bebelusi de ian-feb 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna seara, ladies!

1. Erica , SUPER torturile. la cel cu ursuletz m-as baga si eu sa-l fac! la cel cu fusta nu cred, ca i-ar cadea fetei fusta cu talentul meu...
sa-ti traiasca copiii!!!

2. Crinuta, Patricia, dati-mi voie sa va spun ca faceti o comparatie gresita: cel putin lucrurile "made in China" ce le gasiti in SUA sint de firma (exp. Nike, Adidas, chiar si Motherhood, etc etc, sint o gramada) - ei lucreaza sub licenta firmei in China, Pakistan s.a. tari asiatice pt ca mina de lucru e muuult mai ieftina decit a americanilor lor. Dar, repet, sint de firma! pe cind toate chinezariile din RO sint niste chinezarii de la mama lor, in general kitch-uri pe care nu le gasesti prin SUA, cel putin eu nu le-am vazut. si nici nu am auzit prietenii care pleaca pe acolo mai des sa le vada.
de exp. pe adidasii mei Nike luati de acolo scrie "Made in Taiwan"

va las,
am umblat azi cu puiul prin viziteeeeee, sintem frinti.
pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, eu nu ma refer la marci celebre facute prin licenta, deci nu e asa.
Ma refer la produse no name, facute acolo si care sunt de o calitate incontestabila.
Sa iti spun ce rochite made in Romania am vazut acolo? Te asigur ca nu le gasesti aici, pentru ca sunt doar pentru export.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Oana, e buna Brownies, dar ca Finers nu-i nici una ( parerea mea).
Eu acum sunt in pauza de dulciuri, dar si cand m-oi apuca sa va tineti, ca am proiecte mari.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Erica - super aranjamentul culinar si torturile. Si eu imi scot palaria.

Sambata am avut si noi petrecere de motzo-turta. Nasa i-a taiat si un pic din par - o suvita prinsa cu o fundita ca asa a aflat ea de la niste babe. Anyway, i-am rupt si turta si am pus-o si in fata tavii.

A ales margelele, rujul, a pipait/fashait banii, a rasfoit cartea si a ridicat cheile de masina. Cica numai ce ridica de pe tava se pune, restul e piua. Asa ca va fi cocheta si motorizata (sau minitechnicus cum ii zice sotul ca e fascinata de cabluri, fire..etc).
Sper sa ma mobilizez si sa pun in curand si cateva poze.

Vad ca sunt discutii despre lucrurile chinezesti. Ma var si eu in clubul detinatoarelor de lucruri de maaaare calitate "made in China" comercializate oriunde dar NU Romania. Chiar zilele trecute i-am luat niste jucarii din Germania de la firma Mattel/Fisher Price si care sunt produse in China. Finisate frumos, cu sonorul reglabil sau decent ca volum. In acelasi timp, avem o orga din aceeasi China, grosolan lucrata si pe a carui difuzor am lipit cu scotch o bucata zdrava de carton pentru protectia timpanelor.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Witchie, Ikea se deschide in Timisoara Dam o fuga?

Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Mergi la inceput

Si eu vreau la Ikea..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

Erica, torturile arata super, ideea cu ursuletul e grozava, eu voi face un diplomat cu multe fructe si un cheescake cu cioco.
Subscriu si eu la parerile ca made in China pt Ro e diferit de made in China pt alte tari, eu lucrez la o retea de magazine de haine de dama si totul e lucrat in China dupa design si material din Au.
Fetele care ati trecut pe lapte de vaca, cum procedati in deplasare? luati cutie frigorifica cu voi sa pastrati biberonul?
Citind toate nazbitiile facute de vostri m-a cuprins tristetea pentru ca eu pierd foarte mult ducindu-l la gradi. pe de alta parte asta are si o parte buna, Gabitza e mult mai activ decit ceilalti copii din grup care stau acasa. Ieri am fost la petrecerea de ziua lor (in grup) si din 10 copii unul singur mergea, se juca cu mingea si de-a busilea prin tunel. Ceilalti toti stateau in fundulet pe patura. Al meu insa, m-a plimbat prin tot parcul, a impins la carut in picioare si in genunchi, s-a fitiit in tunel dintr-o parte in alta plus intoarceri la mijloc, a luat-o la picior sa fie mai aproape de locul de joaca pt copii, a incercat sa manince lemne si nisip. La sfirsit am fost terminata, in loc sa socializez cu celelalte mamici am stat sa il pazesc pe el.
La capitolul dinti, ii ies inca doi sus, unul a spart deja gingia. La gradi e vesel si sociabil, participa la concursuri de mers in 4 labe cu alti copii. Va las ca a trecut o ora de serviciu si n-am facut nimic decit am incercat sa prind din urma ce-ati scris. Pupici

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Sunt suparata ca tuseste si nu-mi dau seama sigur daca e de la secretii nazale sau nu.
Ce sa-i dau?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza, multumesc iarasi pt aprecieri. M-ati coplesit!
Gata, m-am hotarat: imi deschid cofetarie!

Referitor la jucarii, ce sa zic... Mie imi plac lucrurile de calitate in general si prefer sa iau putin, dar bun, insa copiii sunt incantati de culori, forme, de te miri ce, care n-are legatura cu calitatea. Mi s-a intamplat sa dau o gramada de bani pe cate-o jucarie, iar Eric s-o arunce dupa cateva ore, sau s-o strice, asa ca am devenit mai zgarcita.

Vreau si eu la Ikea!

Crinuta, poate ca tuseste din cauza secretiilor. I-a curs nasucul zilele astea? Eu i-as da Homeogene dizolvat in apa plata. Face minuni!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aniversari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna dimineata mamici...sa aveti o saptamana minunata!

Dana, Homeogene este si expectorant? fiindca si Andrei are o tuse din cauza secretiilor din gat, ii dau Humex-expectorant de 2 zile si a inceput sa rupa dar i-as da ceva cu efect mai rapid.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput