amu sa raspund cite ceva:
Teo- eu folosesc dintotdeauna stickuri. Sunt tare incintata de ele, nu miros puternic, bble nu are nici o treaba cu ele. Io am de la Rexona.
Catutza- "pirleala ca micu pe gratar".
Ehe...ce pirleala de-asta as trage io acuma! Sunt fana mare. Este pasiunea vietii mele. As merge la mare oricind. La vara, morti-copti-faliti sau nefaliti trebuie sa avungem! De-abia astept!![]()
Maria-Alexia- noi cu baitza de musetel, am cam renuntat in ultima vreme...nu pot sa zic daca a avut efecte benefice sau nu. Cosuri am avut si noi la inceput, dar au trecut de la sine. Acuma avem una bucata cos-punct de grasime, pe care cu greu ma pot abtine sa nu-l operez...dar rezist pe baricade, in speranta ca va trece. In legatura cu scoica, mie nu mi se pare prea mic elefantelul tau. Io am pus-o pe a mea de pe la 2-3 saptamini. La 3 saptamini, chiar am poza cu ea.
Despre scaunul-scoica-de masina - Lavimama, m=ai pus pe ginduri. Io nu l-am fixatcu centuri si nici pe bb cu centura, ca ii pun paturica si nu mai pot s-o petrec cu centura de la scoica. Sa nu mai zic ca mergem cu fatza la drum. Dar sta foarte bine infipta scoica pe bancheta din spate, intre scaunul de linga sofer si partea din spate a banchetei. E super-fixata. Iar pozitia micutzei, este cumva, foarte pe spate deci nu vad cum ar putea-o sbughi in fatza la vreo frina brusca. Totusi, o sa incerc s-o pun si invers, dar e cam nasol ca nu o pot vedea cind sunt doar eu si eu conduc.
Oricum, in asentimentul Inei- clar nu as monta scoica pe scaunul din fatza. Mi se pare tare riscant.
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Pisi- hai ca incepe sa-mi placa de tine. Hai ca fac compensare - daca sora-ta s-a suparat pe mine, vorbesc cu tine!![]()
Deci, revenind: maaaare dreptate ai grait cu surorile-fratii. Si io-s de aceeasi parere - fetelor,nu dat cu rosii.
Eu in toate familiile pe care le cunosc cu mai multi copii, inca nu mi s-a intimplat sa vad vreuna in care sa nu se faca discriminari, mai mari sau mai mici intre ei.
De aceea am zis io ca nu vreau decit una bucata plod. Pentru ca nu stiu daca as fi in stare sa nu pot face diferente. Si atuncea mai bine nu ma risc... Ce zic e valabil mai ales la cele cu 2 copii, din experienta mea. Unde-s peste 2, deja nu mai conteaza...
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah