bebelusi de ian-feb 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 4
Amaya spune:
Shobo, sincera sa fiu, pe mine m-a mirat cat este de rezistenta saraca toba, fiindca o arunca de multe ori pe zi si inca functioneaza. Codrin si-a schimbat programul in vreun fel, acum ca a mai crescut? (te intreb fiindca stiu ca avea acelasi program cu Andrei)
Bubu si noua ne-a spus pediatra sa-l fierbem, dar nu tot ci doar cantitatea pentru masa respectiva...la inceput imi era putin peste mana fiindca Andrei bea laptele rece de la 4 luni (daca e putin cald iese scandal) si ca atare trebuie sa-l si racesc bine de tot si dureaza toata operatiunea, dar cum el si dimineata si seara are 2 masuri de cereale in lapte (dimineata cereale cu biscuiti si cacao si seara cereale cu fructe) si am observat ca se topesc mult mai bine cand este fierbinte laptele...asa ca am gasit si avantajele fierberii laptelui si dureaza maxim 3-4 minute.
Kris, La multi ani pt. Bianca si distractie placuta.
Fetele care ati trecut prin experienta cu motul, ce trebuie facut la mot? ce se pune pe tava, etc?
Crinuta, te rog, da-mi mie reteta de fingers fiindca am chef de facut ceva dulce si prea laudati tortul acesta.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
Amaya spune:
Paula, la fel face si Andrei...de unde pana acum nu mai vroia nimic, apa, ceai sau suc, acum, din canuta, ar bea orice si oricat...si daca ma gandesc la faptul ca am descoperit ca-i place sa bea asa doar fiindca intr-o zi am fost prea comoda si ma saturasem sa-i dau iaurtul acela subtire cu lingurita (mancase jumatate de iaurt in 20 de minute si deja imi amortise mana) si i-am pus borcanelul la gura, astfel am facut marea descoperire ca ii place sa bea din cana.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
andrutza spune:
Liviana, n-as vrea sa o tund cu aparatul de tuns pentru ca nu vreau sa aiba perisorul atat de scurt. Cred ca ar arata caraghios. Merci mult pentru carte, o sa o citesc in weekend.
Gabi.i, tu ai fost la o frizerie normala si nu a fost nici o problema sa o tunzi? Ca daca e asa am o frizerie langa mine si o duc acolo.
Eu nu am inceput inca sa-i dau lapte formula junior pentru ca mai aveam o cutie de Bebelac si mi-a spus doctorita sa ii dau pana termin ce am. Vreau insa sa ii iau tot lapte praf cel putin pana la 1 an si jumatate, dupa care o sa incerc si eu cu lapte UHT. Am incercat Milumil 3 - mi-a dat cineva sa-i dau sa guste - si i-a placut foarte mult.
Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
poze cu Simonica
lbelciug spune:
La Multi Ani, Bianca Maria! Sa cresti mare si sa ai noroc in viata! Distractie placuta, Kris! Na, ca m-ai emotionat si pe mine...
Ixxi, cum nu ai gasit cartea? Este la viatasisanatate ro, sectiunea Familie si Educatie, Înțelege-ți copilul, Download monstra.
MihaT, foarte frumoase pozele. Dar de ce plangea Alexia la un mom dat?
Magga, ciudata starea de spirit a fetei tale in per rosie a ta. Oare esti tu mai nervoasa si ii transmiti fetei agitatia ta? Eu am obseravat ca dupa nastere, in perioada cu pricina, nu mai am dureri aproape deloc si e tare bine asa. Sper sa nu se modifice... Hehe, tare dragutz culcusul. Sa inteleg ca se si urca singurica in el? Cat despre pozele cu baietii meii... hmm, crezi ca ar trebui sa le scot pe cele indecente?
Da, Alipiticot, nu te supara. Fiecare din noi a constatat acest lucru si pana la urma eu cred ca este imposibil sa primesti raspunsuri la tot ce scrii. Fiecare are problemele si interesele ei. Uite, si eu ieri de ex. v-am scris despre Casa Retro si ce am vazut acolo, stiind ca acum ceva vreme erau unele fete interesate. N-am primit insa nici un raspuns, dar nu-mi pare rau. Eu am impartasit cu draga inima acele info (ca si altele de altfel). Aaa, sa inteleg din ult tau mesaj care vrei rapid un BB2?
Shobo (acum am vazut mesajul tau: Casa Retro e in p-ta Victoriei, vezi ca au adr si pe site: casaretro ro)
Cu placere, Andrutza.
Si Matei mananca paste, in special fideluta (cu lapte), fara sa o pasez. Ii mai dau si cush-cush si taietei (cu legume) sau ou. Eu sunt hotarata sa renunt la forumula si peste o luna sa0l trec numai pe lapte alimentar. Din ciclul "nazbatai a la Matei", enumeram:
1. tzipam f des si f tare
2. ne jucam cu parul cret al bonei si chiar o gadilam
3. aratam cu degetelul nasul si gura
4. lingem ecranul televizorului daca-l vede deschis
5. dansam instantaneu cand auzim melodii ritmate
6. cand prindem radioul, dansam cu el si eventual il trantim de pamant ca sa vedem cat de rezistent este
7. trage usa de la sifonier si scoate afara ce gaseste la indemana
8. Scoate cartile din biblioteca (rafturile de jos)
9. face Pa, Bravo si e innebunit dupa cucu-bau (rade la maxim)
10. mai nou a inceput sa se piteasca prin colturile cele mai ascunse si mai strampte (stiati ca toti piticii trec prin faza asta, nu?)
Am si eu o intrebare: puii vostri au inceput sa traga dupa ei jucariile legate cu atza?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze 11 luni
Professional pics
alipiticot spune:
Liviana nu m-am suparat deloc,de asta am si reeditat msj ca parea ca m-am suparat.
Am uitata sa zic Raisa si ea deschide televizorul ca ajunge la butoane,scoate din sertare, din dulapuri ,stie unde e pasarica,cutu,ochii,urechea,etc,face si ea pa,bravo.mai mai...Dar eu o las sa faca de toate atat timp cat nu e in pericol,am luat din calea ei ce se poate strica si are voie orice.Oare de asta nu mi se par nazbatii??
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
coraly spune:
Shobo, as vrea io sa fac plaja la 30 de grade si sa ma scald in mare. Vai ce-as mai vrea
Din pacate sunt -15 afara si cea mai apropiata mare e la vreo 800 km de noi![]()
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
PatriciaArdeleanu spune:
Paula, probabil ca da
si Rebecca are voie in casa si aproape ca nu am schimbat nimic de la locul lor, se joaca la tv butoane, umbla prin rafturi, tastatura, scaote bateriile de la telecomanda sa le roada, etc.
Liviana, nu trage jucariile cu atza dupa ea....pentru ca nu are asa ceva inca![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Patricia, pai nici Matei nu are, dar am fost tentata sa-i cumpar. Eram curioasa sa stiu daca puii mai mari din grupul nostru au inceput sa se manifeste in acest fel...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze 11 luni
Professional pics
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, sint convinsa ca asa vor face. Sint asa de inventivi si inteligenti, chiar daca sint mici.
mie mi-e putin cam frica de astea cu snur, sa nu si le puna pe dupa git, ca asa are tendita sa faca cind ia castile sau altceva cu fir. Mare grija.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
bubu05 spune:
Amaya, ce fel de cereale cu cacao ii dai, cele de la Nestle? Azi a baut 30 ml de laptic Milli din canuta si doar l-am incalzit, nu l-am fiert. Reteta de lady's finger o gasesti la "deserturile Nataliei" la forumul de " la bucatarie".
Liviana, Vlad impinge jucariile, nu le trage dupa el pt. ca nu merge f. bine singurel, iar cand merge trebuie sa tina o mana in sus ca superman pt. echilibru ![]()
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz