Bebelusi de mai-iunie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, pai nu prea mai pot sa-l duc ca e greu tare dar nu aveam decat o optiune, scaunul de masina si spatele meu... Si in scaun nu-i mai incap picioarele ca e lung are 71 cm si ii raman pe-afara, deci varianta eu si sa rezist cat mai pot... Dar am rezistat eroic!

Ma bucur ca v-au placut pozele... Cica caciuloiul tine de cald la scafarlie ca practic intra cu totul pe cap si nici ochii nu ti se vad!...

Ma duc sa ma apuc de treaba si mai tarziu va pun si reteta de spanac si poza!

o duminica placuta!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neata si de la noi!

Abia ce s-a trezit si Maya, a refuzat sa pape - nu a vrut nici cerealele cu mar si nici iaurt, in schimb a mancat niste pandispan din blatul de tort pe care tocmai il scosese mama de la cuptor.
Nu reusesc sa fiu prea categorica in ceea ce priveste alimentatia ei. Am zis ca nu-i dau zahar pana mai tarziu dar am vazut ca-i plac biscuitii, ii place checul, cand am vazut-o cu ce pofta mananca nu am rezistat tentatiei si i-am dat. Bineinteles ca m-am abatut si de la regula "albusul de ou" - sper sa nu aibe repercursiuni mai tarziu ca acum nu se manifesta nimic. Nu am exagerat, i-am dat doar sa guste cate un pic....

Margott, la noi deja s-a estompat acea pata care la inceput era vinetie si parca avea si un pic mai mult par decat in alte parti, arata fundul Mayei ca al unei mici maimutici insa acum abia daca se mai observa. Asa ne-a spus si doctorita, ca in timp nu o sa se mai vada!

Elisor, multumim pentru complimente. Aranjamentul din baloane a fost facut de un prieten foarte bun care cu asta se ocupa. Cam asta am vrea sa facem si noi, o firma care sa se ocupe de decoratiuni pentru petreceri si nunti insa ne vom axa mai mult pe flori. Sotul meu vrea sa faca o vizita la Codlea si daca o sa-i convina ofertele lor sigur ne vom muta in Brasov!

Multi pupici si o duminica placuta va urez!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Bon dimine!

Of, ce de ati mai scris...am dat gata si eu acum...!
Beatrice, super pozicile!
Margott, mi-au placut mult fragmentele!
Elisor, ce prieteni dragutzi Bia si ursul!

Fac si eu piure de sfecla , dar cu ou ca zi e zi de ou ....Astept sa vina bubulina de la plimbare , ca a plecat cu tati, sa vad daca ii place.

Si a mea are o pata in forma de cerculetz pe fesa stanga dar eu ma gandeam ca e semn din nastere si nu se duce!

Of, eu nu reusesc sa prind un kk la olitza ca de obicei nu se screme . Eu i-am luat una tip scaunel din care se scoate oala propriu zisa ( care are si capac). Am probat-o si ok . Mai ramane sa o inauguram!

Ioana, esti super cu cumparaturile! Nu stiu de unde ai atata energie sa alergi de colo-colo!

Altfel, vroiam sa va spun ca m-a sunat seful vineri sa imi spuna ca imi vor da acel salariu de baza cf CCM , ca a facut sapaturi avocatul nostru si e ok ( saracul!...a sapat ceva timp de 2 luni...)
Mai ramane sa imi iau si bonusul pe anul financiar trecut ca am muncit pt ei si nu ma las pana nu ii primesc asta pt ca eu mi-am facut treaba si nu am nici o datorie fata de ei.

Ma duc sa vad ce face sfecla in oala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Of, pana la urma a trebuit sa adorm maimuta in brate ca o luasera nervii de oboseala si nu mai putea adormi. Asta e: una calda, una rece. Sper sa bage macar vreo ora ca dupa aceea papam si apoi o tulim afara.E un soare superb.
Tzumpiloi - pata mongoleza e chiar pe osul coccigian (asa s-o chema?) si nu pe fese (sa-mi confirme fetele ale caror copilasi au) si este un semn specific triburilor mongoloide (de acolo numele) si in general celor cu pielea mai inchisa la culoare, deci la Mariuca ta chiar ca e un semn din nastere si nu cred ca va trece.
Cat despre cumparaturi, v-am zis, nici nu imi trebuie energie, sunt teleghidata. Sa ma fi vazut inainte sa nasc, am intrat in concediu cu 3 saptamani inainte si nu a fost zi in care sa nu bat - pe rand sau cumulat - Cora, Carrefour, Metro, Obor etc.- in cautare de te miri ce pentru Mogaldea. Pana nu vedeam io toate modelele, calitatile, preturile nu ma simteam bine; cred ca am consumat vreo 2 rezervoare de benzina atunci. Si ca sa vedeti cat eram de nebuna, ma trezeam odata cu sotul (cand puteam dormi si pana la pranz, ehe, ce vremuri!), il lasam pe el la munca si apoi plecam in lume si mai ajungeam acasa spre seara. Asta era in zilele in care nu faceam curat in dulapuri, debarale, pe balcon si respectiv vopseam tocurile de la usi (toate) si masa din bucatarie (asta s-a intamplat cu 2 zile inainte sa nasc).
Elisor - parca tu intrebai de petele de pe ceafa, alea se cheama popular "ciupitura berzei": si la fel, dispar sau macar se estompeaza pana pe la vreu an.
Hai ca mi-am facut curaj cu ciocolata de casa: a plecat barbatul sa se tunda si i-am dat si comanda de lapte praf ca din cate stiu eu se foloseste din ala clasic, iar nu instant. Apropo de lapte praf, imi zicea o vecina ca a fost sotul ei sa ia Bebelacul si nu aveau. Cica s-ar putea sa nu se mai dea deloc: asta mi se pare chiar culmea, dupa ce ca statul face atat de putin pentru copiii astia, sa mai sisteze si laptele praf. Voi ati auzit ceva?
Ma duc sa mananc si eu cevasilea ca parca vad ca rama iar nemancata dupa ce se trezeste Mogaldea. Sa aveti o zi buna si cu bebelusi mancaciosi (sunt curioasa ce zice Ana de piureul cu ficatel).

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

fetelor, merci de sfaturi. pana la urma nu am mai avut rabdare si i-a cumparat tati din titan la 530.000 aparatori rosii. sunt asa haioase! sunt curioasa cand s-o trezi ce reactie are. am observat a de cand ii strecor in lapte cerealele cu tapioca dparme toata noaptea!!!! sper sa nu contina somnifer
elisorsi bb al meu are pata rosie dupa ceafa (cica ea are ten de blonda!)dar si tati are una de la nastere! si tot dupa ceafa iar sotul nu este blond.
ce papam astazi.... piure mimoza cu pui pui si ciorba de iarna cu sfecla rosie si dovlecel. ufff sper sa pape ca de nu face greva foamei ca altceva nu am pregatit.
pupici ca mai am de facut treaba, baita si de plecat si la o aniversare.
pup you
beatrice super pozele!!!
aaa... olita cantatoare!!!! oau!!!! ce fain!!! habar nu aveam ca exista si din astea

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

David are pata pe partea de sus a fesei drepte si putin pe stanga. Pot spune ca s-a mai deschis la culoare dar nu f tare. Nu are par pe ea.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut
A fost Dc-ul picat ca vroiam sa va zic ca am facut si eu cioco de casa pentru ca de maine sunt la regim 3-3-3 si il tin pe tot 9 zile si am zis sa ma rasfat putin inainte. Cat pe ce sa n-o pot manca ca am facut-o de aseara si nici pana azi nu se intarise, se lipea se intinde nush unde am gresit. Ma rog pana la urma am reincalzit-o pe baie de abur si am mai adaugat lapte praf.
Azi Filip a mancat ceva mai bine, sa vedem cum se4 prezinta la masa de fructe. Ii dau gutuie si pentru ca nu mi-a raspuns nimeni caut o reteta in carticica si daca nu o sa fac cum ma pricep eu mai bine Adik improvizez.
Am fost si noi afara azi, este o zi superba. Sigurul lucru frumos la mine in apartament este ca fiind la etajul 10 am soare iarna pana cand apune si iti da senzatia ca e super cald afara. Nici nu remarcasem asta pana anul asta cand de multe ori am luat tzeapa cu copilul cand am iesit afara: la mine in ap. soare si frumos, jos deja umbrit cam peste tot si super frig. Asa ca azi am luat-o de dimineata. Am fost la biserica sa-l impartasesc pe print. Ne-a facut observatie parintele ca am venit cam tarziu ca el incepe slujba la 7 cred... Si apoi daca tot imi rupsese mainile si era cald si frumos zic hai sa dam o tura prin parc. Noroc ca aveam cheile de la masina la mine si am luat carutul. Si a fost super, a dormit Filip la soare vreo ora.
Ioana, nu am auzit nimic de lapte dar am o presimtire urata. Cand am fost luna trecuta sa-l iau nu aveau decat cateva baxuri in camera respectiva si de obicei era ticsita de nu te puteai misca, si chiar am facut misto cu Andreea.a zicand ca ia sa vezi ca nu ne ajunge, mai aveam in fata 2-3 persoane. Sper sa nu se adevereasca zvonurile si presimtirile. De fapt daca ma gandesc bine am cam ajuns la varsta laptelui integral, sau ma rog putin mai lipseste. BTW, voi cand vreti sa renuntati la formula in favoareal laptelui integral? Mie imi aduce o tanti lapte de vaca care e super bun si tot de la aceeasi vaca au mancat ambele mele nepoate si sunt mari si frumoase asa ca am incredere, e testat ce sa mai. Dar nu stiu cand sa incep. Tre sa-mi fac lista de intrebari pentru cand merg iar la pedi, ca parca vad ca iar uit.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Liniste la fete...ce faceti, pe unde sunteti?

Am facut ciocolata de casa si am tras o concluzie inteleapta: ma las pagubasa de a mai face dulciuri, NU-MI IES SI PACE. Am respectat intocmai instructiunile si mi-a iesit...s-o mancam doar din tava si eu care visam cum o tai, o impachetez, o pun la pastrare, o fac cadou pe la neamuri, etc. E buna la gust, dar ce naiba pun tava pe masa musafirilor

Azi i-am facut 3 cubulete de spanac (fiert in lapte) cu galbenus, putin parmezan si iaurt prodlacta...i-a placut!

Margott, Tzumpiloi, Ioana multumim!
Ioana pai are bulanele, dar vrea sa scape de ele & cu tot dinadinsul

Florentina bafta in negocierile de la Codlea
Monu si a mea tot ten de blonda are.
Margott dragut fragmentul, probabil asta ne asteapta si pe noi.
Beatrice si a mea de lunga e lunga, dar si grea mai nene, dar eu nu am prea dus-o in marsupiu ca m-a durut coloana (si in timpul sarcinii), si cand avea 1 luna pe mine ma cocosa (4 kg), pe Andreas l-am carat pana la 9 luni. Iar in scaunul de masina isi freaca piciorusele si tot desculta ajunge la destinatie.

Mai, asa cu o...pofta spuneti de "prinsul kk" de imi si imaginez cum alergati cu oala dupa...produs. De maine dimineata intram si noi in clubul olitelor, noi avem olita simpla, normala.

Sa va mai spun ca am o greata in mine...de la ciocolata de casa? Asa ca Ioana poate te razgandesti

Eli + Bianca 13 iunie 2005 Andreas 17 august 1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Androix iti raspund probabil prea tarziu, eu gutuie i-am dat pe la 5 luni, am fiert-o (de aromata era aromata) si apoi m-am chinuit sa scobesc de pe ea pulpa, in fine altfel nu am stiut cum s-o fac...astept cu interes sa vad cum o faci tu
Lapte praf mi-a spus matusa-mea ca a auzit ca nu se mai da, asa ca tot ce e posibil cu zvonul asta.
Lapte integral cred ca ii voi da cel mai devreme dupa 9 luni, dar s-ar putea sa ii dau pana la 1 an lapte praf, mai vedem, hotaram pe parcurs, depinde de Buflina.
Cu ce ocazie l-ai impartasit pe Filip? E vreo chestie sau doar asa?

Soare? Azi nu l-am vazut!!!

Eli + Bianca 13 iunie 2005 Andreas 17 august 1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

sa dam si noi raportul. Teodora s-a trezit la ora 5.00 si a mancat pe la 5.30 bibi, facut nani inca vreo juma de ora pana pe la sapte si
inca o ora de la 10 la 11. In rest, masa de fructe in 40 de minute, masa de pranz nesperat de bine - orez cu pui, morcov, ceapa si suc de rosii facut in casa, ce combinatie - si inca 130 ml de lapte. Si nani pe la ora 16.oo cu greu. O macina rau gingiile, se agita si baga in gura tot ce prinde, nu mai ies odata ca m-am saturat eu!
Acum sa vedem daca face ca ieri ca ma ia nebunia.
Pata mongoloida am inteles ca se estompeaza dar nu dispare.
Elisor, scumpa mai e cu ursul ala Si ce ochi are!!
Ioana, si eu m-as mai trezi noaptea dar e mea s-a intarcat. Inca nu mi-a trecut dragul de tinut bebe la san iar ea nici nu mai vrea sa stea in brate lasata pe bratul meu, se agita rau de tot si da sa se ridice.
Androix, asa e la mama, etajul 4 din 4 si pe partea cu dormitoarele si balconul e super soare si se ncalzesc bine de tot camerele. Si eu m-am pacalit din cuza asta cu temperatura de afara.
De Bebelac, nu am auzit inca nimic iar la noi la sector sunt stive mereu.

Pozele mele

Mergi la inceput