bebelusi de ian-feb 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, merci de incurajare

Asa e cu lucrurile chinezesti. Majoritate hainelor pe care le-am primit din Sua, sint facute in china...unele si in pakistan chiar. si nu se compara cu nimic din ce am cumparat de pe aici, fabricat oriunde ar fi. asta e...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

V.Erica, suuuuuuuuuuper torturile! Felicitari!

Anda, multumesc de raspuns, multe dintre ele le facem si noi, plus chestii din astea, de baieti: ne jucam cu masinutele, ne plimbam cu basculanta...dar, la fel, mai mult de 5 minute nu-l tine.

Fetelor, eu am facut brownies reloaded, adica again, adica din nou! Dimineata ma certam cu sotul pe 2 bucatele din praji si i-am promis ca-i fac alta. Chiar ca e super prajitura asta!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Buna ziua, doamnelor

Anda, paspusa aia e precum ambasada americana la New Dehli pe strada Ho Shi Min.

Erica, sa-ti traiasca copiii tai superbi. Despre pregatiri nimic, am fost redusa la tacere.

Eu am luat-o rau razna, cred ca m-am molipsit pe aici pe la mamici, cum zicea cineva, nimic nu mai este suficient de bun pentru fiica-mea. Ieri am plecat sa-mi iau bicicleta noua si-am golit portmoneul pe jucarii si haine pt copila. (acum trebuie sa mai astept o luna pentru bicicleta ) Intii am zis ca pentru ziua ei, apoi i le-am adt apropae pe toate de nici n-a priceput mare lucru, nu stia cu care sa se joace mai intii. Calutzul de lemn l-am pastrat pt ziua ei, scria pe el de 18 luni in sus. Anda, cum e cu calutzul, ca eu stiu ca si Irina are ? Nu pot sa i-l dau mai devreme ?
Si abia astept s-o invat sa se dea pe rotile, sa mergem la patinat, sa facem oameni de zapada, sa ne balacim impreuna-n mare, s-o invat sa citeasca, si daca se poate sa nici nu creasca prea repede ca mi-e tare draga si asa mica.

Sa aveti o duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Magga noi i-am dat calutul si am instruit-o sa se tina bine de manere. A cazut de vreo doua ori cand incerca sa descalece dar e inca vie.
Ce calut ai? al nostru are si roti si balansoar si acum l-am lasat doar pe roti.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput

Mai, mai...iar am ramas singurica pe forum! Ce faceti, doamnelor?

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Witchie

Magga noi i-am dat calutul si am instruit-o sa se tina bine de manere. A cazut de vreo doua ori cand incerca sa descalece dar e inca vie.
Ce calut ai? al nostru are si roti si balansoar si acum l-am lasat doar pe roti.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

al Irinei e mai smecher. al nostru e numa balansoar. las' ca vad eu pe-ncercate. eu l-am luat de la ikea, parca mi-a spus cineva ca s-a deschis si in romania. au niste jucarii de lemn geniale, daca ajungeti pe-acolo. va pupam.

Mergi la inceput

sunt eu pe aici, dar acum acum se scoala domnisoara. Sa stii ca lingurita aia n-a prea facut minuni. alti bani donati de poamna industriei.

Mergi la inceput

Daniela, multzumim de lamuriri. Asa citisem si eu, dar imi intrase pe-o ureche si iesise pe-amindoua.

Multe pupuri copiilor bolnavi, cu febra si alte reactii la vaccin.

Mergi la inceput

Magga, eu inca nu-l las pe Vlad sa pape singurel, ma gandeam asa...pt. viitorul apropiat. Deocamdata ii place sa mestece intr-o canuta sau castronel(de-ale lui) cu o lingurita, pe care o mai baga si in gurita, dar inca nu a atentat la lingurita cu care ii dau eu.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ikea in Romania?? UNDEEEEE?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput