Bebelusi de mai-iunie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello si de la noi. Am vazut si eu ca picase DC-ul la un moment dat. Capra mea a mancat ficatelul (ma rog, blenduit intr-o mare de piure) asa ca m-am mai linistit cu un fel de mancare introdus; vedem maine ce ne mai zice pedi.
Am fost si afara, soare, soare, dar totusi frigut, noroc ca am mai stat cu neshte mamici ca in vremurile bune si a trecut timpul.
Si facui si ciocolata (prea tarziu m-ai avertizat, Elisor) nici mie nu mi-a iesit din pacate, adica de tare e tun deja, dar nu s-a omogenizat untul cu laptele praf din nu stiu ce motiv obscur, asa ca stiu deja ca va avea gustul ala prafos. Din pacate nu mi-am salvat reteta voastra si am luat-o din carte, unde mereu am senzatia ca sunt gresite cantitatile. Asa ca eu am dat-o in bara cel mai rau, culoarea si faptul ca nu se taie bine sunt mici defecte de prezentare, al meu e defect capital. O las pana la noapte si nu ma las pana nu o gust, ana nasparlie, cum e.
Elisor - pai vazusem pozele alea (le-am vazut pe toate) de-aia ziceam de bulanele. Eu nu zic ca scapa de ele pana nu merge in picioare, ca bicicletele alea nu par sa aiba efect
Nebunica asta a mea iar a facut kk - am schimbat-o acum 20 de minute ca tocmai mancase (kk il facuse inainte) si ma gandeam ca a trecut pericolul, dar se vede treaba ca m-am inselat. La cat baloteaza, nici nu ma mira. Ce ma amuza cel mai mult e coloritul: se vede ca vine intai o productie mai veche (cu fierul de ieri de exemplu) si apoi ceva mai proaspat, fructele de pilda. Hai ca sunt foarte plastica in exprimare azi.
Bai, ai vostri canta? Asta a mea are o urecehe ceva de speriat, cum incepe sa cante pianul cu animale Old McDonald, cum incepe sa hauleasca si ea pe ritm. Mor de ras, nu alta. Dar "pa" cu piciorul fac? Maimuta sta cu o mana-n gura si din pozitia in fund a ridicat un crac cu care face pa. Tot e bine, nu?
Of, iar e duminica seara, ce scarbos! Iar nu am apucat sa fac mai nimic, nici ordine prin dulapuri, cum imi propusesem, nici cu copilul n-am stat prea mult, ce bine era cand stateam acasa...
Chiar ca e liniste pe aici... Petreceti, nu?
Gata, ma duc sa o schimb ca n-am chef sa-i explodeze iar fundul de roseata. Of, ma scoate la faliment copilul asta cu pampersii. Noroc ca de cateva zile constat ca am trecut peste faza cu pipi afara din pampers noaptea ca ma lasau nervii. Hai sa aveti o seara placuta!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

salutare fetelor.Mai bagam si noi scurt capul pe aici ca sunt in febra examenelor si nu prea mai am timp decat sa va citesc.
Deci cu piureul de sfecla ...matzei mele nu as stii sa va spun daca i-a placut sau nu pt ca in prima zi a fost cu cantare si de-abia a mancat juma de castronel in vreo ora jumate (iar nervii mei erau prastie) iar a doua zi a halit tot ce mai era din el si era mai nene destul (2 borcanele din alea cu papa de bebei - si le-a mancat aproape pe amnadoua).
Gogosele de cartofi- astea cred ca nu prea i-au placut desi mi-au iesit ok.Eu am pus si putin iaurt in ele ca mi s-a parut ca merge si erau olecutza acrisoare dar bune.Azi i-am amestecat restul de gogoshi cu carnitza de pui si broccoli si a papat de se bateau turcii la gura ei.
Vreau sa ii fac si eu orez cu lapte dar as incerca sa il fac cu ebbelac ca nu am curaj sa ma bag deja la lapte din comert.O fi ok daca ea papa lapte hipp?Si merge sa faci cu lapte din asta praf orez cu lapte? Stie cineva?
Mai voi le dati zahar la bebei? Eu nu as vrea sa ii dau si ma gandeam saii dau fructoza in loc ca este mult mai sanatoasa si naturala ...asta ca s apun un pic la un compot sau la orezul cu lapte.Stitzi ceva de fructoza? face si ea carii ori ba?
A mea nu mai vrea mere ...am pacalit-o zilele trecute cu ele facute compot ca altfel nu vrea.Asa ca fructele alea din metro m-ar incanta si pe mine.Andreea, poti te rog s aimi spui cam cat costa o cutie sau ma rog un bax daca se da la bax
Cat despr ebebelac noua ni l-a dat pe ianuarie si a fost tata la sf lunii.Nu l-am auzit sa ii fi zis tanti aia ceva ca nu s-ar mai da.
Nici noi nu am facut vaccinul AR.Am sunat-o pe pedi si i-am zis ca noi nu il facem iar ea a zis ca trebuie sa ne dam bolnave ca altfel daca semnam vine sanepid-ul si ti-l vaccineaza cu fortza.Ceea ce mie mi s-a parut o mare porcarie...
ChrisDun, reclamarea angajatorului se face la inspectia muncii nu la inspectorat.Am fost vineri la min muncii si am intrebat.Just in case ca inca nu am primit nici un rasp deocamdata dar nici mult nu mai stau sa astept.Are sediul undeva pe la rest budapesta(insp mcii)
Sara face ture prin pat de ma innebuneste.Numai in picioare ar sta toata ziua.Unde o pui se catzara.Adica nu mai pot s ao las nicaieri asa pur si simplu.Cat eram eu de impotriva premergatorului acum ma gandesc cu jind la unul.Dar finantzele cred ca vor salva copilul de premergaretz ca eu mama denaturata ce sunt l-as pune numaidecat.Nervii mei sunt prastie de multe ori.Serviciul meu de 10-12 ore era floare la ureche pe langa cresterea unui copil
V-am pupacit ca ma intorc la invatzat.Sara a plecat cu ta'su la bunicii ailaltzi si am cateva ore linistite.

Sara, comoara lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Prima tura de fete (Beatrice, Loreen, dar lor mereu le iese) ce-au facut cioco nu s-au plans ca nu le-ar fi iesit, noi cu ce-am gresit?
Sufletzica spor la invatat si bafta!
Tzumpiloi felicitari pentru reusita cu salariu!!!
Cloreta multumim de compliment
Ioana pai n-am stiut ca ai vazut mai mult decat prevede legea , ca la Bia peste tot i se vad sunculitele, asa e, ai dreptate, pana nu merge bicicleta e zero barat, de aia ma bucur ca ii place iaurtul, lamaia (ieri i-am bagat cateva linguri de zeama de lamaie, ca tot am pus la ciocolata si deschidea cioculetul fara probleme de parca ii dadeam cel mai gustos tort), asta e! O veni si randul nostru.

De maine vreau sa trec pe Nan 2, cum e?

Eli + Bianca 13 iunie 2005 Andreas 17 august 1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Se pare ca acum a fost randul neindemanticelor sa faca cioco Eu pana la urma am dres-o cum v-am zis dar tot cu lingurita se mananca. Greseala mea cea mai mare a fost ca prima data cand am turnat-o in tava am zis ca o scot si o tai frumos si am pus dedesubt niste folie de aluminiu. Drept pentru care nici cu lingurita nu se putea manca.
Gutuia era cat pe ce sa-mi fie scuipata intre felinare. Caci am improvizat dupa cum v-am spus si uitati cum am procedat: am ras gutuia, am adaugat o lingura de apa si am pus totul la fiert. Am fiert putin sa se inmoaie si apoi, pentru ca era cam acra am zis sa pun niste cereale dar ca sa nu iasa prea uscat amestecul am pus si doua lingurite de smantana. A rezultat un amestec omogen, frumos la aspect dar cam naspa la gust. Pana in ultima clipa mi-am pastrat speranta ca macar lui Filip sa-i placa. N-ai sa vezi! Este prima data cand imi refuza atat de categoric un fel de mancare! Si pe buna dreptate. I-am dat in loc o banana cu suc de lamaie si ca desert banana intreaga in manuta ca s-o pistrocizeze de unul singur.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Ce cautam, mai, fetelor, pe pagina 2? Ioi.

First Fruits- costa intre 5-6.5 lei o cutie de 300 grame. Visinele, am impresia, sunt cele mai ieftine, iar capsunele-cele mai scumpe. Cu visinele m-am ajuns de m-am saturat de ele, ca doar nu prea poti sa pui 100 de visine deodata. Capsunile le-am exterminat cu Thomas in 2 zile... Stiu ca de banii astia iei 1,5 kg banane, dar m-am scarbit eu de banane de numa. Ioi.

Sunt rupta, dar nu din cauza eforturilor gospodaresti, ca roastbeeful se face singur, nu trebe sa suflu in el...
De la workout sunt rupta, 40 minute pe stepper... Tot trag sperante ca o data si-o data o sa dispara punga grasimoasa in care s-a lafait Thomas...Ioi.

Am fost si pe afara, in turul de 1 ora. Am mancat si zucchini (Thomas a mancat cu o pofta-cred ce e noua lui preferinta). F. bine. Eu cred ca zucchini, spanac, lapte si tofu nu este niciodata destul.Ioi.

Lapte integral-daca nu uit sa cumpar lapte integral de la Metro, peste vreo 2 zile incepem si noi trecerea. Oricum a mai mancat chestii cu lapte, de ex. spanac sau un pic de lapte in pireu de cartofi, nu cred ca vor fi probleme...Totdodata, doresc sa ii dau dimineata lapte cu fulgi de porumb, pentru inceput si sa inlocuiesc masa de seara de cereale cu paine graham soldatei cu ceva... Ce parere aveti?

Ma duc sa fac dus si va doresc noapte buna.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

salutare fetelor,
iata ca ne-am adunat si noi de pe drumuri. cu mancarea de pranz, dupa ce m-am straduit sa ii fac ceva bun fiica-mea ma tratat cu bleah! a papat 2-3 lingurite din ciorba de sfecla cu dovlecei si atat iar la piureul mimoza, a facut pur si simplu bleah!!!! asa ca a papat doar laptic. daca nici maine nu haleste am pus-o!
cam atat ca ma duc in pat. nu ma simt prea bine cred ca mi-a picat ceva greu la stomac.

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Muica, dar pe unde sunteti? Am venit si eu sa citesc ceva interesant pe la voi si nimic. Parca vad ca de maine o luati cu logorita, iar eu nu mai am timp.
SUnt multumita ca Ana a mancat in seara asta cereale, nu ca in vremurile bune, dar orisicat. In orice caz voi incerca sa-i mai alternez si meniul de seara ca o cred ca s-a saturat de ele. Ca veni vorba de dulce, am gustat si eu scarbosenia (a se citi ciocolata de casa), e asa cum mi-am inchipuit, naspa rau, iar bomboana de pe coliva e ca in loc sa corelez informatia de pe punga conform careia laptele praf e indulcit si sa pun mai putin, eu nimic, asa ca e si dulce de-ti versi matele. Si evident se poate manca doar cu lingurita.Sa vedem ce zice barbatul... SIngura mea consolare ramane ca lasagna a iesit bine, am pus un ingredient care nu era pe lista - porumb - si a iesit foarte gustoasa.
Tzumpiloi - felicitari pentru salariu! AM uitat sa-ti spun mai devreme.
Hai sa va arat cum se cearta Ana cu soseta
SI acum va las sa savurati seara in familie. Sa aveti o saptamana buna! Pa!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara,fetelor!Am intrat si eu sa va salut si sa va urez o saptamana buna,cu bb-i cuminti si sanatosi! Dragos al meu vad ca incearca sa ne impletenteze un nou regim de noapte:se trezeste pe la 3-4 si 2 ore nu are somn.Dar DELOC,indiferent ce i-as face.Am zis insa ca la noapte nici nu ma mai uit la el, mai ales ca nu plange,doar se foieste in pat.Cheia cred ca ar fi sa nu mai dormim in aceeasi camera, dar la noi este imposibil deoarece intr-un dormitor suntem noi 3 si in celalalt tata(si mama cand mai vine de la C-ta).Asa ca patul nostru e unit cu patul tarc al lui Dragos.Si aud tot ce misca, dar si el cand e treaz ne urmareste prin plasa patului sa vada care e miscarea. Sper sa avem o noapte mai buna.
In rest, azi a mai stat putin pe olita, dar nu vrea sa faca nimic.Saracu ii trece de kk cand il instalez si la un moment dat cand nu am mai fost cu ochii pe el, a si facut in pampers, asa, parca savurand ca m-a fentat...
Mai,si mai e ceva!Dintr-un fan impatimit al plimbarilor pe afara,nu ii mai palce in carucior.Nu stiu,poate sta incomod de la atatea boarfe dar de cateva zile mor de ciuda ca e asa frumos si noi trebuie sa venim acasa deoarece el maraie intr-una...Va pupam, Noapte buna!!!
Intreba cineva zilele trecute de bubite la gura.Prietenei mele i-a dat pediatrul pt bb-ele ei Nidoflor sa-i treaca bubitele si i-au trecut imediat.

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Buna seara si de la noi

bebele meu e de cateva zile in greva si anume nu mai vrea borcanel (mancare, ca la dulce nu are greturi)...drept pentru care m-am apucat azi sa ii gatesc pui la cuptor, si dovlecel fiert (exceptional - mie mi s-a parut e dulcel si bun, lu' bb i-a venit sa verse cand l-a simtit gol ) si sweet potato fiert( cum i-o zice oare in romaneste astuia???)...pana la urma a mancat ca spartul, dar totul amestecat, separat asa nu era nimic bun.

Voi aveti dracia aia "jumper" cred ca ii zice in engleza, chilotul ala care se atrna de tocul usii? Noi folosim asta de cateva zile dar pe post de leagan si e lesinat de placere, rade cu hohote .....

Pleaseeee dc stiti, lamuriti-ma si pe mine cu pestele, le dam, nu le dam, de care si cum facut oare? Somon o fi bun? Ca eu am mancat muuult de tot cand eram gravida (ca a auzit tati la o conferinta ca cica face bebele destept si la restaurant nici nu apucam sa graies ca imi comanda somon )...oricum in Germania somonul e cel mai "banal" peste...da' o fi bun la bebelusi oare?

Andreeaatan am o mare curiozitate...ce faci cu tofu ala cum se manaca??? eu am cumparat odata arata asa ca o bucatica mica de cascaval dar mai albicios si avea un gust de am crezut ca mor cand l-am gustat...dar tu daca ii dai si lu' bebe e clar ca ceva e aiurea...cum se mananca?

Beatrice doamne cat sunt de frumoasele pozele alea pe plaja....Si eu imi duc bebele in port-bebe si ma doare spatele muuuult mai putin decat in scaunul de masina care e cumplit de greu ca mai are si el vreo 4 - 5 kile plus bebele plus ca e greu de tinut. ...etc...eu am avut multe faze haioase cu diverse persoane masculine care au vrut sa se dea galanti sa imi duca bebele in scaun si i-am vazut cum isi muscau buzele si se indoiau de spate...

Androix "scuipata intre felinare" .... am lesinat de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna seara mamici si bebelusi,
Scuze pentru linkul dat gresit ieri.....revin cu corecturile de rigoare ca sunt beton pozele ...zic eu Deci le puteti vedea aici

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput