Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
camelia_daniela spune:
Gandacel, condoleate pentru pierderea suferita! Suntem alaturi de tine!
Dragelor, noi am fost la control astazi ... pentru ca maine facem 1 luna : avem 3.600 kg (+850 g de la iesirea din maternitate/ +700 de la nastere) si 54 cm (+ 4 cm) ... deci as putea spune ca suntem in grafic! ![]()
Dariuca e mancaciosa si in rest e OK in afara de o piodermita urata, de care incercam sa scapam, motiv pentru care de vreo doua zile suntem "violete"!
Deci, Cristina, poti completa datele noastre in tabel!
Va pupicim,
Camelia & Dariuca
ALEXANDRA DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
"Bitter are the tears of a child: Sweeten them./ Deep are the thoughts of a child: Quiet them./ Sharp is the grief of a child: Take it from him./ Soft is the heart of a child: Do not harden it."
- Pamela Glenconner
tania-z spune:
Buluci draga de tine! 
te inteleg perfect prin ce treci! Eu iti spun cum a procedat medicul meu pentru a mi se vindeca gauroiul mai repede - si da rezultate, uite e a doua oara cand trec prin acelasi tratament. Mai mult, acum nu ma mai doare, chiar stau asezata si conduc masina (sunt back on the road si tare fericita, ca-mi place la nebunie sa sofez!).
Deci "reteta" de toaleta zilnica este asa: dupa dush te asezi culcata cu o oglinda in fata, ca sa vezi bine zona. Pune sub tine o folie de plastic. APoi spala zona cu apa oxigenata (torni direct din sticluta). tamponezi cu comprese sterile pana se absoarbe toata spuma creata. Stergi, pe urma, cu o compresa imbibata in betadina. La sfarsit este ESENTIAL pentru cicatrizare rapida sa pui o compresa sterila exact in gaura cu unul din urmatoarele prafuri:
- Debrisan sau
- Cicatrex - asta din urma se gaseste in Germania, nu stiu daca si pe acolo il gasesti. dar iti spun substantele active sa intrebi la farmacie daca au ceva similar: sulfat de neomicina, bacitracina cu zinc + Glycina, Cysteina, DL-Threonina.
te pup si sa ne tii la curent!
Tania & BB Stefan
mamica noiembrie-decembri spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68035" target="_blank">scutec no.13
corap spune:
Anda, sorry ca-ti raspund atat de tarziu, dar am avut oaresce probeme cu calculatorul. Despre masina de paine (parca e si o strada cu numele asta): la ce a spus lavi, mai adaug:
painea nu e numai cubica, ci iese si cu o gaura-n fund (uneori si cu paleta, cel putin la masina mea), drojdia e cea mai pretentioasa, cateodata da gust naspa la paine (sau sunt eu fff sensibila la gistul de drojdie) si, intr-adevar, trebuie scoasa imediat dupa ce s-a copt, ca altfel se intareste de n-o mai poti scoate si se face superbolovan de la coacere prea multa.
Dar are o coaja... superbuna, noi de fapt mancam numai coaja, miezul nu prea.
Si alt dezavantaj e ca tine cam 2 zile, nu mai mult, dup-aia devine sfaramicioasa.
Eu am incercat tot felul de variante. Cel mai mult imi place una jumate faina de secara, jumate faina alba de grau, cu seminte, la care eu pun si 1 lingurita de ulei de porumb si putin lapte. Yummmmmmyyyyyyyyyyyyyyyy
Fetelor care va stresati cu botezul, sa va spun cum a fost la mine: a fost de boboteaza, a fost singur in biserica, deci nu s-au produs altercatii, tipete, ghionturi intre fotografi, etc (by the way, am fost la un botez unde au fost botezati 9 buc. copii ODATA!!!). Au foat aprox. 30 de persoane, au incaput toate la maica-mea acasa, unde a fost bufet suedez cu chestii si vedeta a fost friptura de curcan. si gata. Fara sresuri, fara greturi. Eu consider botezul o chestiune mai intima, n-am avut chef sa-l fac la restaurant. Si-apoi, la restaurant puiutul nu e in centrul atentiei, devine un fel de pretext de petrecere absent. (nu e exprimarea cea mai fericita, da’ ma rog...)
Catutza, eu fac masaj de mult, la o tipa acasa. Inainte faceam si reflexoterapie, si o sa mai fac dupa ce termin cu alaptatul (nu ca ar fi contraindicat, da’ sa fiu eu linistita). Nu vine acasa si e 25 de lei ora. Practica un masaj cam in forta (mie asa imi place, ca de mangaiat ma mangaie gabi daca am chef), dar dup-aia te simti dumnezeieste.
Bubamara, pai eu nu-i pun nimic pe fata/nas/gurita. Dak-ar fi dupa el, nu i-as pune nici caciulita, sa-l vezi cum doarme si da din cap sa si-o scoata... in general, mi-e frica sa-i acopar nasucul, ca poate face condens, si se poate imbolnavi. Eu l-am scos si pe vreme ff nasoala si n-are nimic.
Mariaalexia, si eu am patit-o cu un canal infundat. A trecut cu bb, muls, masat & comprese reci (de la frigider) cu rivanol. Eu le schimbam cam la 10 minute (compresele).
Si a trecut in cateva zile.
Va mai scriu, da’ sa mai citesc
Bau-bau si bb andrei care doarme (si sforaie
) in bouncer si care n-a facut astazi baita
Dak nu se trezeste pana la 1, nici nu-i mai fac