Surpriza de sub rochita

Surpriza de sub rochita | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Recunosc, e un subiect usor indiscret, insa foarte-foarte important pentru o mireasa. Dar... asa, ca-ntre fete: ce v-ati gandit sa purtati pe sub rochia de mireasa ?
Eu as vrea un corset din dantela, insa, ma gandesc si la faptul ca in iunie, cand voi avea nunta, e posibil sa fie foarte cald. Si atunci, ce fac, mor de cald ?
Am vazut un corset superb, in magazinul Cocor, la parter, costa 1.500.000. E o idee...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Dar ce-ar fi daca as purta...NIMIC...glumesc, cu toate ca probabil asta ar fi idealul pt iuby...ma gandeam sa incerc (pt prima oara in viata..) niste ciorapi din aia albi cu lipici...pe caldura aia poate se topeste lipiciu si raman cum am zis mai sus...
Cat despre corset..pai ai zis ca rochita ta are deja corset, nu? Si atunci, inchipuie-ti cum ar fi cu 2 corsete unul peste celalat...si pe caldura aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Uite ca si-a facut curaj prima miresica... oho... si ce curaj ! Auzi, ciciep, dar ce te faci daca D-ne fereste, incepe brusc sa bata vantul ? Ca doar vremea e capricioasa, nu stii niciodata la ce sa te astepti...
Legat de ciorapii cu banda: banda nu se topeste, stai linistita.
Ideea cu corsetul eu as vrea s-o aplic; asa am visat mereu sa am pe sub rochita: corset, portjartier, ciorapi cu banda si... tocuri cui.
Sa vad acum daca rochita permite sau daca gasesc un deux-pieces din dantela, sa-mi placa. Dar la portjartier oricum nu renunt.

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare
Auzi, ciciep, dar ce te faci daca D-ne fereste, incepe brusc sa bata vantul ? Ca doar vremea e capricioasa, nu stii niciodata la ce sa te astepti...

Pai daca incepe sa bata vantul...ma aerisesc!!...imi cer scuze de la moderatori daca discutia a devenit prea...
Acum, pe bune, mi-ar place ciorapii respectivi, poate cu portjartier sa mai aplatizeze burtica, in sus, depinde cum va fi rochita, daca voi avea nevoie sau nu de sutien, si, nu in ultimul rand, jarteluta rosie sau roz pe care nu o sa o vada decat iubytzelu' meu in noaptea nuntii (ca nu am de gand sa fac chestia cu jarteaua, sa ma vada tot popru' cu fusta-n cap)

Mergi la inceput

Aaa, am uitat... eu am deja jarteluta rosu cu alb... pe care, bineinteles ca n-o va vedea nimeni, pusa pe picior, decat mirele.

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

jarteluta mea va fi bleu, culoarea lui preferata (culoarea ochilor lui)
in functie de rochita voi purta si eu ceva super indraznet, dar care sa nu bata in vulgar
atentie ca nici nu-ti dai seama cand pici dintr-o extrema in alta

jartelusa mea va fi scoasa cu dintii, dar m-a amenintat ca mainile nu-i vor fi tocmai cuminti, ca de ce sa se amuze lumea numai de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hirondella spune:

Eu am avut sutien si bichinei albi din dantela si ciorapei cu banda adeziva .Si nu va faceti probleme ca ciorapeii vor sta perfect lipiti de picior , nu se vor misca de la locul lor , cel putin la mine asa a fost. Si am avut nunta in august da nu mi-a fost cald deloc cu ei . E de ajuns sa alegeti un model foarte fin si subtire si problema e rezolvata.Sunt super sexy.Apropo de jarteluta a mea a fost alb cu albastru ...discutasem cu amorele meu de faza aia cu scosul jartelei in vazul tuturor si nu prea eram niciunul incantati dar oricum nu eliminasem de tot ideea...numai bine ca la nunta am uitat cu desavarsire si ne-am adus aminte in dormitor ceea ce nu ne-a displacut deloc.

Daniela
Nunta noastra
http://hirondella.cabanova.ro/

Mergi la inceput

Hai, fetelor, v-ati rusinat tocmai acum ? Sau ocupate cu restaurante, biserici si altele, ati uitat tocmai de ce-i mai important dupa rochita ?
Eu speram sa ne sfatuim si la subiectul asta... magazine, preturi, idei..
ciciep, toata admiratia mea pt cele de mai sus... Nu ca eu n-as gandi la fel, dar macar la biserica sa fiu decenta...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

De acord cu fetele la capitolul ciorapei cu banda. Nu pica!
Eu numai din aia port si pana acum n-am avut niciodata probleme.
Unde mai pui ca sunt si foarte sexi.

Totusi, Raza...din auzite stiu ca un corset e destul de teapan si incomod ... doua nu pot sa fie decat si mai si...
Poate ar trebui sa probezi intai sa vezi daca te-ai simtii bine, ca sa nu risti sa descoperi tocmai in ziua cea mare ca te incomodeaza si nu poti sa te simti bine din cauza lor.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichita spune:

BUNA FETELOR! EU SUNT NOUA PE AICI. O sa fiu si eu mireasa pe 1 iulie si chiar asa ma gandeam ce lenjerie intima voi avea sub rochita. Tinand cont ca va fi foarte cald cred ca ceva foarte lejer si binenteles nu voi renunta la ciorapii cu banda adeziva cu toate ca nu am purtat niciodata si nu stiu cum ma voi simti cu ei. DE CE CULOARE TREBUIE SA FIE JARTELUTA, AM AUZIT CA TREBUIE SA FIE BLEU?
Cred ca si voi sunteti ca mine disperate cu nunta? Unde sa caut lenjerie intima mai misto dar nici super super scumpa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana I. spune:

buna ziua fetelor, vai ce ninge aici la mine, am facut 2 ore cu masina pana la munca si tot orasul e blocat...
despre ceea ce va fi sub rochie. eu renunt din start la jarteluta, sotului cica ii este rusine sa bage nasul sub rochia mea si toti invitatii sa se uite la el. mai ales ca aici nu se face asta si ar fi cam ciudat.
lenjeria pe sub rochie? pai cum am corset la rochia de mireasa voi avea doar un bikini alb cu danteluta si dresurile autoregente sau cum ziceti voi "cu lipici".
decat sa ma chinui cu doua corsete mai bine cand ma dezbrac de rochie imi pun o camasuta de noapte super-sexy, scurta si putin trasparenta cu un bikini asortat si ...

foto http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/marignatov/my_photos

Mergi la inceput