e bun/a la pat

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by marius

Si in ce ar consta logistica necesara pentru sexul feminin?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Marius,

eu sint femeie si nu stiu "subtilitatile" masculine, da' banuiesc ca or fi...

Poate sa arate bine?!
Ma gindesc ca Leana lu' Costel n-ar fi foarte "competitiva" in domeniu ?!....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calin-Alin spune:

MESAJ PENTRU TOTI

In general barbatul trebuie sa invete si sa simta femeia si la rindul ei femeia pe barbat.
Marius,femeia are nevoie de indrumarea barbatului. Daca nu simte placere, asta inseamna ca barbatul este prost ca amant. Simturile femeii trebuiesc dirijate de barbat, iar daca barbatul nu este un dirijor bun a dat-o in bara. Daca te straduiesti putin mai mult poti da placere si poti transforma intr-o amanta foarte buna si o femeie frigida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Elise acum rad cu pofta si pt raspunsul tau cu Leana lui Costel mortal e omul asta e ... unic dar si de raspunsul dat de Stela Popescu aseara parca la emisiunea Geniali cand spunea ca o femeie nu trebuie sa fie frumoasa ce asa.... pe ici pe colo sa aiba sex appeal Cred ca raspunsul ei este extrem de realistic.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Caline femeia nu are nevoie de indrumare decat doar daca este la inceput de drum si daca si atunci experienta barbatului este clar mai mare decat a ei. Nu sunt de loc de acord cu ceea ce afirmi eu personal (bazandu-ma strict pe experienta mea) consider ca barbatul este net inferior la arta sexuala in raport cu femeia, ca el (barbatul) in cele mai multe cazuri are nevoie sa fie coordonat, ca el functioneaza (din nefericire) dominat de impuls ca fierbe si uita ca in fata lui se afla un trup ce asteapta si altceva decat huta huta, ca tot pentru el (mama ce rau sunt!) in extrem de multe cazuri sexul se reduce la "da-i nene, ai terminat? somn usor...." si toata arta sexuala nu a existat practic deloc. Din nefericire barbatii sunt extrem de lipsiti de senzualitate, sunt doar sexuali in marea majoritate a cazurilor ca si o oala sub presiune, fierb doar pana dai capacul jos.
Sa nu te superi pe mine si eu sunt barbat (ca si apartenenta sexuala)

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by marius
...consider ca barbatul functioneaza (din nefericire) dominat de impuls ca fierbe si uita ca in fata lui se afla un trup ce asteapta si altceva decat huta huta, ca tot pentru el (mama ce rau sunt!) in extrem de multe cazuri sexul se reduce la "da-i nene, ai terminat? somn usor...." si toata arta sexuala nu a existat practic deloc.

Eeeee,uite vezi?incepem sa ne apropiem desi nu picam de acord:asta-i bubu mare la (o parte din) barbati:"huta-huta...somn usor!"Si-atunci de ce zici ca totu-i in mintea femeii?De ce e ea responsabila pentru insensibilitatea masculina?Adica daca eu casc gura mai tare si ma ondulez mai cu foc o sa renunte barbatu' la "huta-huta"-bla-bla-bla?Sau o sa se simta dator sa-mi raspunda la fel?Asta-i,logica?Sau ca barbatu' habar n-are si trebuie "meditat"?
quote:
Din nefericire barbatii sunt extrem de lipsiti de senzualitate, sunt doar sexuali in marea majoritate a cazurilor ca si o oala sub presiune, fierb doar pana dai capacul jos.

Iar tre' sa te contrazic.N-am argumente la-ndemana,numai experienta!Se pune?

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calin-Alin spune:

Mariuse,sa stii ca ai facut o frumoasa metafora cu oala sub presiune. Fiziologic asa este. Dar un amant bun regleaza presiunea in functie de ce are pus la fiert.
Tocmai pentru ca o femeie are o sexualitate mai complexa, este o arta sa poti sa o faci sa simta ce iti propui. Asta inseamna sa fi
i un amant bun.
Te inseli amarnic daca tu crezi ca poti modela numai o femeie incepatoare.Am intilnit femei in toata firea care nu aveau habar ce simt, si nu era vina lor, ci a barbatilor cu care au fost si nu si-au dat interesul- probabil au considerat, ca tine, ca fiind femeie in toata firea nu are nevoie de comunicare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Categoric exista barbati buni si barbati nu "nebuni" ci care nu sunt buni la pat.Pai ce barbat e acela care se urca de 7 ori intr-o noapte pe tine(de parca ai fi lift sus-jos) si tu nu reusesti sa ajungi o data la orgasm.El e ca paunul de performantele lui dar tu iti pui intrebarea ce-a fost asta in afara de faptul ca mi-am pierdut orele de somn?Sunt o multime chiar f multi barbati pe care nu ii intereseaza ce simte femeia, sa se simta bine, sa fie satisfacuta.Si cum Doamne sa fi satisfacuta in 5-10 minute?Poate daca te pregateste altul inainte ca altfel n-ai cum.Sunt f multe femei care au ajuns la anumitevarste fara sa aiba un orgasm cu sotul, nasol.Eu m-am marit cu cel care m-a "dus" in al noualea cer .
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Calin-Alin

MESAJ PENTRU TOTI

In general barbatul trebuie sa invete si sa simta femeia si la rindul ei femeia pe barbat.
Marius,femeia are nevoie de indrumarea barbatului. Daca nu simte placere, asta inseamna ca barbatul este prost ca amant. Simturile femeii trebuiesc dirijate de barbat, iar daca barbatul nu este un dirijor bun a dat-o in bara. Daca te straduiesti putin mai mult poti da placere si poti transforma intr-o amanta foarte buna si o femeie frigida.

calin-alin

desi seamana cu un cliseu sint cumva de acord cu ce scrie calin alin...insa nu ma impac prea mult cu "straduitul" asta...barbatii care se "straduie" sint putin cam comici si unele dintre miscarile lor se transforma in "moartea pasiunii". Iar la partea cu frigiditatea, hmmm, ma indoiesc sincer ca dintr-o frigida poti face o "amanta foarte buna"...unele dintre ele chiar au probleme medicale si nu poti generaliza.
Eu tot pe naturalete si relaxare insist. Ca dovada ca in cuplurile in care se instaleaza "cunoasterea" celuilalt in amanunt,odata cu trecerea timpului si darimarea barierelor (si cliseelor), sexul devine din ce in ce mai bun, ca un vin care se invecheste si se innobileaza. Oricum sper sa nu aud niciodata de la partenerul meu ca vrea sa fie dirijor, nu face parte asta dintre fanteziile mele

P.S. e foarte curios ca nu am auzit in viata mea ( poate or fi, doar ca nu am auzit eu...) ca un barbat sa nu creada despre el ca e un amant de cel putin nota 9+... si asta daca e cit de cit modest...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Daniela,

Parerea mea e ca majoritatea barbatilor chiar au complexe in domeniu.
Numai ca nu le "dau pe goarna".
Sau nu in fatza potentialelor iubite.

In ce priveste sexul dupa 'n ani de casnicie.... cred ca ti se pare mai bun pentru ca devine rara avis....
Chiar e un topic deschis pe tema asta, la "Femina Intim".

In ce priveste "straduitul" sau "hutza - hutza", ma abtin, nu ma simt subiect la asha ceva....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

ha, ha...Elise, mi-a placut asta cu "pe goarna"...esti nostima!

eu nu am dat peste barbati complexati la capitolul asta, erau ei complexati la faza cu "n-am masina destul de scumpa, pe cit as merita la cit de sofer sint eu....., nu agatz destule blonde cu sini mari pe cit as putea eu sa satisfac...etc.." Dar, mai stii? O fi unul si acelasi lucru...
Mi-am adus aminte de o prietena de-a mea care s-a indragostit de un tip cind era in clasa a X-a si a si renuntat pentru el la scoala de zi si a trecut la seral ca sa poata deveni nevasta lui. Dupa ani si ani, ne-am reintilnit si ne-am adus aminte ca putem fi prietene chiar si daca eu nu eram inca maritata si auzeam de la ea tot timpul ca "ursuletzul" ei o trateaza destul de prost. Eu as fi spus nu prost ci mizerabil...Exemplu: el lucra in Grecia, cistiga super bine, ea ingrijea de copii - apropo e o sotie exemplara si o mama foarte atenta -, probabil cineva "binevoitor" i-a telefonat lui si i-a ciripit ca ea il inseala cu un vecin, el a lasat totul balta, s-a intors in Romania, cu adrenalina la extrem, a intrat in casa, fara nici un cuvint a luat-o de par, a dezbracat-o, a snopit-o in bataie si a taiat-o cu un cutit pe sini si apoi ...in miezul iernii a scos-o pe scara blocului in pielea goala urlind ca un dement si amenintind ca ii omoara pe cei doi presupusi amorezi vecini...
Nu mai conteaza cum s-a descurcat ea in acele momente de teroare, conteaza ca ei au continuat sa fie soti si in ziua de azi.
Cind am intrebat-o de ce nu pleaca din "regimul dicatorial" caruia ea ii spunea casnicie: ea mi-a raspuns ( important de retinut: cu mare emotie in glas...) : nu pot, e foarte bun la pat!!, ma duce in rai, de fiecare data si pe urma uitam tot!

este lumea nebuna sau este lumea nebuna?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput