Surpriza de sub rochita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si eu vreau "ciorapi cu lipici"..dar la fel ma tot gandesc dc or sa stea cumintei la locul lor..sau o sa fug la baie din 5 in cinci minute , si un slip minuscul...rosu. Iubi al meu are o mare predilectie pt culoarea asta, si numai ideea ca eu am sub fuste un slip rosu(pe care nu o sa il vada cum arata decat la momentul potrivit) o sa il inebueasca toata seara .
Fetelor care purtati astfel de ciorapei, sfatuiti-ne ce marca sa ne luam, care sunt mai rezistenti..

nunta2006

briza_marii
ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii
un slip minuscul...rosu. Iubi al meu are o mare predilectie pt culoarea asta, si numai ideea ca eu am sub fuste un slip rosu(pe care nu o sa il vada cum arata decat la momentul potrivit) o sa il inebueasca toata seara .

Eu zic sa-i soptesti asta la ureche, in biserica, atunci cand ii da preotul sa bea vin...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

Fetelor care purtati astfel de ciorapei, sfatuiti-ne ce marca sa ne luam, care sunt mai rezistenti..

Sfatul meu e sa aveti grija ca banda "cu lipici" sa fie cat mai lata. Atentie, banda, nu dantela ! Fiind cat mai lata, adera mai bine; sunt si ciorapi care au 2 firicele de banda si in 5 minute ii pierzi.
Si neaparat, o pereche de rezerva !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Misto, incitant si totusi foarte util subiect, Razuco!
Pai eu am fost cu iubi cam peste tot. Si, pt ca rochita mea era cu corset, am preferat sa nu port sutien(ceea ce oricum nu fac in general). Asa ...am luat vestitele cupe de silicon si au stat perfect. Cand am ajuns la ideea de lenjerie, iubi(care oricum imi face dese cadouri de acest gen) m-a rugat sa-l las pe el s-o aleaga! Si am ales un set..corset+ bikini crem(culoare sampaniei si a rochitei) foarte transparent, cu danteluta..toate cele. Corsetul aveam sa-l folosesc in alta ocazie. Iar pt noaptea nuntii mi-a mai ales un soi de rochita din dantela, cu spatele gol iar in fata cu doua atze care se legau si adunau....chestiile alea doo! Si rochitza tot crem. Ciorapii au fost cu banda adeziva si nu va faceti probleme, pt ca nu cad! Eu oricum ii folosesc in mod curent!
Jartelutza a fost luata doar pt iubi...el mi-a scos-o cu dintii, dar in apartamentul nuptial, cand am inceput sarbatorirea noptii aceleia.
Noi toate astea le-am luat din Mall, respectiv Unirea(pt silicoane) la I.D. Sar.....ca sa nu fie reclama!
Daca mai aveti intrebari..pe PM!
Pupici la gagici cu lipici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

mmmmmmmm, ce-mi place subiectul asta...saru'mana, raza!!!
clar, voi purta ciorapei cu "lipici"- si acum port si sunt super-confortabili- nici gand sa plece de la locul lor! Eu ii recomand pe cei de la Pompeea (eu am folosit de-astia si Diamond Si Pompeea sunt net superiori!!!)..de alte marci nu prea stiu sa va zic!
Lenjerie buna si nu exagerat de scumpa gasiti la Francorossi(sper ca asa se scrie, ca sa nu mai umblu in cosul cu rufe
)-au standuri in Unirea, in Obor si ultima oara am vazut si in Selgros berceni, dar numai lengerie de "toate zilele", nu ceva deosebit!!mai avem timp sa ne interesam...uite ca mi-ati deschis apetitul si o sa incep sa caut si asa ceva1!

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://daisyPath.com/days/060902/0/0/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ha ha, ce discutie, viitoare miresici!!! Si eu am avut pe sub rochita o jarteluta bleu (pe care am primit-o cadou de la domnisoara mea de onoare) si ciorapi cu banda adeziva. Am dansat toata noaptea, aproape NON-STOP si n-a fost nevoie sa-i ridic...Fetelor, daca nu va este prea rusinica si daca vreti sa aveti o nunta de neuitat pt invitatii vostri, dar si pentru voi va sfatuiesc cu drag sa faceti spectacol cu scoaterea jartelutei de catre mire. E foarte frumos, pe muzica, in timp ce el danseaza sa puneti piciorul cu pricina pe un scaun si el sa scoata jarteluta cu dintii...si cu mainile la spate, bineinteles. Credeti-ma ca a fost o surpriza pentru toata lumea, s-au ridicat in picioare, au aplaudat, au facut o mie de poze, au filmat momentul...si toata lumea ne-a laudat si ne-a felicitat pt asta. Am o poza misto, in care se vede pe fundal cat de incantati sunt invitatii...mai ales ca eu am ridicat rochita si i-am pus-o sotului in cap. A fost momentul cheie si i-am dat pe toti pe spate. Cand ma uit la caseta ma gandesc mereu cum de mi-a venit ideea asta!

Dupa ce scoate mirele jarteluta, mireasa trebuie sa o arunce spre grupul de burlaci. Cine o prinde danseaza cu domnisoara care a prins buchetul...pe o melodie sexoasa, bineinteles!!!

Hai, ganditi-va! Mai vorbim. Pupici

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare
Eu zic sa-i soptesti asta la ureche, in biserica, atunci cand ii da preotul sa bea vin...

Raza de soare

Mai Razuco te ti de glume Pai vrei sa se inece cu vin si sa raman fara ginerica in noaptea nuntii? . Nope! Eu ma gandeam sa ii soptesc asa discret in timpul valsului de deschidere. Macar sa zica lumea ca l-au luat transpiratiile de la vals

nunta2006

briza_marii
ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Si eu am purtat la nunta ciorapi cu banda adeziva si nu i-am pierdut....Si unde mai pui ca sunt si supersexi Sutien nu am purtat ..doar chilotzei.....
Eu am avut nunta tot in iunie si a fost supercald..deci-Raza de soare-cred ca nu-i o idee foarte buna cu inca un corset,pe sub cel al rochiei...Eventual..ti-l pui dupa nunta....
Casa de Piatra si o nunta ca-n povesti!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Jolidon n-a probat nimeni pana acum? Cum sunt lenjeriile de la ei?

Sunt si eu pro ciorapei cu banda ,mai ales ca n-am purtat niciodata si va fi ceva nou pt. iubi sa ma vada, cand imi scoate jarteluta . Va fi o noapte a nuntii incendiara.

Bun subiect ai gasit Razuco, nebunico!

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Eheee....ce viata!
Cand imi aduc aminte de nunta...vai ce drag imi e!!!
Zici ca sunt o baba.
Pai mai viitoare miresci. Voi credeti ca veti fi atat de odihnite incat sa va ganditi la corest, cirapei, chilotei??? O sa fiti moarte si nu veti sti cum sa scapati mai repede de ele atunci cand ajungeti in pat/
Sa va zic ce am avut eu: cilotei din dantela, super transparenti si sexy si ciorapi albi plasa cu banda adeziva. NU ALUNECA absolut de loc! Eu i-am dat la un moment dat jos fiindca imi era ff cald(a fost cea mai calduroasa zi din anul 2005). Iar cand am ajuns la hotel, unde am dormit, am ramas bineinteles in ciorapei, cilotei si pantofiorii albi. Asa ca nu va faceti griji ca nu veti fi sexy.
Iar in afara de asta cel mai greu va fi sa va dezbracati de rochie...ha ha. Eu stiu ce am patit. M-a ajutat sotu ca altfel ramaneam .

Va doresc spor la treaba!

Mergi la inceput