e bun/a la pat

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Am un exemplu feminin in familie pentru care eu simt un mare dispret!Judecati fetelor va rog.Tipa are 36 de ani are 2 copii superbi si un sot de exceptie.Un sot care face totul ptr familia lui.Un om sensibil deosebit....ce sa mai totul la superlativ.Acum ceva ani el a fost plecat o perioada din tara ptr un job.Ea sa implicat intr-o relatie cu un preiten de-al sotului.Si asha au devenit amanti.Ea spune ca a fost atat de bun la pat incat s-a indragostit pur si simplu.Sunt de 10 ani impreuna .De 10 ani isi minte sotul intr-un mod atat de marshav........Toata familia stie mai putin sotul.Eu zic ca asta tine inainte de toate de caracter.Nu orice om poate face asha ceva.Am intrebat-o daca nu ii e frica sa afle sotul......stiti ce mi-a raspuns?Chiar daca m-ar prinde cu el in pat eu ash nega.Eu sunt inca indignata si socata desii stiu de chestia asta de vreo 2 ani.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Eu cred ca totul tine de fiecare....de educatie .......de capacitatea de a invata lucruri noi si de a experimenta in 2.Fanteziile nu trebuie sa ramana acolo in subconstient si ar trebuie sa se faca auzite de partener!Eu asha am procedat.Fanteziile exista ptr fiecare numai ca prejudecatile ingreuneaza punearea lor in practica.Si totul pleaca din inima.

Mergi la inceput

Elise stii cine e vinovat aici?Educatia si prejudecata aceea ca o fata trebuie sa se marite fata mare.DOAMNE ESTE O GRESHEALA.Mamele de fete ar trebuii sa aiba o alta atitudine vis-a-vis de acest subiect.Pe mine mama m-a crescut destul de sever dar la alt mod.Niciodata nu mi-a cerut sau nu mi-a impus asta.M-ai repede m-a educat in asha fel incat sa invat sa cunosc barbatul de langa mine inainte de a lua hotarerea de a-mi cladii o viata cu el.Cunosc foarte multe exemple de fete care s-au casatorit virgine si care sunt atat de nefericite.Atat din punct de vedere sexual cat si a faptului ca nu au acordat importanta asupra "unor semne" in ceea ce priveste calitatea sotilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

ALINATXA,

sint de acord cu tine.
Trebuie sa stii ce iei, mai ales ca e o decizie pe viata. Sau asa ar trebui sa fie.
Sexul e foarte important intr-o relatie.
Totusi, eu sint convinsa ca ambii invata unul de la altul, pe parcurs - si nu mi-as alege un barbat numai pe baza faptului ca el a apucat sa "deprinda" lucruri pe care altii inca nu le stiu.
Totusi, trebuie sa traiesc cu el si in afara patului, nu ?!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Pana acum, din toata discutia, am inteles - sau nu! - ce inseamna un barbat "bun la pat". Dar ce inseamna o femeie buna la pat? Si mi-ar placea sa vad parerea barbatilor...cum e cu o femeie buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

hm, cred ca din punctul de vedere al unui barbat, o femeie e "buna" daca face DE TOATE, orice i-ar cere, si in plus sa si dovedeasca faptul ca ii place... si bineinteles, sa arate bine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dpop

hm, cred ca din punctul de vedere al unui barbat, o femeie e "buna" daca face DE TOATE, orice i-ar cere, si in plus sa si dovedeasca faptul ca ii place... si bineinteles, sa arate bine

eeeeeeeeee...asta e o exagerare!!!

ce am "extras " eu de la barbatu-meu, dupa indelungi insistente sa imi spuna shi mie cum e o femeie "buna", ca sa nu mor proasta, a fost un exemplu negativ: adica sa imi povesteasca de o tipa care, citez "statea nemiscata, avei impresia ca nici nu respira" - si, concluzia (din nou, citez): "asa ajunge omul necrofil!!!"

desigur, si contraexemplu' asta e exagerat.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ce am aflat eu (despre o tipa buna la pat):
- sigura pe ea, care se simte bine in pielea ei, dezinhibata, cand face sex nu se mai gandeste la altceva, relaxata
- sa ofere si sa primeasca placere cu naturaletze
- sa satisfaca macar cateva din fanteziile Lui, preferabil pe cele mai multe..
- sa-si exprime dorintzele si fanteziile
- sa nu-si reprime ceea ce simte, respectiv cand e excitata (nimic nu-l innebuneste pe un barbat mai mult decat o femeie excitata, mai ales o femeie excitata datorita Lui !!)
- cu simtzul umorului, care nu ia in tragic micile intamplari imperfecte&caraghioase

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am o intrebare:
De ce scrii cuvantul lui, cu L mare adica Lui?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

si eu care speram ca ne-a raspuns un barbat la intrebare....

Elise

Mergi la inceput