bebelusi de ian-feb 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

hihihi, daca vreau sa-l iau sa-l asez pe jos in fund el sare direct in picioare si uite asa ma cocosez prin casa ca sa-l plimb de minute pe smecherash . si a inceput sa dea drumul la miini cind mai sta in picioare linga canapea spre exp, probabil ca se pregateste de primii pasi? hmmm...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Si eu care ma uitam ce matinala esti Shobo, ca de, cu bona; si cand colo, aud ca o sa aveti "invazie de dinti"
Bubu, felicitari de masina, si la cati mai multi km parcursi cu ea si cu Vlad luat cu voi;
Catiflo, macar bine ca are rabdare sa-l butoneze; mie mi l-a dat cu cartea in lb engleza, desi e luat din tara trebuiau aia sa imi dea si traducerea, dar nu o aveau, iar peste ceva timp .. nu isi mai aduceau aminte si m-au tot amanat pana m-am lasat pagubasa si n-am invatat multe lucruri sa fac cu el, desi e destul de bun; Ca sanu mai zic ca dupa aia a venit un var car l-a butonat de nu mai stiam cum sa il facem sa faca poze macar ca inainte, cu setarile initiale;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

La multi ani Albert Adrian!! Sa cresti mare si voinic!!!

Shobo, eu pana acum nu pot sa spun ca mi-am dat seama clar ca-l dor dintii. El cand e suparat de ceva la san se linisteste fara probleme. Nu stiu ce dinti urmeaza acum ca are 6 (2 jos si 4 sus) si doarme tare prost. Si el de la 4 pana la 7 s-a matzait intruna. Adormea, il puneam in pat si se trezea iar.... M-a cam tembelizat de cap. E cam nashpa sa te concentrezi la serviciu dupa nopti albe. Ca sa nu mai zic ca in 2 saptamani incep si jobul numarul 2 la care tre sa fiu fresh si entuziasta, ca predau... Tu cand incepi jobul?

Super!! Daca incepe sa mearga o sa fie mai usor ca scapi de cocoasa..Dar in schimb incepe sa exploreze spatiul si tre sa-l urmaresti. Atunci te transformi din Cocosatu' in Colombo...

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Multumesc pentru raspusuri referitor la olita. Ma bucur ca nu sunt singura care mai amana cu pusul pe olita. Si eu ma gandeam ca pe la 1,5 ani sa incep.

Shobo, nu mi se pare sa se comporte diferit la san atunci cand il dor gingiile. Mi s-a intamplat sa mai prinda sfarcul intre gingii si sa stranga, dar foarte rar. Si pe mine ma zapaceste rau Mihai de pe la 4-5 dimineata cu foiala. Se misca intr-una si maraie si nu stie nici el ce vrea. Nu e bine nici la el in patut, nici in patul mare. Laptic nu vrea, ca ma gandeam ca poate se trezeste de foame. Si eu dau vina pe dinti. Azi de ex. la 6:30 eram cu totii in picioare de la maraielile lui. Astept si eu cu nerabdare noptile in care voi dormi 7-8 ore legate .... Pana atunci insa ma multumesc cu 4-5 ore si restul cum se nimereste.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

La multi ani, Albert! Sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata frumoasa. Rachel, sa-ti traiasca feciorul!

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

pai bona vine la 9, deci de la cit se scoala pina la 9 stam noi cu el vrem nu vrem, ce sa facem?
ufff, si ce bine am dormit in ultimele nopti! sper sa fi fost doar o noapte asa, sa nu urmeze un intreg sir... vom vedea.
exact, anamaria, si eu ma gindesc ca incep serviciul la 1 martie si nu stiu cum vor fi zilele ce urmeaza unor astfel de nopti . sper sa rezist! mai ales ca eu tb sa ies pe usa la ora fixa ca altfel imi pleaca masina din statie si e nasol... ca nu lucrez in Buc.

Liviana, eu am sa incerc sa cer 6 ore -dc merge, bine dc nu, asta e! pb. mai nasoala e ca la intoarcere catre casa va tb sa alerg dupa o masina gen IRTA din comuna resp -masina care vine cam la o ora cred... tb sa ma interesez din vreme. altfel, doar sa merg cu masina mea, insa benzina m-ar cam costa. o sa vad! tu de ce nu esti la 6 ore? legea prevede clar ca ai drept pina implineste copilul 2 ani?

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Se pare ca a fost ceva in noaptea asta cu puii nostri. Eu pe la ora 3 mi-am dat seama ca al meu baiet are febra. Si avea saracu` 39.5 si cu tot supozitorul cu paracetamol si nurofen pe gurita si sosete cu otet, abia in vre-o 2 ore i-a scazut febra de tot. LA nici un vaccin nu am patit asa. Dar asta e, trebuia sa trecem si prin asta. Eu acum sunt cheauna ca am stat sa il pazesc sa scada febra si cand a scazut, sa nu mai creasca.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

amo, nici eu nu ma grabesc cu olita. O mai las un pic sa constientizeze ce face

Bdana, hai ca poate a trecut greul!

anamaria, e vorbareatza rau, dar cel mai mult pe limba ei...in schimb nu vrea sa mearga inca...fiecare vad ca s-a dezvoltat intr-o anume directie, a mea cel mai mult la dinti, dar nu l-a intrecut pe Sergiu

Crinuta, ananas la ce? la lady's?o sa solicit asistenta, sa stii

Amaya, merci. eu i-am pus putin aseara si i-a placut f mult si chiar a dormit nesperat de bine, neintoarsa

Vad ca si-a mai revenit si ea cu somnul adoarme mai devreme -in jur de 10- si doarme toata noaptea.destul am tras 2 luni de zile cu somn fragmentat si adormit pe la 1-2...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Neata mamici!
Shobo,eu nu mi dau seama cand o dor dintii.doar ca e mai maraita in unele zile dar nu stiu de la ce.
Si raisa a plans aseara dar nu f mult...
Dar ea adoarme de la 8,chiar de la 7 daca as lasa-o...seara e ca un puisor de curca...Dar dimineata la 7 e drepti.
Nici eu nu fierb laptele la cutie,i-am mai dat cand nu aveam de la tara.
Si noi facem lady's daca veniti la noi.Si eu stau putin mai aproape decat magga!
O zi buna si fara dureri de dintisori.

La multi ani si sa cresti mare!!ALBERT ADRIAN(Rachel Owen)

Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

da, si acum il dor dintii- a adormit la 10 si s-a trezit dupa doar 35 min cu mina in gura si urlind. i-am dat calmant. sa vedem dc mai readoarme. tb sa o invatz pe bona sa stie sa-i dea si calmantul, ca ea pina acum nu l-a vazut in dureri de-astea. off, ce mila mi-e de el!
si a si facut kk de 2 ori intr-o ora... cred ca tot de la dinti;

cind eu va ziceam ieri ca niciodata cu copiii mici nu stii... cind dormi sau nu noaptea... asta e!

BDana, sanatate multa micutului!

Mergi la inceput