bebelusi de ian-feb 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 3
Shobo spune:
Coraly, ce tare suna cind ne zici tu ca mergeti la plaja la +40gr C
cind la noi sint si -15, -20 prin tara
. ma ia asa un dor de mare, mai ales ca noi amindoi sintem mari iubareti de mare (de fapt pe plaja la Vama Veche ne-am cunoscut
, acum 10 ani
- eram de 2 ani colegi de facultate dar noi nu ne stiam , a tb sa ajungem la Vama cu gasti separate care s-au unit acolo ca sa ne cunoastemm.... eeeeh, m-ai facut sa-mi amintesc vremurile studentiei, DOamne, ce viataaaaaaaaaaaaaaaaa!!! cind au trecut 10 ani??????
eeeh, sa revin la prezent
totusi:
Erica, sa-mi zici si mie te rog cind iti dai seama unde ai gresit (daca) ca deja ma sperii -si eu vreau sa fac si am deja emotii pt party... eu nefiind un mare talent in ale bucatariei...
Amaya , si noua ne-a aruncat toba din tarc tot asa cum zici tu. iar noi cica il pusesem in tarc intr-o dim ca sa mai stam in pat putin linistiti... cind colo ce zgomot ne-a tras!!!
in rest si Codrin isi scoate sosetele, isi da pantalonii jos... ca ii zice bona ca face revolutie cind se duce la el in camera si il gaseste asa dezbracat
. hahaha, acum cins scriam a venit bona rizind "azi am noroc, azi am noroc, mi-a tras un pipi cind il schimbam"...
- o instruisem ca se poate intimpla si vad ca nu s-a speriat ci ridea. ma rog, are si ea baiat mare si stie cum e![]()
alipiticot , super ca o alaptezi atita! eu cred ca ma opresc la 1 an: al meu deja nu mai pare atras cam deloc de titi, eu vreau sa incep dieta mai serios, de fapt usor usor am inceput-o si de vreo sapt si-a schimbat si programul, in sensul ca si-a eliminat masa de 6 dim si se scoala definitiv la 7-8 (pe aici pe undeva, nu are ora fixa), suge si nu se mai culca... eu sper sa ramina asa ca e mai bine, zic eu. iar cum eu de la 1 martie ma intorc la birou va tb sa ies pe usa la 7:30 FIX si nu as putea fi ac sa-i dau titi deci intre 7 si 8, mai ales ca suge si cam cite 30 min dim. asa ca, usor usor, mai pe nesimtite cica
ne indreptam spre alt lapte, care o fi ala, cel mai probabil formula pe care i-l va da tati la ora aceea, ca doar el e ac.
Magga, imi place patul Hannei, e f bine asa. eu am menstra de la 6 luni (deci de 6-7 ori pina acum) si nu am simtit nici o diferenta intre comportamentul lui Codrin in timpul chestiei sau in restul lunii... uite chiar zilele astea am si chiar m-am simtit cam slabita rau dar el e ok.. dar cine stie, poate o fi totusi ceva hormonal... mie asta cu hormonii mi se pare o medicina cu ff multe necunoscute! greu sa fii un bun medic endocrinolog!
cred ca mai aveam de rasp cuiva dar scuze, am uitat momentan.
aaa, Liviana , ne mai spui odata te rog unde este Casa Retro? ca intentionez sa merg si eu sa iau cite ceva pt party. merci mult 
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
kris spune:
Am facut aseara din nou lady's fingers si mi-au iesit mult mai bine. Am uns tava cu ulei si nu s-au mai lipit. Nu am mai folosit nici un fel de hartie si a fost OK. A 3- a oara voi fi experta!
astazi printesa mea paseste in al 2-lea an de viata si ca orice mamica ii doresc tot binele din lume, sanatate, fericire si bogatie in toate = intelepciune, bunatate, ...
Noi astazi, ca neoameni, ii taiem turta, pt. ca nasi nu pot decat astazi si din cate am inteles , la fetite nu este bine sa se treaca peste ziua nasterii.
Nu stiu cum s-au simtit mamicile in ziua in care copilasi lor au implinit un anisor, dar eu astazi sunt f. emotionata si am o stare de plans " de fericire" cu siguranta .
Imi amintesc fiecare pas de ziua in care am nascut-o. Ma duceam la un simplu control, si ... aveam deja dilatatie 3 cm, fara dureri de spate, de burta, apa rupta....si usor, usor pe la ora 14 a venit pe lume scumpa mea fetita. D-zeu mi-a rezervat o nastere usoara si cel mai minunat copil!
Am emotii si pt. faptul ca-i rupem astasi turta.
Va pup pe toate si doresc tuturor copiilor ceea ce ii doresc fetitei mele scumpe si dragi.
Kris si Bianca Maria ( 26.ian 2005)
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, la multi ani pentru fetitza ta scumpa!!
sa fie sanatoasa si frumoasa si sa va umple mereu sufletul de bucurie.
cit despre turta, stai linistita sa sint doar traditii, nu se intimpla nimic
.
te-am intrebat si te mai intreb....ceva poze..??![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
PatriciaArdeleanu spune:
Gabi, nu te-am uitat. mare lucru nu prea am mai vazut pt baietei, mai degraba pentru rebeca ceva sarafane sau fustite, dragalashe si colorate. ca pret, eu i-am luat un sarafan gen raiat cu bluza bumbac si au fost in jur de 300 mii, si pantalonasi din acelasi material reiat 149 mii (mini Mosilor).
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
kris spune:
Patricia, multumesc din suflet pt urari.
Sa stii ca nu am uitat ,dar problema este urmat.: am 200 de foto, dar toate facute de pe un cliseu normal . Dar m-am gandit sa i-au cateva mai recente si sa le scanez la serviciu si sa le pun si eu pe forum, dar te rog sa ma mai astepti pana sapt viitoare.
Imi doresc din tot sufletul o camera foto digitala. Am camera de filmat, dar nu prea stiu sa umblu cu ea pt a face foto. Am inteles ca se pot face foto si de pe ea, si data voi reusi va " bombardez" cu foto cu minunea mea.
Kris si Bianca Maria 26.01.2005
gabi.i spune:
Patricia multumesc .Pai atunci cred ca merg ca tot gasesc ceva fie pentru Rebeca fie pentru Iustin si poate si ceva jucarii.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
bubu05 spune:
Buna fetelor! Mamaaaaa cat am mai citit!
Eu sunt stresata ca nu ii mai trece raceala asta lui Vlad, am scos dimineata la mucisori cu pompa aia...o gramada...chiar asa mult dureaza? de fapt de 7 zile, dar mie mi se pare f. mult!
Am citit ce nazdravanii fac piticii, eu nu i-am dat toba lui Vlad in pat, de mila sa nu o arunce, iar ciorapii si-i scoate si el din picioare tot timpul, asa ca acum are si un dres subtire pe dedesubt.
Eu ma gandesc serios sa-l trec pe lapte pasteurizat, am luat Milli rosu, dar nu stiu daca sa-l mai fierb sau nu inainte. Dr. a zis sa-l fierb, dar din comoditate, nu as mai face asa...Voi ce parere aveti?
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
gabi.i spune:
Fetelor nici eu nu il las pe Iustin in baie insa mai uita Rebeca usa deschisa si pana cand observ eu dezastrul este produs de cele mai multe ori.
ALEXIA 
BIANCA MARIA 
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
alipiticot spune:
Kris la multi ani pt Bianca si sa creasca mare si frumoasa!
Amaya si raisa bea numai din cana normala si daca seamana cu a noastra,ex dim cand bem cafea ei ii punem lapte,bea tot si chiar mai cere.Si apa tot din cana o bea.
Magga
pt sfaturi.Mie mi au venit luna trecuta rusii prima oara dupa 10 luni si acum luna asta nimic inca si a trecut data.am facut un test de sarcina dar nu ....Nu am observat atunci nici o modificare la fata dar a fost si putin timp.
Ixxi felicitari pt umblareata ,noi inca nu mergem si nici trivalentul nu l-am facut.
shobo si eu am inceput disociatul si de luni incep dieta daneza.Nu am observat nici o modificare inca a cantitatii,eu cred ca depinde de cat suge ea.Si eu voi incepe serviciul dar din sept.oct ,sper sa gasesc gradinita in iasi unde o primeste la 1,8 ani ca nu vreau bona.Sper sa nu fiu nevoita.
Fetelor a-ti vb atat de lady's fingers ca am sa fac si eu de ziua fetei,cu toate ca nu le am cu dulciurile.
iar de nazdravenii....face ea dar nu prea multe.Ea are acces in toata casa,excus baie,dar mai intra cand sunt eu doar, si poate face orice,cel putin eu asa am aranjat pe rafturi la cele care ajunge sa fie lucruri cu care se poate juca,cutii goale,pungute,carcase goale cd,tastatura,mouse,hartii,caiete ce pot fi rupte...etc.Si nu prea am surprize sa faca ceva ce nu trebuie.Ieri de ex are un deo stik gol,spalat cu care se joaca,dar din neatentie l-am lasat si pe cel bun pe primul raft...imediat l-a luat,reusise sa l invarta tot si sa l scoata afara si l scobea cu degetul.Dar sunt destul de rare ...eu din tot ce avem noi i-am dat voie si nu le mai baga in seama,nici telecomanda,telefon...Iar de aruncat si izbit ar arunca ea daca ar sta in patut,dar acolo numai doarme,in rest e peste tot prin casa.Noua ei atractie ca are perioade,are diferite forme pe care le pune si scoate din cubul lor.Ii place cand dau cu aspiratorul,sta cuminte si se uita,cand spal cu mopul vine si ea cu manuta din urma si freaca pe jos,cateva zile toate hartiile ei le freca de gresie.Cand fac mancare sau spal vase sta agatata de mine,iar cand stau la calc vrea in brate la mine cu toate ca si ea are tastatura,dar degeaba.Ii plac sa i arat poze cu copii si animale.
Gata pe azi ca m-am intins prea mult.
O zi buna,buna!
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos