Surpriza de sub rochita
Raspunsuri - Pagina 5
Divine girl spune:
Hihihi! Ce-mi place subiectul asta! . Pt ca eu chiar vreau sa am o "surpriza sub rochitza". Adica m-a trasnit acum cateva zile o idee: cu cateva minute inainte de "momentul jartelei" voi da o fugutza la buda si imi voi pune pe ... celalalt picior o curea care sa tzina un mic pistolash ( de jucarie biansur - sa nu moara soacra-mea de inima ) . Iar cand puiul va ajunge la el va dati seama ce-o sa iasa . Sigur ca dupa acest moment va urma si "dezjartelitul" propriu-zis ( numai sa vedem daca va mai avea curajul sa se bage dupa ea ).
Cat priveste restul de accesorii, eu voi avea sutien alb fara bretele si cu mult burete ca e cazul , chilotzei super-sexy ( vad eu ce-mi ia ochii prin magazine ) mi-am luat deja portjartier de la Jol din tulle alb cu dantelutza in degrade de la alb spre bleumarin ( deci am si "ceva albastru" ), ciorapei fara adeziv ca nu sunt adepta celor cu si tocmai de aia am preferat portjart. Nu am nimic impotriva celor cu adeziv, dar nu-mi place mie cum imi strang piciorul sus si se vede nashpa. Plus ca "impresia artistica" e alta cu jartele ( mai ales daca pun si "port-armul" ) . Ciorapeii vor fi probabil bej, culoarea piciorului, pt ca nu-mi place ciorapul alb nici sa ma omori. Plus ca rochia si pantofii sunt culoarea untului si cu ciorap alb cred ca vine ca naiba.
Pup la fete cucuiete!
Raza de soare spune:
Uitati ce as vrea eu... ma rog, ceva de genul asta ( la cate modele sunt, e greu de decis, dar e cel mai apropiat de ce vreau ):
Acum, tb sa vad ce gasesc pe piata romaneasca...
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Edit: am sters linkul pt k marise pagina
Foto
roxanicea spune:
buna!
si eu subscriu la ceea ce spuena oana8188. imbracati-va(cele care nu sunteti sigure de cat si cum rezista suteienele si corsetele pe sub rochie) si plimbati-va vreo o ora -doua sa va faceti o parere.
superbe pozele oana8188.
si....coincidentza: ne-am casatorit in aceeasi zi!(cum veti sarbatori aniversarea unui an de castaorie? eu m-as gandi la o surpriza.....la care sa nu se astepte al meu sotz)
oricum, fetelor care aveti nunti in iulie si august, nu va puneti prea multe pe sub rochitze! daca va fi la fel de cald ca in anii precedentzi....nu veti sti ce s amai dati jos de pe voi!
pupi!
roxi
oana8188 spune:
Roxi, de tine nu stiam ca ne-am casatorit tot pe 9 iulie.
Eu ma gandeam la un week-end undeva la munte sau la mare, numai noi doi.....Nu stiu.....
Tinem legatura! Poti sa imi scrii pe Mess.
Pupici!
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
elara spune:
Bantuind eu noaptea pe net (re)descoperii subiectul acesta "fierbinte" pe care la vremea la care a fost deschis nu am avut timp sa-l studiez decat pe diagonala.
Asa ca m-am decis sa-l readuc in atentie, mai ales ca acum avem asa numar mare de noi miresici pentru 2006 si deja o listutza in crestere pentru 2007.
Si vin cu un sfat pe care l-am primit si eu de la altcineva.
Pe mine m-au sfatuit doamnele de la White Lady, cand mi-am cumparat rochitza, sa imi cumpar sutien (fiindca mi se vedeau "butoanele" ) dar sa nu cumpar sutien cu model sau dantela si nici macar alb sa nu fie ca nu se vede frumos. Si m-au sfatuit sa caut ceva culoare bej..cat mai apropiat de nuanta pielii ca sa arate natural nu sa se observe sub rochitza [/b]si sa ii schimbe imaginea, designul adik .
Acum, faceti si voi cum considerati ca e mai bine.
Eu una m-am decis sa le ascult sfatul. Asa ca mi-am procurat faimosii "sani de silicon" de la I.D S...i . Si sunt f incantata de efect. quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by oanagody76
RAza, eu as merge pe Jolidon (sunt clienta lor fidela!).
Eu-s adepta dantelei. Ce vreau sa stiu: exista push-up din dantela ? Adica, doar dantela, nu cu dantela peste materialul de dedesubt... M-am facut inteleasa ?
Raza de soare
Foto
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
maimutza spune:
super tare subiectul !!! mie mi-ar fi placut o lenjerie sexy pe sub rochita, dar... va fi cald, voi fi stransa in corset si chiar nu cred ca ar mai merge ceva pe dedesupt asa ca am ramas la ideea ca voi purta ciorapi cu banda adeziva, chilotei sexy si portjartier... inca nu m-am hotarat daca sa port jarteluta sau nu... oricum nu se va pune problema sa o scoata de fata cu toata lumea
Happiness_4_us spune:
Eu am optat pentru ciorapi www.lasenza.co.uk/level3.asp?style=752&s=2&category=14&se=Plain%20Top%20Hold%20Ups" target="_blank">asa, www.lasenza.co.uk/level3type.asp?style=5529&s=1&page=21&showtype=true&se=Desire%20Classic&type=21" target="_blank">asa ceva sa mearga cu ciorapeii si mi-am mai luat chilotei www.lasenza.co.uk/level3type.asp?style=1389&s=1&page=1&showtype=true&se=Broderie%20Blues&type=1" target="_blank">exact asa , numai ca sunt pe alb, broderia este alba, nu albastra ca cea din imagine.
Mai ramane sa-mi iau si una pereche de silicoane, pentru rochita, pentru ca reau rochita sa fie ea cu un fel de corset.
Nana Motoc
Nunta noastra!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by elara
vin cu un sfat pe care l-am primit si eu de la altcineva.
Pe mine m-au sfatuit doamnele de la White Lady, cand mi-am cumparat rochitza, sa imi cumpar sutien (fiindca mi se vedeau "butoanele" ) dar sa nu cumpar sutien cu model sau dantela si nici macar alb sa nu fie ca nu se vede frumos.quote:
Originally posted by Raza de soare
Eu-s adepta dantelei. Ce vreau sa stiu: exista push-up din dantela ? Adica, doar dantela, nu cu dantela peste materialul de dedesubt... M-am facut inteleasa ?
Raza de soare
Corsetul meu este din tafta, asadar nu se vede nimic pe dedesubt. Si de ceva timp sunt posesoare de set dantelat, asa cum am visat. Bineinteles ca am probat si cu rochita.
In cazul meu, sfatul d-nelor de la WL nu prinde. Dar poate e util altor miresici.
AMR o saptamana si 3 zile pana la nunta
Foto