e bun/a la pat

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

quote:
daniela_b Posted

nu pot, e foarte bun la pat!!, ma duce in rai, de fiecare data si pe urma uitam tot!

Aoleu!!!
Pe mine ma poate duce unul si-n rai de 2x, ca daca da in mine , poate sa fie cel mai "macho", ...acolo il las.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

please, nu scoate citatul din context ca se intelege altceva...eu am scris acolo despre un caz ( si un barbat pentru care am tot dispretul...), in rest si mie mi se pare tot!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Daniela - daca prietena ta era multumita cu viata alaturi de el, inseamna ca ii oferea ceva ce contrabalansa toate problemele.
Inclusiv faptul ca a macelarit-o.

Si eu, ca si monagan, cred ca pielea mea e mai presus de orice "dus la cer" si inapoi - dar poate nu e asa. Poate ei traiesc in alta poveste.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by daniela_b...probabil cineva "binevoitor" i-a telefonat lui si i-a ciripit ca ea il inseala cu un vecin, el a lasat totul balta, s-a intors in Romania, cu adrenalina la extrem, a intrat in casa, fara nici un cuvint a luat-o de par, a dezbracat-o, a snopit-o in bataie si a taiat-o cu un cutit pe sini si apoi ...in miezul iernii a scos-o pe scara blocului in pielea goala urlind ca un dement si amenintind ca ii omoara pe cei doi presupusi amorezi vecini...
Nu mai conteaza cum s-a descurcat ea in acele momente de teroare, conteaza ca ei au continuat sa fie soti si in ziua de azi.
Cind am intrebat-o de ce nu pleaca din "regimul dicatorial" caruia ea ii spunea casnicie: ea mi-a raspuns ( important de retinut: cu mare emotie in glas...) : nu pot, e foarte bun la pat!!, ma duce in rai, de fiecare data si pe urma uitam tot!

Si tu n-o credeai p-aia cu "++++"?Viata bate filmu'!It's true!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Bun-nebun la pat, dar exista o limita!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Veve, pur si simplu!
Aia cu "++++" imi trebuie demonstrata stiintific, am scris la subiect de ce, altfel nu cred nici sa ma bati, ramine in stadiul de presupunere, iar asta cu ...povestea despre care am scris, am vazut cu ochii mei taieturile de pe sini si cunosc personajele de cind eram "mica", acela era doar un exemplu, ea are vesnic cite o vinataie de amor, cred ca pur si simplu le place asa! Ca Pamela Anderson cu Tommy al ei, batuta si iubita, iar si iar...Culmea, ea este o femeie foarte frumoasa, arata foarte bine, din ce in ce mai bine, este foarte echilibrata, privind din exterior si zimbeste always ca si cum viata chiar poate sa-l bata (mar) pe film

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

totusi, nu mi-e clar: daca se inteleg numai dpdv. sexual, si in rest casnicia e dezastruoasa- de ce nu se despart, sa ramina doar amanti?

Asa, ar avea fiecare bucatica lui de tort... si atit.
Si n-ar mai trebui sa se omoare unu' pe altul.

Elise

Mergi la inceput

Pentru ca, dincolo de sex( am dat un exemplu pentru subiect) sint casatoriti de aproape 20 de ani ( de cind era ea in clasa a X-a), au doi copii reusiti( chiar daca sint mai mereu speriati...de viata din casa), pentru ca...pentru ca...ea stie de ce...
Eu am intrebat-o doar de ce ii accepta atitea mizerii iar ea mi-a dat raspunsul ala cu "e bun la pat" si gata, m-a incuiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Intrebare: oare o fi singurul barbat de pe lume bun la pat?
Constatare: copiii numai reusiti nu sint,in astfel de conditii!

BRENDA

CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ceea ce inseamna ca femeile sunt totusi enigme

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput