bebelusi de ian-feb 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

FETELOR ce incantata sunt si ce m-am bucurat de dimineata Alexia a facut kaka la olita pentru prima data.Am mai puso si alta data pe olita dar plangea si nu vroia sa stea,si nu am mai puso o perioada ,dar azi a stat si a si facut.Sper sa faca in fiecare zi acelasi lucru.Asa va-ti bucurat si voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Miha felicitari Alexiei pentru reusita.Da asa m-am bucurat si eu si inca ma mai bucur decate ori reuseste sa faca la olita .La noi se intampla aproape in fiecare zi de vre-o saptamana.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Azi am facut vaccinul de un an. A cam plans Cris si nici nu puteam sa il alin cu un pic de tzatzi , ca am luat si picaturelele antipolio. A dormit putin, s-a trezit marait si a varsat sipranzul, de ma gandeam ca ma astepta o zi grea. Dar acum este super-ok, vioi. Doamne ajuta.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Prima aniversare

Mergi la inceput

Gabi tu stai pe langa spitalul Bagdasar?
Si noi venim in parculet la piata,poate ne-am intalnit pe acolo asta-vara dar??????????Si noi stam aproape,cine stie poate ne intalnim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Noi inca nu am facut nimic la olita, desi e drept, foarte rar l-am pus.
Sper ca in curand se inceapa.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Deci gata... cine mai face lady's fingers sa posteze rapid adresa, ma auto-invit cu tot cu fata...

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Witchie

Deci gata... cine mai face lady's fingers sa posteze rapid adresa, ma auto-invit cu tot cu fata...

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Bubu ce faci,de nu esti pe aici ?Dormiti?Ai facut ciulama ? Cum a iesit ,a mancat Vlad?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Kris La multi ani Biancai!!!!

Witchie nashpa cu soacra ta. Dar bine macar ca a recunoscut ca nu mai face fatza.

[red]Patricia [/red, dar chiar vorbeste printesa ta. Al meu are un repertoriu mai sarac.

Nazbatii si alte chestii inteligente:
- face la comanda urmatoarele miscari destepte: scoate limba, casca, arata nasul, ochii si gura mea,
- defineste masinuta prin "brrrr" si aspiratorul prin "vuuu", chiar as putea spune ca vorbeste
- tuseste, casca, plescaie, etc daca facem noi asa (ne imita)
- stie sa arate o multime de jucarii si obiecte de prin casa
- isi impinge prin casa o masinuta care ar trebuie calarita la o varsta putin mai avansata
- trage de ata o masinuta, dar destul de rar, se pare ca inca nu il distreaza suficient
- spune Pa si face semnul cu manuta
- danseaza de mama focului mai ales atunci cant eu (are o melodie preferata: gainusa cea motata, pentru cunoscatori). Acum danseaza stand in picioare si isi lasa fundul in jos. E cam caraghios si noi radem de fiecare data
- umbla prin toata casa, ii place in mod special masina de spalat

Oricum invata in fiecare zi ceva nou si e ca o mica maimutica ne imita in tot ce facem.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amaya, spune-mi si mie te rog daca tu ii dai cereale cu cacao si seara sau doar dimineata. stiu ca e mai energizanta cacaoa. i-am luat si eu.
pupici

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput