bebelusi de ian-feb 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

La multi ani, BIANCA MARIA!!!
O viata frumoasa si pupici de la Codrin!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Daniela, poze sint la prima pagina in dreptul nostru, nu le mai avem la semnatura. O sa vezi acolo o Rebecca scriitoare

Magga, si Hanuska e scumpica foc. In poza in care e frunte-in-frunte parca e Rebecca, asa face si ea cind ii zic "hai sa facem muuu"Iar despre independenta, no comment, nota 10

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Shobo, CasaRetro este intre Banca Transilvania si CityBank, intrarea Geneva nr 8. Mai exact vis-a vis de intrarea din dreapta la guvern. Vezi ca show-roomul lor e de fapt intr-o camera scunda de langa o vila. Se pare ca isi tot modifica site-ul. Ieri aveau scrisa adresa.
Cate ore vei lucra la servici? Stii ca legea iti dreptul la 6 ore...eu din pacate lucrez 9.

Kita, ieri i-am luat de la Casa Retro o jucarie de impins (ai vazut mesajul meu de ieri de pe forum, da?)

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze 11 luni

Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

LA MULTI ANI BIANCA MARIA!

Mama ce mult ati scris azi, nici nu stiti ce ma bucur cand suntem harnicute.

Erica, scuze ca nu am raspuns, abia acum am citit.
Ai facut foarte bine ca ai mai adaugat faina. Ar fi trebuit sa iti spun ca si eu pun mai multa faina din start. Asa am facut de la inceput, dar nu pun mai mult de 250 gr in loc de 200.
Apa pun mai putina decat scrie si nu am avut probleme.
Din experienta mea ( am facut de 3 ori fingers) va sfatuiesc sa faceti si crema in aceeasi zi cu degetele. Nu le lasati pana a doua zi, se intaresc.
Cum sunt gata inmuiati degetelele in smantana, adica frisca si apoi turnati toata frisca, iese mult mai bun, garantat.
Stiu asta pt ca ultima data neavand suficienta frisca am lasat o parte dintre degetele pentru a doua zi, si nu era acelasi lucru, se simteau mai tari.

Amaya, sper ca ai primit pm-ul.

Patricia, deci nici Rebecca nu spune mama? Ma gandeam ca Rayan e singurul care nu spune mama.
Nu va zic ca de azi dimineata se cearta, cu cine nu stiu. Gesticuleaza, scoate niste sunete ciudate, da din maini, e haios foc, foarte expresiv.

Kita, deci tu iti doreai fetita? Nu ma supar, de ce sa ma supar, eu doar am ceea ce mi-am dorit. Intotdeauna am vrut baiat.

Ati intrebat daca sa mai fierbeti sau nu laptele pasteurizat. Eu nu am de gand sa il fierb atunci cand ii voi da lapte de vaca. Poate sa fie si comoditate, dar chiar nu ii vad rostul, e deja ultrapasteurizat.

Of, nu se mai incalzeste o data. M-am saturat de vremea asta friguroasa.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Shobo, stiam eu de ce te-am intrebat, exact ca si Andrei...Andrei se trezea inainte la 7 pt. masa si apoi se culca la loc pana pe la 9- 9:30, acum se trezeste pe la 8-8:30 si nu se mai culca pana dupa urmatoarea masa...eram curioasa daca si la Codrin e la fel fiindca nu stiam carui fapt se datoreaza schimbarea asta: fiindca a crescut sau ii stric eu cumva somnul de dimineata!?! acum m-am lamurit.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Kita eu pe Iustin nu l-am tus inca(nu am ce deocamdata),dar pe Rebeca o tund la o frizerie pe sos .Berceni in apropiere de Piata Sudului.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, nu spune mama, oricit ii repet eu in toate felurile, "mac-mac", a-ma...etc, cum tot am auzit pe aici. de spus "m" spune, ca mai plinge "maaaaa" sau chiar a zis "mama" de citeva ori, pur si simplu accidental. prima data a zis "mama-ba".
in schimb de la "baba" ii iese: vava, fafa, si chestii pe care nu le pot reda. Constient stie doar "papa" cind vede mincare, "apa" cind mergem la baie, "pa" cind plecam sau se uita pe geam si "bavo".

Erica, a iesit prajitura?
sa am vedeti pe mine saptamina viitoare, tot de joi o sa incep sa fac, seara dupa ce ajung acasa, ca vreau si fingers, si brownies.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Patricia, am vizionat-o pe "scriitoare". De altfel mi-am adus aminte ca am mai vazut pozele de la botez nu mai stiu cu ce ocazie, dar oricum alta-i domnisoara acuma. Ce petrecere a fost aceea? de craciun?
Liviana si eu sunt pe 6 ore, am zile cand se respecta si zile cand nu. Dar tot mi se pare mai bine. Ca daca tre sa plec la 16.00 si plec la 18.00 e una si daca tre sa plec la 18.00 si plec la 21.00 e alta.
Crinuta si eu m-am gandit sa nu fierb laptele, atunci cand o sa-i dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, si Rayan spune vava si acel ceva ce nu pot reda.
M nu a spus de mult, dar mama mi-a spus ca l-ar fi auzit cand era mai mic spunand mamaamama cand plangea. Eu una nu-mi amintesc asta, dar sper sa fie adevarat.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Crinuta imi doresc si o fetita :)) din tot sufletul; dar primul copil l-am vrut baiat (cica ce am eu sunt sanse mai mari sa se transmita la fata, iar baiatul s-ar putea sa transmita la stranepoti, asa cum am mostenit eu ed la tata, care e teafar si bine merci)
Liviana am citit dupa ce am scris ca deja era in capitolul trecut; suna tentant chestia pentru bile; daca ai timp, poti sa postezi o poza si sa imi zici si cat a fost? (daca nu mai intereseaza pe nimeni poti sa-mi dai PM)
Shobo legat de mersul la munte cu Codrin, cum ai facut cu mesele de pranz, ma refer daca i-ai incalzit in camera mancarea, sau iaurtul sau unde ati facut operatiunea asta?

Noi am vrea sa mergem, dar numai o zi, deci fara camera la hotel si imi tot bat capul cum sa ma descurc cu mancarea si schimbatul; Apa calda o iau in termos si imi tine sigur de dimineata si pana seara, iar de mancat o sa ii dau in vre-un restaurant, dar el cand manaca se murdareste rau e tot, si apoi e musai sa il schimb de hainele cu care a stat la masa;

MIHA Frumoasa rau pelerina roz; Sa ne traiasca si cine a primit-o, si cine a cumparat-o, nu?

Legat de vaccinuri ma puteti lamuri care este diferenta, in afara de pret si producator, intre infarix si pentact-hib? Merci mult de tot;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput