bebelusi de ian-feb 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Si irina tuseste...
uhm... n-o fi de la vaccin?

Leta, eu as da o fuga ca am vazut cateva chestii in catalogul lur dupa care am cam plans...

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Neata!

Of, noi am scapat in sfarsit de tuse, imi pare rau ca v-a apucat pe voi! Ne-a tinut fix 2 saptamani! La inceput i-am dat o saptamana Ambroxol, iar a doua saptamana Sinupret, care este secretolitic si din cate am citit in prospect este numai din plante. Cred ca asta si-a facut efectul pana la urma. Curatati bine nasucul, sa nu se adune secretii! Sper sa nu fie prea grav si sa va treaca repede!(pt. Crinuta, Amaya si Witchie)

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Anda, imi pare rau sa aud ca bona a dat bir cu fugitii. Eu nu stiu ce m-as face daca bona mea ar proceda la fel...Brrr. Nu-mi ramane decat sa-ti urez succes la cautari! Spune-mi si mie te rog unde ai vazut catalogul de jucarii Ikea, caci m-ai facut curioasa.
V.Erica, si eu am fost incantata de torturile facute de tine. Arata minunat! Nu ne "vinzi" si noua reteta pentru ornarea lor? Ai avut instrumente speciale?
AnaMaria, jos palaria, dar m-ai bagat in ceata: cu ce se mananca "Metodologia cercetarii?"... Never heard of...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze 11 luni

Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

azi in Timisoara, miine-n toata tara. Anda, stie Leta mai bine.

Liviana, uite www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?cattype=sub&topcategoryId=15567&categoryId=16166&parentCats=15567 16117 16164&storeId=6&catalogId=10103&langId=-17" target="_blank">aici

jucariile cele mai destepte

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci Magga.
Fetele interesate de Ikea, sa stiti ca o parte din modelele acestor jucarii se gasesc la CasaRetro. De exemplu modelul cu ciocanelul, cel cu labirintul, cel cu piramida.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze 11 luni

Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Erica, ai foarte ingenioasa cu pregatirile zilei onomastice pt. puii tai! Pe aceasta cale sa-ti traiasca si se te bucuri de ei!
Dar torturile , m-au lasat masca! sunt super! De unde stii sa le pregatesti astfel? esti cofetareasa, sau ai pe cineva din familie?
FELICITARI!

Noi suntem bine. LA 1 an si o zi ne-am facut vaccinul, si multumesc lui D-zeu ca n-am avut nici o reactie advs. Iar sambata ne-am tuns nr 2. Sunt haioase foc. Sapt asta o sa va pun si primele noastre foto. de la turta. Astept sa mi le trimita nasii pe un cd.

Apropo de olita, noi facem numai la olita KK de la 10.5 luni si chiar ne place sa stam pe ea. Fetelor stie sa se tina, iar cand e musai
este mai agitata decat de obicei si te trage de maneca.

Kita, Infarix-ul si pentancx-hib-ul este unul si acelasi, dar difera firma producatoare si preturile de asemenea. Noi am facut infarix si engerix. Infarix-ul este mai scump cu vreo 400.000 lei.

O sa incerc sa va scriu mai des. Va pupicesc si va doresc o sapt cat mai placuta!

Kris si Bianca MAria un an (26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

mda, sint chinezarii si chinezarii, insa eu v-am zis cel putin sa nu comparati chinezariile din SUA (cele primite de Patricia sint sigur de la un magazin serios ca si cele de care zice Ubi, Fisher Price e un nume!) cu cele no name de pe piata noastra. la ei in magazine sint sub licenta unor firme cunoscute cel putin local, deci e clar de ce sint de calitate!
la noi... au adus astia probabil toate resturile (un ff bun exp e scaunul de masa al lui Codrin - primit la botez ma rog...)... deh, sintem lumea a III-a si cica nu avem bani pt cele de calitate.
desi eu nu inteleg o chestie: de ce domnule e OMOR in marile hypermarketuri, gen Carrefour, COra etc?... SE VINDE LA GREU!!! ceea ce insemna ca ARE bucuresteanul bani! eu aici traiesc si asta vad. chiar sint bani! SE CUMPARA!

aaaaaaa, mi-am amintit EXISTA chinezarii proaste si in USA, doar ca eu nu am vazut decit in China Town (cartiere ale chinezilor ce traiesc acolo - si astia sint muuuuuulti), adica in cartierele unde traiesc majorit chinezi si de obicei tot ei sint si clientii. si credeti-ma, sint tot asa de proaste ca si cele de pe aici, le-am vazut/pipait, dar scuze, pt ca n-am cumparet uitasem de ele.

la noi singurele chinezarii BUNE sint tot cele sub licenta unor firme mari, gen Nike, Adidas s.a

sper ca m-am facut inteleasa in a diferentia lucrurile gen "made in China" de sub licenta unor firme cu cele made in china dar no name. cred ca pt ambele exista piata peste tot in lume.
crinuta, exista lucruri ff frumoase made in RO si aici: totul e sa le gasesti, i-am luat lui fiu-meu o geaca superba si de ff buna calitate, facuta la Sibiu si ciorapi, o paturica de Cisnadie la fel si inca altele. intr-adevar sint cam scumpe (cel putin dublu fata de chinezariile no name), dar se gasesc.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Exemplu: la ikea sau H&m tot ce nu e facut in china sau india e made in romania. si de calitate.
Cit despre preturile din Ro, mare bataie de joc mare. La capitolul bb majoritatea chestiilor elementare depaseau preturile elvetiene, cunoscute delaftel ca fiind cam cele mai piperate din toata Europa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Da, Magga, poate inexplicabil (sau poate nu ma duce pe mine capul sa inteleg... oare sintem chiar asa de bogati???), dar e f scump sa cresti copilul in RO! dar ce sa facem?... poate odata cu intrarea in UE se vor mai aseza preturile la produse bebei, ca de celelalte... nu stiu ce sa zic...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Oana, parca e expectorant, insa nu stiu sigur, pe prospect scrie "pt. dureri in gat, laringite, raguseli", din cate-mi amintesc... intreaba si tu la farmacie.

Kris,merci. Nu sunt cofetareasa si nu mi-ar place sa fiu, m-as plictisi repede... dar am tras cu ochiul la altii si am exersat inainte.

Liviana, costa scump ...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aniversari

Mergi la inceput