Cluj rulz - 34

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Am perioade cand nu mai pot. Noi, care eram atat de umblaretzi si acuma............ Cred ca merem sambata dupa- masa si venim a doua zi cat se poate de repede. Iti dai seama ca nu prea merg io impacata, da AM NEVOIE DE UN PIC DE ALTCEVA!. Si e ziua Cristinei.
Poate intr- o sara de vichend ne destrabalam pe undeva...........

Corina
pozici de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Azi nu prea am pove cu Codruta si mi-a lipsit.

Am vazut in seara asta un film cu Michelle Pfiffer si mi-am amintit ca nu mai stiu cu ce haine l-am scos pe dan din spital. Asa ca le caut sa le pun intr-o cutie. Si pe cele de la botez.

mami de dani, cici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by steaua

Am perioade cand nu mai pot. Noi, care eram atat de umblaretzi si acuma............ Cred ca merem sambata dupa- masa si venim a doua zi cat se poate de repede. Iti dai seama ca nu prea merg io impacata, da AM NEVOIE DE UN PIC DE ALTCEVA!. Si e ziua Cristinei.
Poate intr- o sara de vichend ne destrabalam pe undeva...........

Corina
pozici de Alex

eu cu mihai eram destrabalati...nu era sapt. in care sa nu iesim la restaurant. excursii, chestii...acu' ca pensionarii...

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Svety, lasa ca o sa creasca ei mari si mama- mama ce ne- om destrabala impreuna. Amu................ pensionari. Da' merita! Ce zici? Io- s din ce in ce mai indragostita de Bebel (Alex). Pe zi ce trece il iubesc tot mai mult si ma intreb daca se poate si mai mult. Cred ca nu, dar a doua zi vad ca se poate.

Corina
pozici de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Corina, daca vin bunici musai ar fi sa iesim intr-o seara, ca nu am mai fost cu voi undeva....nu mai stiu de cand! Cand vin? ce zici de vineri seara? Sau nu vin de vineri? Atunci duminica?

Svety, . Chiar ma gandeam pe unde umblii.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

STEAUA, am reusit!!! unde scriu eu nu pot folosi culori si pe I Explorer nu pot sa intru, dar am reusit sa-ti scriu numeleee!! Avem echipa/Avem valoare

in anul in care ne-am cunoscut am fost prin Sibiu, Bucuresti, Brasov
in al doilea an la Vatra Dornei si pe la manastirile din Suceava, si pe Rarau.
apoi ne-am casatorit, am fost la Tusnad si Bucuresti...apoi ne-am dus la spital ca a venit dani.

si eu mor dupa Dani. asa imi place sa ma uit la el cum doarme...

Iar rade Stanca de noi ca facem declaratii bebeilor.

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Hi- hi, Svety, ce- mi place! Te pomenesti ca mai este p- aci o mamik stelista! Sau, cel putin microbista, ca vad ca te pricepi!

Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by svety

STEAUA, am reusit!!! unde scriu eu nu pot folosi culori si pe I Explorer nu pot sa intru, dar am reusit sa-ti scriu numeleee!! Avem echipa/Avem valoare

apoi ne-am casatorit, am fost la Tusnad si Bucuresti...apoi ne-am dus la spital ca a venit dani.

si eu mor dupa Dani. asa imi place sa ma uit la el cum doarme...

Iar rade Stanca de noi ca facem declaratii bebeilor.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

No, io am gatat de citit presa sportiva. Baietii mei dorm dusi. Ma duc sa le tin companie. Noapte linistita!

Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici

Mergi la inceput

am uitat ce era mai important: Seara Dani tot radea la Mihai si deodata a zis TA-TA, da clar!.
Nu va zic ca mihai s-a..pe el de bucurie. Da nici nu a mai zis chiar ca mihai se tot ruga de el

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput