Cluj rulz - 34
Raspunsuri - Pagina 10
steaua spune:
Fie la tine rushinica nasha ca te kk de ras. Treci la treaba si nu tot trage cu ochiu p- aci in cautare de hlizeli!
Mama, azi am batut toate recordurile cu mesajele scrise
Noapte buna, again!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
mariana tache spune:
Hihihihi, finutza, se pare ca te prinde si pe tine flama DC . Nu mi-ai zis cand vin bunicii!
Svety, pt mikul vorbaret! Vezi ca daca faci si bebe2 o sa fie tot baiat ; asa zice folclorul...daca bebe1 zice prima data mama => bebe2 e fetitza si invers. La mine s-a adeverit
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
steaua spune:
No' iara revin. Nasica, nu vazut un mesaj mai sus ca mi se rosh- albastrisera ochii si- mi crescu imina in pept ca o ptita cand dragul de mesaj a lui Svety. Bunicii vin sambata. Asta insamna ca putem a iesi undeva duminik (sau luni? ; nu stiu cat stau).
Sa nu ma mai provoci ca voi a mere a trage pe dreapta!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
svety spune:
Nu rade Mariano, ca trebuie bilet prin sindicat la "hotel" cand te prinde sejurul...si costa mai scump ca biletul la Brukenthal (nu mai stiu cum se scrie).
Apropo ca razi, i-a sa-mi zici ce ai aflat de imprimanta...nimic, hai? Te stresez nu? Simti ca ai vrea sa ma duc la culcare? Cand imi vezi numele vezi tonere, nu? scuze cred ca e de la abstinenta.
mami de dani, cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
svety spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
Svety, pt mikul vorbaret! Vezi ca daca faci si bebe2 o sa fie tot baiat ; asa zice folclorul...daca bebe1 zice prima data mama => bebe2 e fetitza si invers. La mine s-a adeverit
Eu vreau bebe 2 baiat. Cel putin Mihai si frate-so sunt model pt. comunitatea frateasca. Mai rar asa frati. Io zic ca-i fain sa fie doi de un fel. Se inteleg mai bine. Dar daca-i fata, o trage toata ziua de cozi. Acu cum o da Domnu'. Io cand am nascut nu am facut depresie ca am vrut sa fie numai sanatos. Am vazut deprimate!!!
albumul nostru
Piticii lui Danutz
mariana tache spune:
Finutza, ia la sa tu somnul, ca nu face bine .
Cred ca duminik e ok, daca veti fi voi apti de iesire.
Auzi, pe 16 febr (parca) vine Iris. Te provoc la o iesire doar tu si cu mine , asa ca pe vremuri, ce zici?
Tot am vrut sa te intreb si tot am uitat: pana la urma ce bebe face vara-ta? Baiat? Cum se simte? Cred ca e aproape termenul, nu? Transmite din partea mea, ok?
Stii cine mai vine la Todea? Alina, lui Catalin...de la Farcasa...finii...stii de cine zic? Da, se pare ca voi mai avea un finutz (sau ea va fi exceptia de la regula pe care o stim noi )
Svety, nu stiu nika ! Nu ma ! Nu am nici o vina! Nu te-am uitat!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
MOOAAAAMAAA ce faina muzica ascult la radioul asta...imi aduc aminte de liceu. Mai da eram vesnic si vesnic. Si intr-a unspea eram...era unu'...si mai era unu intr-a XII-a......Si mama ca sa invat ca ajung maturatoare de strazi si iubirile mele se terminau...
apoi facultasi, examene...si iarsi nu ma baga in seama...suferinte. In sfarsitde Mihai si ,...
apoi Mihai in armata...,si....
Acu eu , Mihai,si Dani.
albumul nostru
Piticii lui Danutz
mariana tache spune:
Svety, esti haioasa tare in seara asta!
Din toata afacerea asta vad ca tu ai iesit cel mai rau !
Auzi, iti recomand sa stingi radioul, ca pana la urma ajungi si
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
canta Madonna True Love.
eu intotdeauna ieseam rau... mama zicea ca-s impulsiva si se sperie bietu baiat de mine (???) (adica nu cred).
True love
You're the one I'm dreaming of
Your heart fits me like a glove
And I'm gonna be true blue baby I love you
Mariana, tu ce faci la ora asta?
albumul nostru
Piticii lui Danutz
mariana tache spune:
Ti-am zis sa-l inchizi ca te apuci de !
Vezi ce faci, ca eu fug la somn! Imi culeg ochii de pe tastatura!
Somn usor!
Sanatate Maxima!!!