Bebelusi de martie - aprilie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 11
ninocikap spune:
Ana 71 multumim.
ieri l-a vazut pe Alex o doctora de neuropsihiatrie infantila si mi-a spus sa nu ma sperii daca va incepe sa vorbeasca mai tarziu...ca asa se intampla cu cei care merg de foarte de mici.. dar pe la ce varsta oricum incep cat de cat sa vorbeasca... ca adevarul e ca ALex nu zice prea multe ... doar mamam, tata, baba..., brrrr...nu prea multe intradevar.
Mamacita stai sa inceapa tizul sa mearga... sa vezi atunci cazaturi... si cucuie...ma bucur ca analizele sunt bine.![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ocrainic spune:
Hi fetele,
Sa va povestesc cum s-a finalizat povestea cu gradinita. Parca stia atunci ce sa va intimpla si de aia dormea de rupea. Deci, s-a trezit copilul pe la 11, cind noi trebuia sa ajungem la 10. Asa ca am impachetat copilul zimbaret si odihnit si l-am "delivered" la gradinita, unde tipa mai sefa pe acolo imi spune ca de fapt david trebuia sa stea acolo doar de la 9 la 12.30. Asta dupa ce eu platisem 6 ore, adica 10- 4 pm, si dupa ca ce vineri inainte de a-l lasa pe David chiar discutesem cu ea despre asta. SI mi-o si spune asa pe un ton agresic care m-a lasat fara grai. Unde mai pui ca era cu un copilsa in brate si printre toate celelalti copilasi si educatoare si nici nu puteam vorbi ca lumea cu ea. Am intrebat bun ce facem atunci, ea, ca e ok sa-l las pe David si pleaca sa schimbe copilasul. Eu il asez pe David printre jucarii, el care deja stie ca il las acolo, incepe sa plinga sa rupa pamintul. Il las citeva secunde acolo, nu vine nimeni sa-l ia sa-l linisteasca(mai era o singura tipa pe acolo cu o bebelusa de 3 luni in brate). Nici nu am cui sa dau mincarica copilului si sa le explic cum si cind. Mereu sint tipe noi acolo pe care nu le-am mai vazut in viata mea, nu exista nici o constanta. Normal ca il reiau in brate pe David, caci nu puteam sa stau sa mai uit la el cu plinge si astept sa se reintoarca individa, care zice din nou ca e ok sa-l las. Plec de acolo cu inima indoita si ma gindeam doar la discutia respectiva si la ce s-o intimpla cu copilul. In vreo ora sun sa vad ce face, cica nu a plins mult, s-a linistit, si ca acum se joaca afara cu ceilalti bebelusi cu apa (le fac mereu tot felul de jocuri pt copilasi). Am mers mai repede sa o prind sa discut din nou cu ea, caci ma simtisem extrem de prost pusa la zid, fara sa stiu de und eprovenise problema. Am povestit cu ea, dar tot asa a zis mereu ca e ok, ca a fost o neintelegere, blah, blah, blah. Cind am ajuns la David a inceput sa plinga ca un disperat si avea niste ochi rosii si umflati, mincase 3 lungurite la prinz din spanac, pe care de obicei il maninca ca disperatul, nu prididesti sa-i duci lingurita la gura. AM crezut initial ca nu se simte bine si ca raceste, de aia are ochisorii asa, dar azi dimineata erau normali, deci cred ca erau de la plins. Sigur nu avusese personal destul, caci era o mare de copii si vreo 3 tipe.
Asa ca m-am simtit extrem extrem de vinovata, puiul mamii drag nici macar un zimbet nu mi-a adresat pt vreo 2 ore. Dar am mers pe urma cu totii in parc si ne-am mai revenit cu totii.
DECIZIA A FOST LUATA!
Bebele nu mai merge la gradi, va sta Maria, mama prietenului nostru cu el, toate cele 5 zile. Cind se va intoarce ea in tara in iunie, vom vedea, va fi mai mare si ma gindesc sa-l duc undeva unde cineva are grija acasa de 3-4 copilasi, macar e o constanta, nu schimba mereu persoanele. Pina atunci ma mai interesez. Si dupa 2-3 ani poate sa mearga la gradinita! Voi ce ziceti?
Funduletul nostru rosu isi mai revine, dar tot asa fff des face kk, tot nu diareic. Azi nu ne-a prea iesit pe toaleta, am fost tot mereu contratimp, asa ca nu l-am tinut decit fff putin, simbolic, caci nu avea rost.
In rest dintisorul creste creste, dar nu reusesc defel sa ma uit in gurita lui sa vad ce se mai intimpla prin jur. Voi cum faceti? Daca incerc, se strimba, isi stringe gurita, plinge.
Inca somnul nu ne este deranjat, dormim f bine, pina dimineata la 7.30-8.
Intrebare: Peste tot scrie de capsuni ca se dau dupa 1 an, datorita potentialului alergenic. Dar am mai gasit din cind in cind in unele carti ca se pot introduce dupa 9 luni. Cum la noi acum e sezonul, si cumpar unele superbe de la o ferma de linga noi, ma gindeam voi ce ziceti, as putea incerca cite putin sau sa ma abtin?
Mamacita - spor la cabinet. Nu tocmai fair "prietena", putea sa-ti spuna macar. Multe nopti dormite iti uram si vise frumoase micului samurai.
Hiroral - pupici multi micutei ranite. A mai trecut "buba"?
Giliutza - felicitari Adinutei!!! David e acum la faza la care incearca sa se ridice in picioare sprijinindu-se de diferite obiecte. Inca nu a reusi singur. Cu putin ajutor de la mine ii iese. Cel mai escaladat obiect este mama, vine, vine, vine si incepe escaladarea, dar mai mult de in genunghi nu ajunge. De mers in patru labe merge destul de bine, am mai trecut de faza aia de tiris-grapis.
Connie - bine ai venit printre noi.
Ma duc putin pina la puiut caci aud ca se cam miriie in somn. E ora 11 si el doarme de pe la 9.
Va pupicesc si sa aveti o zi frumoasa cu soare!
Oana si David pe cale de a deveni dintos
http://community.webshots.com/user/dcrainic
ocrainic spune:
Andira - relaxeaza-te, fara stres, mai da din gindurile tale si altora, si bebeii pe primul plan. Celelalte toate suporta aminare. Nici eu nu vreau sa repet ce ti-au mai zis celelalte fete, dar sa stii ca suntem alaturi de tine, cea mai curajoasa mamica din grup care s-a incumetat prima la bebe2.
Cenia - ce ma bucur cind citesc una alta despre tizul nostru. Pupici micului intelept!
Ellinia - bine ca se simte bine Stefanutul tau. Asa sunt ei bebeii niste luptatori, dar au nevoie maxima de noi, mamicile, mai ales cind sunt bolnaviori.
Nino - e mai bine Alex? Salutari plimbaretului!
Pupici
http://community.webshots.com/user/dcrainic
caramella spune:
Multumim fetelor pentru urari.

ANDIRA odihnestete si nu te stresa draga,i-ati medical cand vrei,eu una am profitat de medicale din plin(lucram in mediu toxic),o sa fie bine ai sa vezi.

ELLINIA e groaznica febra asta,stiu cum e,sa se faca bine cat mai repede!
NINO imi pare rau sa aud ca Alex e bolnavior,multa sanatate!
MAMACITA bine ca e ok samuraiul,noi nu depisam nici cum giardia asta,are simptome lipsa poftei de mancare ,cearcane.
GILIUTA felicitari Adinutei!
HIRORAL am admirat-o pe Karen,e o dulceata de fetita,asa delicata.
ALESSIA cum te gandesti tu la noi toate.

AN-K tin pumnii sa fie cum vrei tu.

![]()
Va las ca Alicia imi face ordine in dulap.
adseana spune:
Buna fetelor!
An-k sus capul!
Poate iti intarzie din cauza oboselii acumulate si a stresului, avand in vedere prin cate ati trecut cu Bia in ultima perioada!Sau poate, poate....mai stii?

Andira nu vreau sa iti repet si eu ce ti-au mai zis fetele, dar bb Andreea conteaza acum cel mai mult.Pentru ea trebuie sa fii tare,sa nu te lasi doborata de stres si de probleme.La fel si Irina sunt sigura ca are nevoie de tine!
multi, multi, multi
Mamacita imi pare bine ca au iesit analizele OK.In legatura cu "insomniile" sa stii ca ma alatur si eu, ca imi face Alexandra un program pe timp de noapte, mama...mamaaaa....Ziua nu are nimic, dar noapteaaa...
samuraiului...aaa...iar asa zisa "o prietena", ce sa ii faci, e plina lumea de ei, stii vorba aceea" fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc eu".
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
adseana spune:
scriu mai multe mesaje, ca de scriu numai unul, parca vad ca il pierd, ca de obicei
Hiroral
s atreaca buba lui Karen!
Ocrainic felicitari dintosului!Iar cu gradi aia, mai bine sa ramana cu o singura persoana pe care o cunoaste, deocamdata...parerea mea.De capsuni, pot sa iti zic ca si eu am citit ca se pot da de la 9 luni, dar sa nu le dam decat miezul, interiorul, pentru ca pufisorii aceia de la exterior pot provoca alerii.
Nino multa sanatate lui Alexutu!Sper ca sunteti mai bine acum!
LA MULTI ANI ALICIA SI SYLVIA!
Sper ca nu am uitat pe nimeni, dar"neuronul", vorba Alessiei 
Am pus cateva poze noi in albumul 15...
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
dariaevelin spune:
salutare!
andira draga mea,nu te nelinisti. Stai cuminte,gandeste-te la bebe Andreea! Suntem langa tine!
an-kiti doresc sa fie asa cum vrei! Tin pumnii!
sanatate bebelusilor bolnviori! Va pupam!!!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
carmenduta2003 spune:
Buna ziua.
Rares este mai bine, adica nu mai are temperatura. Are nasucul plin de mucisori, abia poate sa respire. De doua nopti doarme mai bine, dar mananca putin, refuza cu indarjire laptele. Nici nu stiu ce sa-i mai dau sa manance. Si a inceput sa faca niste scaune cam ciudate, miros de parca ar fi varza murata, ptrage multe partulete, cred ca s-a deranjat si la stomac. O fi de la cele doua supozitoare de Novocalmin?
Medicul a spus ca este viroza respiratorie, nu are rosu in gat.
Ne-a imbolnavit si pe noi, eu ma simt destul de rau, azi noapte abia am putut respira, haraiam urat si ma durea in piept.
Sunt cam obosita, am citit tot ce-ati scris dar nu am timp sa raspund. Iertati-ma pentru lipsa de implicare, mi-este greu sa ma concentrez.
Acum fug ca a inceput sa planga, e mai smiorcait de cand e bolnavior.
Va pupam dulce, mamici si bebelusi frumosi!!!
Poze Rares
Varsta lui Rares
andira spune:
Giliutza, Rrox, Mamacita, Connie, Nino, Ana, Ocrainic, Caramella, Adseana, Daria si Alessia - va multumesc frumos!
Incerc sa ma mai linistesc, si sa ma detasez. O sa le spun azi ca vin pana pe 15 feb, daca totul e in regula, cel mult pana pe 28.
Ce a pus capac azi a fost faptul ca am sunat la servici sa anunt ca am o urgenta, ca ma duc la spital si ca intarzii, iar raspunsul primit a fost "da, dar nu era momentul, cred ca puteai sa amani"!!!!
Am avut contractii ieri, ma doare stomacul de nervi, si am ajuns cu tensiunea in 5 luni cat aveam cu Irina in 8-9 luni.
Ei, cam asta e cu mine.
Irina e la bunici si mi-e dor de ea de nu mai pot. Sper sa o pot lua in weekend acasa. Chiar daca o ridic in brate, sper ca cu odihna mai multa sa pot sa ma ocup si de ea, nu cum ar trebui, dar cat pot eu in situatia asta.
M-am plans destul, nu vreau sa credeti ca numai asta fac.
Mamacita - multumesc mult pentru tot, nici n-ai idee cat inseamna sustinerea ta pt mine, si cred ca pt noi toate.
Da, m-am gandit si la cerclaj, sper insa sa nu ajung acolo.
Nu-mi vine sa cred ca in nov aveam colul de 3cm si ceva, in ian inca eram bine, si in mai putin de o luna ajung cu el intredeschis la orificiul extern. Ai cumva idee ce inseamna asta?
Rrox - asa e, ca de obicei nimeresti la fix... Nu mi-am imaginat ce poate insemna stresul in sarcina, si ca mi se poate intampla mie (gandire de 20 de ani...), dupa ce cu Irina a fost totul ok.
Azi noapte am dormit vreo 4h, dar cu ocazia asta am vazut primul episod dintr-un serial SF care chiar mi-a placut, abia astept sa vad cum se numeste si sa-l urmaresc
(asta era pe la 4 dimineata).
Ana - o sa incerc sa nu ma mai uit la toate tragediile, asa-i. Sunt destul de emotiva, la un EEG mai demult a reiesit ca reactionez mai puternic la stimuli decat in mod normal, astea + sarcina, cum zicea si Mamacita, nu dau o combinatie prea reusita...
Imi trebuie doar o pauza, sa stau in pat sa ma uit la "verdict: crima" si "ally mcbeal" serialele mele preferate ![]()
Iau Magneziu si fier, ca vitamine, si mai nou tr sa iau amoxicilina pt candida, ca sa nu mai iau ovule, si binecunoscutul No-Spa...
Irina, piticul meu drag
ionela_r spune:
LA MULTI ANI ALICIA SI SYLVIA!
Multa sanatate bebelusilor mucosi.
Insanatosire grabnica mamicilor bolnavioare , aveti nevoie de forta sa cresteti bebelusi.
Felicitari prichindeilor curajosi.
Dora este puturoasa, nu vrea sa mearga in picioare.Acum innoata pe burtica si se ridica in genunchi.
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos