Cluj rulz - 34
Raspunsuri - Pagina 11
svety spune:
Somn usor Mariana, eu sunt in extaz mistic.
mami de dani, cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
asi spune:
Buna dimineata!
Mariana ma bucur ca ti-a placut.Vezi neaparat sa bei multe lichiede ca o sa incepi sa elimini toxine si daca nu bei suficient iti solciti rinichii.
Atentie gaska:intalnirea e fara dar!
Mai asteptam inscrieri !
1.Stanca si Razvan
2.Mariana si Stefan
......
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
asi spune:
Mariana si mie mi-e frig dar eu sunt friguroasa de obicei si in camera in care imi face masajul am dat caloriferul mai tare.Da' vaz ca te-ai culcat devreme.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
roxana1974 spune:
gagici! Sunt la job, profit cateva secunde. Mai ma enervatzi cat ati scris..
Svety cre ca daca ascultam si muzica, ma internam la "nostalgici" aseara, la ce kef aveam sa plec de-acasa ....
Mariano, soro, aseara trecui pe langa firma ta si m-am uitat prin geam ca homleshii sa vaz daca esti, ma intreb, sotul tau care mai era cu un nene, s-o fi mirat de nebuna care se zgaia prin geam, aplecata? Tot uit CD-ul ala in sertar, bata-l vina!
Stanca, abia astept sa venim la voi, te rog nu ma uita cu adresa!
Flo, pe unde umbli soro?
pupici la toate fetele si copilasii,
see you soon,
Roxa-paraboxa
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
impreuna spune:
quote:
Originally posted by steaua
Hi- hi, Svety, ce- mi place! Te pomenesti ca mai este p- aci o mamik stelista! Sau, cel putin microbista, ca vad ca te pricepi!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
Io Si-mi place de portaru asta pe care l-a luat acum Steaua, da nu mai stiu cum il cheama:))
Flavia (sotie si mamica fericita)
steaua spune:
Maaaaaaaammmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaa, ce nebune ati fo ast' noapte. Io v- am parasit ca imi picau ochii in gura! IRIS?
.............
Dania a fost luni la eco la Stamatian si............. dupa o asteptare de trei ore juma (la 23.40 a intrat) a aflat BIG SURPRESA: cica va fi fetitza. Acum nu mai stiu nici ei ce sa creada (Calin isi dorea fffff tare fetitza). Poate va fi exceptia de la regula Cezarin. Termenul e 13 martie, adeca acushica.Ii transmit cele bune de la tine.
pozici
impreuna spune:
Roxa te te-ai mai distrat la Oradea
La bazin n-ai fost? Sa faci o baie in apa fierbinte si afara sa fie inghetat?:)
Eu acolo tot vreau sa ajung intr-un wk, sau poate ma duc in sejur la bai asa ca pensionarii ca tot ma doare spatele...
Flavia (sotie si mamica fericita)
svety spune:
NEATZA!!!!
M-am trezit cu castile pe urechi si cu dosul zbenguindu-se pe scaun, dar tot la 10.30. Mi-am facut o ceasca de cacao si am zis sa va vad ce faceti.
Roxana scarbici usor! Lasa ca pe noi noaptea ne apuca scrisul, ziua tre sa va caut pe pagina 2.
Va admir pe voi astea cu masaj si chestii, ca eu nu prea am aici decat cursuri de dans, da eu vreau aparate, durere, febra musculara, abdomene...tanjesc.
Ma doare operatia unde s-a facut prelungirea si unde s-a fortat cu capisorul lui Dani. Am impresia ca se desface pe dinauntru. Ieri am facut mult efort. MARIANO, sau care aveti cezariana, nu va doare la efort prelungit?
albumul nostru
Piticii lui Danutz
steaua spune:
Hi- hi hi!Ce- mi place!
Flavia, il cheama Carlsh Fernandesh si e (a fost) cel mai in forma portar din Portugalia. E si la nationala (rezerva). Si acuma ca si Svety: Avem echipa, / Avem valoare
sau Europa, Steaua,
Romania, Steaua,
Oriunde, Steaua,
Campionii din Ghencea!
Nu am putut a scrie cu rosh- albastru ca si tine, Svety!........
Cerem scuze fetelor care au capu calendar de la sotzi microbisti. Da microbu se transmite!
pozici
svety spune:
Flavia, zici de Felix? Si noi ne tot planificam sa mergem intr-un week. Dar in asta mergem la socrii iar in urmatorul mihai lucreaza. Urmatorul-urmatorul...da-de. Poate ne mobilizam in gashca
albumul nostru
Piticii lui Danutz