Surpriza de sub rochita
Raspunsuri - Pagina 3
pepenash spune:
Balkina, ba eu mi-am facut cadou de Craciun un set de la Jolidon. Este neagra cu broderie visinie si m-am indragostit de ea de cum am vazut-o. Pana acum nimic de reprosat; singura nemultumire este legata de faptul ca nu gasesc ciorapi cu banda adeziva a caror dantela sa aibe si ceva visiniu. Eu port ciorapi cu banda adeziva destul de des si n-am patit niciodata sa-mi alunece; am si perechi subtiri (6-8 den), dar si groase (70-80 den). Nu pot sa va recomand nici o marca pentru ca nici eu nu am una preferata. Am folosit de la Diamond Star (Adesgo, in jur de 100.000 lei) pana la Filodoro (Italia, spre 1 mil.) si, in general, ii cumpar din magazinele cu lenjerie intima.
Acum, pentru nunta, inca nu am decis ce voi purta, dar, cel mai probabil, ma voi indrepta catre ciorapi cu banda adeziva, bikinei si sutien (posibil fara bretele, in cazul in care rochia va avea maneci lasate, cu toate ca nu ma inteleg prea bine cu acest model, dar nici nu pot renunta complet la el). Desigur, vor avea culoarea alba..
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by balkina
Bun subiect ai gasit Razuco, nebunico!
Jolidon n-a probat nimeni pana acum? Cum sunt lenjeriile de la ei?
Pai daca nu si-a facut nimeni curaj...
De la Jolidon am 1 set voal negru + dantela alba o nebunie ! si am vazut si corseturi din dantela... de fapt, zozela, ce vreau eu e corset fara balene, un fel de... body...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Bianca N spune:
Care are drum pe la
http://www2.victoriassecret.com/collection/?cgname=OSSLPBABZZZ&cgnbr=OSSLPBABZZZ&rfnbr=697
sa ma anunte si pe mine....
eu nu ma mai satur privind cate modele frumoase sunt!
blanca000 spune:
Eu am avut sutien special de corset fara bretelute din dantela alba, chilotei la fel tot din danteluta alba, mici si semitransparenti ambele de la Jolidon. Ciorapei cu banda adeziva cu parte de jos tot din danteluta alba identica cu chiloteii, care au stat bine lipiti toata nunta si...jarteluta alba cu putin bleu.Nu mai zic de pantofii cu toc la fel de albi. Si sclipici de corp acolo unde trebuie .
Nunta noastra
Nasi de cununie
SunSmile spune:
Se pot achizitiona cu plata pe internet! crede-ma, stiu despre ce e vorba! Numai ca transportul ajunge de cele mai multe ori egal cu comanda in sine! Succes!
quote:
Originally posted by Bianca N
Care are drum pe la
http://www2.victoriassecret.com/collection/?cgname=OSSLPBABZZZ&cgnbr=OSSLPBABZZZ&rfnbr=697
If it is to be, it is up to me!
Bianca N spune:
mi=ai dat o super idee...daca s-ar aduna mai multe persoane si s-ar face comanda, atunci cheltuielile de transport s-ar imparti...
quote:
Originally posted by SunSmile
Se pot achizitiona cu plata pe internet! crede-ma, stiu despre ce e vorba! Numai ca transportul ajunge de cele mai multe ori egal cu comanda in sine! Succes!quote:
Originally posted by Bianca N
Care are drum pe la
oana8188 spune:
Eu am avut nunta pe 9 iulie si mi-ar fi fost foarte cald daca mi-as fi luat si altceva pe sub corsetul rochiei. Lenjeria mea a fost compusa din o pereche chilotei din dantela alba, o pereche de ciorapi cu banda adeziva si o jarteluta rosie. Daca as fi putut as fi renunta si la ciorapi, dar s-ar fi vazut urat....A fost foarte cald sub 2 straturi de voal, jupa si rochita....
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
oanagody76 spune:
Buna fetele! Super subiectul. RAza, eu as merge pe Jolidon (sunt clienta lor fidela!). Au niste seturi corset cu chilotei absolut mortale, iar corsetul are si niste portjartier, si poti prinde niste ciorapei faini, desi, daca tot exista ciorapii cu adeziv, nu stiu de ce sa te mai chinui cu portjartierul. Poate pentur impresia artistica, si asta nu e de neglijat! Deci corsetul si chiloteii sunt super faini, am si eu un set si mor de dragul lor. Corsetul e in jur de 650, chiloteii 140.
Eu nu stiu ce o sa port, probabil tot de la Jolidoni o sa iau ceva, sa sprijin economia romaneasca . La magazinul de pe Magheru si la cel din Orhideea au si lenjerie de lux. Dar pe 22 iulie, daca ma incotosmanez prea tare o sa mor de cald. Si asa cand vad teancul de fuste de sub rochita mea, ma apuca disperarea. Poate fac si eu ca 8188 si ma limitez la ciorapi si kilotzei.
Ciorapi cu adeziv eu folosesc Gatta, sunt mai scumpi decat Diamond, dar au o gramada de modele si sunt si buni.
Victoria's secret am vazut iarna asta chiar acolo la mama lor. Sunt dragute, sexy si cum vreti voi, dar sincer, nu te lesina modelele, in cat sa zici ca dai un ban, dar merita. Acum vedeti si voi ce gasiti in colectia recenta.
Oricum, Francorossi are chestii faine si daca dai o tura prin Unirii gasesti lenjerie cel putin la fel de interesanta. Cat despre Jolidon, v-am zis ca sunt fan.
Gata, ma intorc la munca. Prea trag chiulul de cand cu forumul asta...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by oanagody76
RAza, eu as merge pe Jolidon (sunt clienta lor fidela!).
Am zis si eu ca am... Pai bun... va fi cald, vor fi 6 fuste prin prejurul meu, asadar s-ar putea sa renunt la corset si sa inlocuiesc cu 2 piese. Pt rochita mea, am fost sfatuita sa iau push-up ( de parca as avea nevoie la peste suta de cm ! ma rog... ). Eu-s adepta dantelei. Ce vreau sa stiu: exista push-up din dantela ? Adica, doar dantela, nu cu dantela peste materialul de dedesubt... M-am facut inteleasa ?
Raza de soare
Foto
oanagody76 spune:
RAza, eu push-up doar din dantela nu am vazut inca, poate pentru ca nu are ce sa 'push' daca nu e acolo pernuta de silicon, sau buretelul.
Or fi. O sa ma duc si eu la vanatoare de lenjerie prin magazine, si daca vad ceva te anunt.