bebelusi de ian-feb 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 11
ixxi spune:
ne inscriem si noi in clubul viitorilor dintosi si a mamicilor cheaune de somn.....de 2 nopti ne chinuim cu o masea!!!!! are gingiuta usor vanata in locul ala si o doare.....de atunci cand vede calgelul isi scoate singura suzeta si deschide gura, banuiesc ca o ajuta un picut.....
Patricia nuci crisu nu doarme fara suzeta goga si nici nu adoarme fara, mi s/a ntamplat si mie sa scotocesc tot patul noaptea dupa ea.
Acum sa va spun si eu din experienta cu olita....am incept de la 8 luni, dar numai pt kk o folosim, iar acum la 11 jumate face numai la ea. o pun dimineata, iar peste zii daca face iar se uita la mine si isi duce mana la pampers si se stramba, atunci eu fug dupa olita di gata... Nu o fortez, ca urmare nu o pun si pt pipi, dar ei ii place caci ne jucam si cantam.....A si daca se plictiseste o ridic 10-20 sec si apoi o asez iar. Efect rapid si garantat avem daca bea ceva apa, ceai, suc...![]()
Crisu nu are ora fixa de mancat dimineata 5.30-6-7…dar cand se trezeste tipa de foame si are pretentia sa fie bibe gata preparat si cald (invatata ci tzitzi care era mereu gata…:)
revin cu nazbatiile unei piersicute
Beatrice si
piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi
ana maria spune:
Patricia, asa e , nu prea au cum sa se dezvoltate egal i toate directiile. Cica astia gimnasti, care merg repede si se dezvolta in general motor bine, vobesc mai greu si invers. Al meu e categoria gimnast: mers repede, catarat, rostogolit alergat samd...
Shobo, am tot vrut sa scriu, dar am uitat. Victor Stefan ma musca tare nasol cateodata la san. Acum vad ca e mai bine, pentru ca saptamana care a trecut m-a muscat asa rau ca am tipat si s-a speriat. Iar de atunci vad ca m-a lasta. dar vreo doua luni m-a muscat intruna. Doctorita a zis ca de la dinti s-ar putea sa aiba manifestarea asta.
Priorix Nu a avut nici o reactie. Si l-am facut pe 13 ianuarie, la 13 luni (nu l-am devansat, am pastrat schema normala de vaccinari)
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Shobo spune:
da, anamaria, stiu cum e, si pe mine m-a muscat de citeva ori asa tare ca am crezut ca mi-a facut ceva nasol la sin dar era doar o urma de strins.
hihihi, nu stiam de chestia cu categoriile, insa al meu cred ca se incadreaza la categoria cealalta, mai lenes cu mersul (nu stiu dc va merge sub 1 an, poate peste), sa vedem cum va fi la vorba
.
ies putin,
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
ixxi spune:
La multi ani Bianca Maria! iertati intarzierea 

La multi ani Albert Adrian! 
Am facut si degetele si brownies si praji cu lamaie, dar favorita sotului a fost lady's fingers, pr brownies am primit nota mare pt efort, dar pt praji cu lamaie.....nota mica. mie imi place, e acrisoara crema, aromata, blatul fraged
....dar asta e....
fiecare cu gustul lui. am sa fac a 3/a oara degetele cu smantana milli rosie sa fiu sigura ca nu ma fac de ras la musafiri
sa vada cat sunt eu de 
am planuit si eu azi un miniblu, voi la care ati fost? adica la care dintre ele mai gasesc ceva?
Beatrice si
PatriciaArdeleanu spune:
Ixxi, ti-am admirat pozele cu piersicuta nazdravana, inca din perioada burticii, si am constatat ce mult ti-a crescut parul intr-un an de zile!! nu te-ai mai tuns deloc, nu? cum ai rezistat, ca si eu ma cam chinui de ceva vreme dar nu reusesc, caci mi se pune pata cam des sa merg la coafor
.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
ana maria spune:
Trebuie neaparat a fac si eu o prajitura din asta de care vorbiti, ca imi vine rau de pofta. Si abia mai dadusem ceva kile jos....
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
ixxi spune:
Particia m/am tuns prin luna a doua de sarcina destul de scurt iar de atunci deloc....sa/i spunem neglijenta......comoditate sau sa/i fac pe plac sotului, caci nu prea i/a convenit cand m/am tuns, dar a inteles motivul si nu a comentat desi ii place parul lung.... Oricum mi/a fost comod sa/l prind in coada, nu mi/a fost cald, nu m/a tras gaza de par, iar acum cand am vazut ce mare e si ca nu/i nici un pic despicat...nu mai imi vine mie sa ma tund.....sa vedem pana cand....
Nazbatiile piersicutei sunt la fel ca ale altor copii, dar fiind piersicuta me trebuie sa ma laud
:
- trage toate sertarele si scoate tot din ele, favoritul este sertarul cu sesetele lui tatii,
- de cateva zile a inceput sat raga si cartile din biblioteca, dar doar pep e un singur raft, de pe cel de jos nu, asa ca am scos toate cartile si am facut loc de joaca,
-adora tot ce e cutie, pe care o deschide si baga diverse obiecte inauntru si apoi o inchide,
- ascunde diverse obiecte: suzeta, seringa de la nurofen (cu care ia imunobaby) si jucarii mici. Cam 15-20 minute tine minte unde le/a pus si ti le da inapoi daca I le ceri,
- inchide calculatorul, butoneaza la tastatura, apasa diverse combinatii de taste de te de rezultat…..
la tv avem o masuta cu 3 nivele: video, dvd sit v, pt a avunge mai bine la tv pune piciorul pe video apoi genunchiul pe raftul de la dvd si se agata cu mainile de raftul de la tv si sta asa cocotata.
- nu sta singura in camera, vine dupa mine
- coboara din pat si fuge….iar daca ma duc dupa ea rade si fuge mai repede,
- daca gaseste usa deschisa la baie se duce acolo dar nu face mare lucru stas sau rupe din covoras (o data am gasit/o cu o carpa uda se freca pe haine cu ea,
- nu mai sta in scaunul de masa, sta in picioare si se suie pe masa (avem scaun de lemn care e pus la masa din bucatarie
- mereu are cel putin o vanataie
- mancarea o pun in portie dubla, caci jumatate o arunca pe joss au o intinde pa masa
-noi avem patutul ei lipit de al nostrum, e din lemn si am scos un grilaj, noaptea daca nu poate dormii vine peste mine si se cuibareste si adoarme, iar dimineata daca se trezeste inaintea mea, dup ace se joaca prin patut vine pe margine si ma mangaie pe cap, sau ia telecomanda, care sta la capul patului si isi da drumul la tv (asta se intampla in weekend cand nu pleaca tatii la serv si ea tot la 8 se trezeste)
- intotdeauna isi scoate caciula din cap, dar stie unde se pun agrafele de par .
Beatrice si
lbelciug spune:
Cu placere, Gabi.i.
Eh, SHobo asa ceva experimentez si eu cu Matei de vreo 2 saptamani. Pe langa faptul ca e agitat si adoarme greu seara, se trezeste plangand (de fapt urland) din somn. Am vazut ca ii ies 2 masele, una pe stanga si alta pe dreapta jos, insa in dreapta e f. umflata gingia. Cred ca-l doare f. tare cand il ating cu degetul cu Calgel pt ca mai rau urla. Of, sper sa nu faca asa la fiecare masea, caci ar fi crima pt noi, parintii. Tu ce calmant ii dai lui Codrin? Cat priveste mersul, sigur IN CURAND va face Codrin pasi singurel. Sa vezi ce repede isi va da drumul cand va prinde gustul mersului independent! Shobo, cand mi-am reluat activitatea, eu mi-am schimbat si jobul. Nu puteam avea deci asemenea "pretentii".
Eh, AnaMaria (si Amo2004), stiu exact ce zici cu sculatul sau foitul in toiul noptii... Apropo, ce materie predai daca ne poti spune?
Amo2004, eu te-as sfatui sa incerci de acum cu olitza. Eu consider ca e bine sa-l obisnuiesti cu ea, chiar daca nu poate face decat ocazional. Macar sa nu-i fie frica de ea, cum am auzit la alti copiii mai mari. Matei face kk de la 8 luni la olita. A debutat f simplu si natural. Nu are advertente fata de ea si stie f. bine ce rol are olitza.
Anda, eu am facut aseara Lady's Fingers. Te invit cu placere impreuna cu Irina, in week-end. Te previn insa ca degetelele Doamnei s-au copt cam mult pe spate... Ce zici? Vii?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze 11 luni
Professional pics
lbelciug spune:
Ah, fetele, vreau sa va povestesc ceva care m-a amuzat teribil dimineata.
Dupa ce l-am lasat cu bona pe Matei dimineata, am dat o fuga pana la pescarie. Initial vroiam sa iau shalau, dar cica in per. asta nu se prinde. In consecinta am optat pt crap. Am luat unul de 2kg VIU! Ma intorc vesela cu el acasa, curioasa sa vad cum va reactiona Matei cand il va vedea miscand. Il pun in chiuveta si il aduc pe Matei sa-l vada. Initial s-a uitat curios vazand ca misca ceva acolo, dupa care a prins curaj si chiar a pus mana pe el. A fost f incantat si la un mom. dat a inceput sa tzipe de placerea contactului cu pestele. In final, cu greu l-am despartit de animalutz...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze 11 luni
Professional pics
ixxi spune:
Patricia cati dintisori avet? multumesc de aprecieri pt piersicuta si a ta e o bombonica 
liviana ti/am vazut si eu pozele.....indecenta ipostaza ![]()
Beatrice si