bebelusi de ian-feb 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 9
Shobo spune:
amo, noi nu am atacat olita si nici nu am de gind pina spre 1,5 ani... merg pe mina lui Spock aici.
Amaya, azi parca n-a mai recuperat ora aceea nedormita dim... probabil ca e inca in schimbare cu programul, iti mai zic cind se stabilizeaza mai bine, ok? tot de vreo 3 seri chiraie pt 1 min cind il pun seara in pat dar eu daca am iesit pe usa il las si se potoleste rpd... el care nu mai chiraia de mult timp la pusul in pat seara, dar parca inainte era ceva mai adormit cind il puneam in pat... cred ca se mareste si se schimba ceva la el... vom vedea!
kita, noi am stat la casa unui prieten si deci am avut unde sa incalzim mincarea fara pb. si ne-a dat si o anticamera la camera noastra pt Codrin, de aceea ziceam ca afost super ok. din ce m-am prins eu dc doarme in camera separata fie si intr-o casa straina Codrin doarme mult mai bine decit dc doarme cu noi, asa ca apreciem cind avem ac posibilit.
dupa parerea mea o sa fie f obositor cu copilul mic fara sa stati deloc pe acolo... noi am stat doar o noapte si tot ni s-a parut ca ne-a obosit drumul cu totul. poate totusi puteti sta 2-3 nopti pe undeva.
Petrecere frumoasa oricum!
crinuta, nici Codrin nu spune clar mama, cred ca l-am auzit 1-2 ori dar nu era chiar mama, ci maaaaa - maaaaa sau asa ceva. si asta de mult timp. in rest baba, zaza, dada, nana...
bine ca ne-ai zis cu Fingers sa stim si noi ca ar tb putin mai multa faina si sa le facem in aceeasi zi.
papa, ma duc la nani
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
crinuta spune:
Da Shobo, dar nu mult mai multa faina.
Mie mi-au iesit delicioase, tot reteta asta o voi folosi si cand voi face eclere mari, mai ales ca sotul meu e fan eclere de ciocolata.
Ah fetelor, incercati si cu ananas, nu veti regreta.
Amaya, sper sa-si revina la programul initial, mai ales ca eu ii fac baita devreme, pe la 19. Doar azi i-am facut baia pe la 20:30, dar de regula o fac mai devreme.
Crinuta si
Rayan
magga spune:
quote:
Originally posted by Witchie
Deci gata... cine mai face lady's fingers sa posteze rapid adresa, ma auto-invit cu tot cu fata...
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...
dac-ar fi atit de simplu sa treceti miine pe la mine, m-as incumeta sa fac si eu.
bubu05 spune:
Multumesc, Crinuta! Ne-am luat un Golf 4, argintiu. Mai avem o skoda felicia, dar chiar cu 2 zile inainte de Craciun, sotul meu venea de la serviciu si un idiot, care mai era si beat la volan, a intrat pe contrasens fix in el. A vazut pur si simplu masina zburand in aer spre el, iar idiotul i-a facut praf aripa dreapta si nu numai. De o luna e in service si o vom vinde cand e gata. Asta e! Bine ca nu a patit nimic...
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Aaa, am uitat sa va spun ca m-am hotarat sa nu fierb laptele pasteurizat(dilema zilei) dupa ce v-am citit si pe voi, am mai vb. si cu alte mamici, inclusiv cu nasa mea, si nici una nu fierbe lapticul.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
gabi.i spune:
Liviana multumesc pentru carte deabia astazi am reusit sa o deschid pt ca nu mai aveam adobe si in seara asta l-a instalat sotul.Am si citit cateva pagini-super interesant.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
MihaT spune:
Gabi eu am stat pe Voila, daca stii?(strada cu fosta librarie) Acolo am stat la soacra,dar de 2 ani stau pe Oltenitei laBRD la casa noastra.Mi-ar place sa ne vedem cand se mai incalzeste.
catiflo spune:
Buna fetelor, voiam sa va spun ca noi am avut ieri o zi plingareata, nu ne-a convenit nimic, n-am dormit dimineata, am aruncat mincarea pe jos, am miorlait practic incontinuu, in patut, tarc si masina. Singurele momente fara scandal au fost atunci cind l-am lasat sa circule liber prin casa (daca stiam nu mai spalam pe jos, ii puneam lui o pereche de pantaloni inmuiati in apa cu detergent
). Tati si-a cumparat de ziua lui un aparat foto si a tot stat sa citeasca manualul si sa testeze toate facilitatile, noroc de nasi ca ne-au batut la usa si ne-au scos la plaja. Cam innorat, desi f cald, chiar ne-a picurat putin. Am fost intr-un loc cu apa mica la mal, nu erau valuri deloc, lui Gabitza i-a placut la nebunie, era ca un catel in apa. A inghitit si ceva apa dar nu s-a plins, daca nu il intorceam din drum cred ca mergea ca o anfibie pe fundul apei
. Ma bucur ca ii place. Luni dupa ziua lui vom merge la piscina pentru prima data, sper sa ii placa si acolo.
Nici eu nu as fierbe laptele de vaca, chiar ma gindesc sa cumpar la cutie, din ala care nu trebuie sa stea la frigider daca nu e deschisa cutia. Doar ca nu stiu ce voi face la deplasari, intr-adevar e mult mai usor sa ai portioare de formula intr-un borcanel decit sa te cari cu frigiderul dupa tine. mai vedem. un weekend palcut tuturor
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre
Shobo spune:
offf, pe noi ne-au durut dintii de la 3 cam din ora in ora (se trezea urlind, adormea rpd fara sa fac eu ceva dar se repeta dupa o ora)... ne-am prins pe la 5 si i-am dat calmant dar la 7 s-a trezit definitiv si nici nu a prea putut suge saracul la sin la 7, gemea cu sinul in gura, de fapt asa ma prind cel mai rpd ca il dor dintii.
asta dupa ce aseara fusese cam morocanos si ii turnase lui tasu' o maaare bala in cap cind l-a luat pe umeri ![]()
mamicile care mai alaptati, voi va dati seama usor cind ii puneti la sin dc ii dor dintii?
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"