Surpriza de sub rochita
Raspunsuri - Pagina 4
oana8188 spune:
Raza...draguta...din cate stiu eu un sutien push-up are niste buretei special plasati ca sa "impinga" mai sus si, evident, ca impresia sa fie de volum mai mare (off topic: cand a descoperit sotul meu pe la tv ca e pur inselaciune cu push-up-urile astea s-a socat...a zis ca noi femeile suntem puse numai pe pacaleli). Deci, cred ca nu e posibil sa fie doar din dantela...si vorba ta, la 100 cm mama, mama, esti super! Ce iti mai trebuie si push-up?
Eu zic sa iti iei 2 chestii ca sa acoperi ambele variante. Eu cred ca m-as imbraca cu totul cu vreo cateva zile inainte si as sta asa vreo ora. Mi-as da seama daca rezist la alergatura in tinuta cu corset sau fara.
Sper sa te fi ajutat si sa nu te fi ametit!
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by oana8188
Raza cred ca nu e posibil sa fie doar din dantela...si vorba ta, la 100 cm mama, mama, esti super! Ce iti mai trebuie si push-up?
Eu zic sa iti iei 2 chestii ca sa acoperi ambele variante. Eu cred ca m-as imbraca cu totul cu vreo cateva zile inainte si as sta asa vreo ora. Mi-as da seama daca rezist la alergatura in tinuta cu corset sau fara.
Nici eu n-am vazut pushuri doar din dantela... la peste 100, vorba ta, ce-mi mai trabuie ? in pozele de aici nu se vede clar realitatea... si nici n-as vrea sa se zgaiasca cei 3 preoti si invitatii in decolteul meu, dat pe dinafara... las' sa-i vada naturali, nu bureti...
Si zici ca sotul tau a fost dezamagit de falsitatea bureteilor, hm ?
Multumesc pt oferta de a ma anunta daca vezi asa ceva prin magazine..
Raza de soare
Foto
nitzuc spune:
Neata fetelor.Voi fi un pic off topic, sorry, dar ma arde sa stiu.Unde se gasesc sutienele cu pungi de silicon, cat costa si cat sunt de eficiente, daca ma pot exprima asa.Sunt si fara bretelute, pt rochii mai sensibile? Mersi muuuuullllttttt de tot.
plici plici spune:
quote:
Originally posted by nitzuc
Neata fetelor.Voi fi un pic off topic, sorry, dar ma arde sa stiu.Unde se gasesc sutienele cu pungi de silicon, cat costa si cat sunt de eficiente, daca ma pot exprima asa.Sunt si fara bretelute, pt rochii mai sensibile? Mersi muuuuullllttttt de tot.
alea care se lipesc? sau chiar sutien? eu stiu de la Sun Smile de alea lipicioase da nu stiu daca pot sa zic acii...sunt de la id .... si costa vreo 80 lei
nitzuc spune:
Plici fa-ma sa inteleg ca io is batuta in capcum adica lipicioase? is numai pungi cu silicon si se lipesc si iti iei sutien normal, sau nu mai iei sutien? Sunt si sutiene care au pungile cu silicon atasate? ca eu am auzit de la SunSmille dar nu prea am inteles.Mersi mult de raspuns
plici plici spune:
quote:
Originally posted by nitzuc
Plici fa-ma sa inteleg ca io is batuta in capcum adica lipicioase? is numai pungi cu silicon si se lipesc si iti iei sutien normal, sau nu mai iei sutien? Sunt si sutiene care au pungile cu silicon atasate? ca eu am auzit de la SunSmille dar nu prea am inteles.Mersi mult de raspuns
nitzule, acuma...stiu sigur ca exista sutiene cu silicon atasat, stiu ca exista silicoane pe care le lipesti si apoi atasezi sutien normal, vezi la www.victoriassecret.com, la bras, la Special Occasion/ Adhesives & shapers, primele pe care ti le arat pe pagina (as pune link da e lung si labartez pagina) da nu pot sa bag mana in foc cum sunt alea de care mi-a pov Sunsmile, si sincre nici eu n-am cerut detalii. Stiu doar ca exista si la noi, dar cum termina ea cu operatia la dinti, sunt sigura ca o sa-mi zica fie mie fie direct tie si ne lamurim.
Sorry ca nu poci sa te lamuresc, dar nu vreau sa aberez aiurea cand nu stiu exact depre ce e vb.
mai bine taceam :)
BraveGirl spune:
Hai sa va lamuresc eu cu sutienele ca sunt posesoare ...
1. Cele de ia I.D. Sarieri sunt niste cupe din silicon,de culoarea pielii, cu inchizatoare in fata, care se lipesc pur si simplu pe sani.Si va garantez eu ca nu cad daca sunt pusi asa cum trebuie.Mie mi-a exlicat vanzatorea...nu au bretele, nimic.Acopera pur si simplu doar sanul...costa in jur de 800.ooo lei vechi.
2. Cele de la Jolidon, cu punga de silicon.Sunt niste sutiene normale,push-up, cu bretele(au si bretele transparente), dar in loc de buretei au o punga cu silicon (spre deosebire de celelalte care au o consistenta tare, ferma,astea au silicon lichid) si fac un san superb...costa in jur de 450.000 lei.
Corina
Albumul meu
plici plici spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Hai sa va lamuresc eu cu sutienele ca sunt posesoare ...
1. Cele de ia I.D. Sarieri sunt niste cupe din silicon,de culoarea pielii, cu inchizatoare in fata, care se lipesc pur si simplu pe sani.Si va garantez eu ca nu cad daca sunt pusi asa cum trebuie.Mie mi-a exlicat vanzatorea...nu au bretele, nimic.Acopera pur si simplu doar sanul...costa in jur de 800.ooo lei vechi.
2. Cele de la Jolidon, cu punga de silicon.Sunt niste sutiene normale,push-up, cu bretele(au si bretele transparente), dar in loc de buretei au o punga cu silicon (spre deosebire de celelalte care au o consistenta tare, ferma,astea au silicon lichid) si fac un san superb...costa in jur de 450.000 lei.
Corina
Albumul meu
multam corina, ma bcur ca acu m-am lamurit si eu si nitzuc :) cred, daca a citit.
pe ala de la id sarrieri credca o sa-l folosesc si eu la nunta, caci se potriveste cu stilul meu de rochita fara bretele :) dar mai e pana atunci, oricum bine ca am rezolvat "problema"
pupicii
nitzuc spune:
Plici,plici,BraveGirl mersi mult de lamuriri, acuma m-am destepatVoi merge si eu pe mana celor de la ID.Ma bucur ca s-o mai gandit cineva si la cele ami putin inzestrateVa pup,mersi inca o data
ooana spune:
Pai ma gandeam ca doar trebuie sa am:
- ceva nou - rochia
- ceva vechi - o sa-i cer la bunica
- ceva de imprumut - cred ca tot de pe la bunica si
- ceva albastru - ei eu ma gandeam ca desuurile ar putea fi albastre!!
voi cum procedati cu cela 4 lucruri?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day