bebelusi de ian-feb 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

La multi ani, Bianca Maria! Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa ai o viata frumoasa.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Miha, felicitari Alexiei pt. reusita! V-am vazut si pozele, ai o dulcica de fetita, sa-ti traisaca!

Eu nu i-am luat inca olita. Mihai face kakutza cam imprevizibil. Mai este cineva care nu a atacat deloc problema olitei?

Daniela, vreau si eu poze cu "cititoarea" ta: monicabologa@yahoo.com.

Are dreptate Anda, ne omorati cu Lady's fingers astea. Mor de poftaaaaa. Si nu pot face ca n-am cuptor inca .

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Rayan si-a scos pantalonii de pijama, dupa care i-a pus pe cap.

Erica, unde sunt pozele cu fingers?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, nu, ii dau numai dimineata, chiar daca eu ii pun cantitate foarte mica de cereale (2 masuri cum este cea de lapte)...seara cereale cu fructe (tot de la Nutriben).

Mona, noi n-am atacat problema asta si nici nu intentionez deocamdata, chiar daca Andrei are aproape ore fixe pentru kk...intentionez sa incepem familiarizarea aproape de 1 an si jumatate, acum mi se pare mult prea devreme.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Crinuta, pai nu doarme la ora asta? seamana cu tine ?

www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Amaya, uite ca de ceva vreme nu mai doarme ca inainte, adica, adoarme mai tarziu, dar se si trezeste mai tarziu.
Noroc cu mama ca are rabdare cu el, desi sunt seri in care adoarme singur in tarc.
Luni de zile a adormit pe la 21:00, 21:30, acum vad ca e plin de viata si pana nu isi face ritualul de seara nu va adormi.

Fetelor, va rog povestiti ce fac puii ca tare imi place. E o perioada tare faina.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

MihaT, am facut ciulama de pui, iar Vlad a mancat cateva lingurite...nu prea a fost incantat...

Fetelor amatoare de dulciuri, maine fac brownies cappuccino, abia astept!

Nici eu nu l-am mai pus pe Vlad pe olita, voi mai incerca, sa vad cum mai reactioneaza!

Noi am fost azi sa ne plimbam cu masina cea noua, tocmai am luat-o, am fost foarte incantati, iar tati ne-a dus la Piciul sa-i mai cumparam lui Vlad niste hainute. La Miniblu nu prea mai sunt lucrusoare, decat pt. bb de 3-6 luni, s-au terminat stocurile!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Crinuta, of, saraca de tine...si eu acum trebuie sa-l obosesc la greu pe Andrei pana in 20:30 cand incepem baita...asta e, cresc, ca sa-i facem!?!

Mergi la inceput

Oana, ce masina v-ati luat? Sa o stapaniti sanatosi!

Si noi luam destul de des hainute de la Piciul, iar de la Miniblue, noroc cu Patricia ca mi-a spus ca sunt reduceri, ca asa am mai gasit ceva, altfel nu aveam nici o sansa.

Eu o termin cu dulciurile, gata, trebuie sa slabesc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Miha nu stau chiar langa spital dar pe aproape (vis a vis de ITM daca sti).M-am uitat la pozele tale insa nu-mi amintesc daca v-am vazut prin parc.Mi-a placut mult Alexia ta si vreau sa-ti zic ca ultima poza ,cea de la botez ,m-a dat pe spate ,aratati super toti trei si aveti asa un aer de familie fericita.Si eu as vrea ca atunci cand se mai incalzeste putin sa ne intalnim .

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput