bebelusi de ian-feb 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 5
Amaya spune:
Bubu, cerealele se numesc Biscuiti cu lapte de la Nutriben...
Multumesc pt. Lady's fingers...o caut acum
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
gabi.i spune:
Andrutza da eu pe Rebeca o tund la o frizerie obisnuita . La un an am dus-o si eu la "Ciufulici" la Obor insa mi s-a parut mult 125000 pt trei fire de par pe care le avea ea atunci si cred ca nu a durat un sfert de ora sa o tunda.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
Amaya spune:
Liviana, cu toate ca Andrei nu intra in categoria copilasilor mai mari din grupul nostru, are o rata cu sfoara si un elefant cu bile in el, pe care cand il tragi se invart bilutele, si pe ambele le trage dupa el, de fapt impropriu spus "trage", fiindca le trage de sfoara pana gaseste un punct de sprijin ca sa se ridice si, cum sfoara nu este destul de lunga ca sa ramana jucaria pe covor cand el este in picioare, merge asa, cu ele tinute de sfoara si tarandu-le jumate pe covor jumate in aer....am spus ca o sa le prelungesc eu sfoara ca sa poata sa le traga asa cum trebuie...
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
kita spune:
MAam da' ce mult ati scris; trebuie sa recuperez si sfarsitul capitolului trecut;
Eu ieri am alergat toata ziua: mai intai atrebuit sa ma potrivesc cu tipu de la service ca sa-mi recuperez si actele masinii; am fost asa de toanta alaltaieri cand mi-am luat masina ca tipu mi-a dat cheia si mi-a aratat cum arata masina, am auzit o lista lunga cu ce a schimbat si apoi am sters-o afara pe poarta fericita moarta;
Apoi, am mai scris eu ca Andrei e deranjat la burta rau de tot (ieri pana pe la vreo 12 l-am schimbat de 5 ori), si asta de vineri, asa ca am primit mustruluiala de la dr. ca l-am lasat mult fara sa o sun; Voi sunteti la trecut pe lapte de vaca sau din acela pentru bebei mari, air eu aseara alergam sa iau milupa HN 25 (saptamana trewcuta i-am dat si eu putin lapte de vaca fiert OKe, pana in 60 ml, si suspectam ca este din cauza laptelui)Acum suntem la regim cu mar copt, orez cu morcov fiert;
Miha e o splendoare fetita ta; Acuma sa nu se supere mamele de baieti, dar sa stiti ca eu trag rau de tot cu ochiu la pozele cu fetite desi in multe cazuri nici nu mai spun, asa cum n-am zis de Hanna care ne facea cu ochiu':))
Ixxi, eu oricum sunt slaba (cam 50kg), si nu cred ca am slabit din cauza aparatului, dar daca nu mi-l cumparam simteam ca mor (am acest prost obicei cand fac o fixatie pentru unele lucruri); iar comformatia mea, oricat de slaba as fi imi pune in evidenta stomacul, pentru ca am muschii in zona asta cam dezvoltati de la abdomenele din tinerete, iar acum de la sarcina vad ca nu isi mai revin :((
Andrutza si eu la cifulici ma gandeam sa il tund, dar vorba lui Gabi, mi se pare cam mult;
Gabi tu unde tunzi copii?
Vorbeati prin paginile astea trei de cearcane; cand ma uit la Andrei parca nu are, dar in poze in permanenta iese cu cercane; deci e clar ca le are, dar la lumina naturala nu le vad eu;
Liviana, Patricia, de ce nu incercati mai degraba o jucarie de impins? Andrei are una si cu o mana merge/sta sprijinit de pat iar cu cealalta impinge si apoi trage melcul la el, iar jucaria asta are bara fixa;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
MihaT spune:
Kris sa-ti traiasca Bianca sa fie sanatoasa ,norocoasa si sa ai numai bucurii din partea ei.Asteptam sa ne spui ce a ales de pe tava si sa vedem poze.Petrecere frumoasa.LA MULTI ANI!!!BIANCA
Shobo spune:
Liviana, unde in P-ta Victoriei, pls! am intrat pe site si NU GASESC ADRESA ACOLO! e doar un mail pus la contact :(
Amaya, pai si l-a schimbat in sensul ca de ceva zile nu se mai scoala la 6 pt titi ci se scoala unde intre 7-8, papa titi si nu se mai culca... de vreo sapt face asa. mie imi pare bine ca a mutat masa si mai tirziu dar faptul ca nu se mai culca dupa nu stiu ce sa zic... poate e o per de tranzitie -poate mai incolo se va mai culca putin, de fapt cam o ora si dupa laptic. mai vedem. insa se pare ca ora aceea pe care nu mai doarme dim si-o acopera cumva in cele 2 nani, le mai lungeste pe unul sau pe celalalt... cam asa s-a schimbat. oricum eu sint incintata ca astfel are si el somnul neintrerupt cu inca o ora in plus... nemaizicind ca dc plec la birou imi va prinde si mie bine sa dorm mai mult pina la 7, nu? ...
eeeh, dar cum cu copiii nu stii niciodata sigur, nu pot stii ca va ramine asa definitiv, doar SPER
. Sanatosi sa fim, ii crestem noi pina la urma, nu? 
![]()
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
PatriciaArdeleanu spune:
Daniela, multumesc frumos
. Este o papusika!si cititoare pe deasupra!
Kita, trage, mama cu okiul, poate, poate [roz] data viitoare vine surioara!!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
danielai spune:
Va multumesc inca o data tuturor celor care ne-au facut urari ieri.
Crinuta, daca foloseste paste integrale nu sunt asa cleioase, din contra sunt f greu de fiert.Cica sunt f sanatoase. Eu dau la blender caci fetita mea are 2 stadii - ori mananca pasat ori musca direct. faza cu bucatele mai mari cu furculita, nu vrea.
Parerea mea este sa asteptam pana cand ultimul copil implineste 1 an, sa nu se simta nimeni grabit de schimbarea numelui.
Ixxi, cu Priorixul a fosr relativ ok. A fost parca-parca un pic maraita intre 5-7 a zi.
magga - ingenios sistemul cu patul, imi place la nebunie caci acorda independenta copilului. Din pacate noi avem patut din mat textil si nu putem aplica. Ti-am trimis poze, sunt de pe la 9-10 luni. In curand o sa pun si cele de la turta si-ti trimit.
Patricia ti-am trimis si tie. Am vazut ca nici tu nu ai poze publice. daca se pot vedea cumva, spune-mi ce tre sa fac. In ceea ce priiveste masa de seara, nu pot s-o mut mai tarziu ca la 21.30 max se culca. Cu laptele si eu sunt de aceeasi parere si o sa fac la fel.
Kris - La Multi Ani!!! Sa fie sanatoasa si fericita!