Bebelusi de martie - aprilie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Andira

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andira Lasa-i incolo de colegi si sefi, nu-i mai lua in seama. Probabil ca persoana care ti-a dat un asemenea raspuns habar nu are ce inseamna sa fii insarcinata. Ia-ti medical mai repede si lasa-i in plata domnului.

Mamacita asa-i cu "prietenii"astia, ce sa-i faci... eu i-as zice vreo doua, macar asa sa ma linistesc In rest, nici o grija, ai destule activitati! de Alexut nu-ti zic nimic, ca eram convinsa ca-i ies foarte bine analizele

An-k E posibil sa fie totusi un mic intrus si sa nu fie inca detectat de test. Sau intarzie fiindca ai fost bolnava, cine stie?! Lasa ca afli curand

Nino copilasii vorbesc cat sa te intelegi binisor cu ei cam pe la 2 ani. In medie. In general cei care au mers devreme s-au concentrat mai mult pe activitatile fizice si d-aia raman putin in urma cu vorbitul. Se intampla si viceversa. Si mai sunt si bebeii care le fac pe toate devreme si-si bucura mamicile. Este un semn de inteligenta crescuta, dar la fel de bine ajung si cei mai intarziati la aceeasi inteligenta crescuta. Adica e unilaterala indicatia asta: le face pe toate devreme, e destept.
Ce face Alex?

Ocrainic foarte buna decizie ei luat! Sunt mult prea mici inca, au nevoie de mama sau macar de un substitut de mama, nu de altcineva in fiecare zi. Au nevoie sa se poata atasa de persoana cu care stau, sa aiba incredere in ea si sa se poata baza pe ea. Eu as mai astepta cu capsunile, ai destule fructe minunate acolo, chiar nu vad de ce te-ai grabi. Are o viata inainte sa le savureze. E mica sansa sa-i provoace o alergie, dar si daca ii provoaca si nu o sa mai poata papa capsuni niciodata? Nu merita, zic eu. Dintisorii eu ii verific mai mult pe pipaite, sau cand tipa. Ii place foarte mult sa tipe cat o tin plamanii si profit si eu. Felicitari Daviducului pentru progrese! Intr-o saptamana o sa se ridice singurel usor, o sa vezi. Asa a facut si Ioana, mai intai doar de mine, dupa de orice, dar numai pana in genunchi si pe urma, hop pe orice gaseste.

Carmen mirosul de varza murata poate fi si din cauza febrei, o fi fermentat mai mult la temperatura mai mare. Multa sanatate si tie si lui Rares!

Ellinia multi lui Stef sa se faca bine repede!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

Mergi la inceput

Connie l-am vizionat pe Calin! E un scump si jumatate cu zambetul lui de chinezoi bucalat Te binedispune imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

buna dimineata si de la noi. astazi sint prezenta dupa o absenta de citeva zile. ieri si alaltaieri am lipsit la apel pt ca nu am fost la servici si de acasa nu am avut timp sa intru pe forum.

Livia are temperatura de 3 zile si se chinuie rau noaptea. am fost cu ea la doctor si nu e clar ce are. zice ca la bebei mici de obicei o infectie se manifesta intii prin temperatura si apoi apar simptomele. pina acum nu are nimic altceva, nu muci, gitul e ok, nu tuseste. asteptam sa vedem cum evolueaza. ii dau tylenol sa ii reduc febra si cam atit. bine ca maninca, bea lapte. s-ar juca dar nu prea are putere. e destul de activa la cita temperatura are.

Maya e si ea miriita pt ca ii mai iese un dinte. nici ea nu doarme noaptea si eu ca un zombi de la una la alta. am dormit 6 ore in ultimele 48 si astazi vrind-nevrind a trebuit sa vin la servici. cafeaua sa traiasca. am ajuns in asa hal de oboseala ca ma scol noaptea cind aud zgomote din camera lor si ii inghesui suzeta in gura la una din ele cind de fapt cealalta era cea care plingea. sper sa le treaca cit de curind, ma doare sufletul cind le vad cum se chinuie.

hai ca m-am plins destul, o sa ziceti ca prea ma vaiet.
nu am avut timp sa citesc ce ati mai scris de vineri. urez LA MULTI ANI sarbatoritilor de zilele astea si revin duupa ce citesc.

pupici,

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***

Mergi la inceput

Adseana acum ti-am admirat printesa in noile poze Dulcica foc, ca de obicei! Si zambareata nonstop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamicilor, somn usor piticilor.

Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Buna seara si le la Bv!

Radu a adormit, iar mai am treaba, dar nu inainte sa sa va salut pe voi, supermamicile si superpiticii!
Radu, e intr-o perioada in care face progrese, acum alearga in 4 labutze, sportul lui preferat e sa fuga dupa minge prin casa. A invatat sa bage cele 5 cuburi pe care le are in girafa, face chestia asta f precis cu ambele maini si stie si de unde se deschide usitza sa cada cuburile. Sunt f mandra de el.
Pana astazi a fost un mutulica. A trecut vreo luna prin faza in care scoatea doar 2 litere pe diverse tonalitati, acorduri, etc. Acestea erau ooooo si eeeeee.
Astazi spre uimirea mea l-a apucat vorbitul si continuu acum a seara m-a tinut in babbaba, papappa, mamamamma, bauuuu, auuuu, da, da-da si uite asha m-a facut si mai mandra!

andira, am citit ce ai postat si m-am intristat un pic. Se pare ca treci printr-o perioada grea si imi pare tare rau. Sunt sigura ca va trece, dar trebuie sa ai grija de tine. Nici unui angajator nu-i convine astefel de situatii, dar pe tine nu asta te intereseaza acum. Trebuie sa faci ce e mai bine pt tine, pt bb mic si pt familia ta, nu te mai gandi la altceva.De dat afara nu te poate da, iar ca te va primi sau nu inapoi peste 1 an sau 2 nu cred ca merita sa te stresezi. Si eu ca si fetele sunt alaturi de tine si mai asteptam sa ne scri , pt ca esti prietena noastra!

mamacita, scuze nu am vrut sa sune asha intrebarea mea. De fapt chiar credeam ca am inteles gresit si urma sa te intreb ce ai hotarat cu Alexutu, cu cine il vei lasa!

Sanatate multa la piticii si mamicile bolnave.
Va pup si va doresc noapte buna!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Noapte buna tuturor

Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calimend spune:

LA MULTI ANI PTR TOTI SARBATORITII ZILEI !
Va rog frumos sa-mi acceptati si mie scuzele pentru absenta indelungata , mai apar si eu o data la 10 ani pe forum ,dar sa stiti ca va citesc si sunt cu tot sufletul alaturi de voi!vad ca au mai aparut fete din iasi care ,in ciuda mea, sunt mai active .acum sa ne mai laudam si noi ...calin are 2 dinti jos si unul in curs de iesire si 4 sus ,merge singur prin casa de nu ma mai pot tine dupa el si ia niste trante de toata frumusetea (noroc cu pampersul ca-i amortizeaza caderea.....de mancat ..nu e de plans -are 11 kg la 10 luni si 3 sapt - insa acum avem o problema -face kk f putin si cam tare - oare ce as putea sa-i dau sa-i reglez scaunele...ca eu mancam kiwi pana-mi venea rau ptr constipatie.voi ati avut asemenea probleme sau mai multe cu scaunele moi,nu? Spuneti-mi si mie ,va rog ,cum as putea a intru pe chat la supermamici ca tare imi doresc sa vb online! multumesc anticipat si va pupa cu drag din Iasi ...Alina si al ei bebe Calin David!

ne gasiti si pe noi la
http//community.webshots.com/user/calimend

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna , buna

Ptr cele care nu au primit pe mail ...am o rugaminte

Va rog semnati pe link-ul de mai jos

http://www.birthdayalarm.com/dob/63941096a247660350b363

va pupam si va dorim tot binele din lume

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput