bebelusi de ian-feb 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 12
lbelciug spune:
Hai mai Ixxi, da' la plaja cum e? Ca doar nu se vede mai mult...
Am vazut-o si eu pe piersicutza. Imi plac mult ochisorii ei, parca seamana cu Simonica a Andrutzei. Cel mai mult m-a amuzat poza cu ceapa verde. Chiar i-a placut sa pape ceapa? ![]()
Fetele, se anunta un weekend mai cald. Cine iese in parc sambata sau duminica si unde? Eu as fi amatoare de un Herastrau. Se inscrie cineva?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze 11 luni
Professional pics
PatriciaArdeleanu spune:
Ixxi, 8 incisivi (crescuti aproape in lungime maxima) si o masea pe jumatate.
DAca iti place cu parul lung si nu e tocat, de ce sa il tunzi?si sotul meu ma bate la cap sa mi-l las si eu mai lung, l-am avut in tineretile mele, pe vremea aia nu ma cunostea, dar vede poze si moare dupa mine
si mereu ma cearta ca ma tund. Degeaba ii zic eu ca una e sa iti lasi pleata sa creasca la 20 de ani si alta la 30...eu acum nu l-am mai tuns in lungime de 2 luni (doar la virfuri sa mentin coafura) si ma uitam si la pozele mele, se vede diferenta...asa ca, daca as avea rabdare....dar din pacate la cap asta stau prost si daca mi se pune pata azi sa ma tund, azi ma duc...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
kris spune:
Multumesc mult pt urari: gabi.i, bubu05, alipiticot, ibelciug, MihaT, amaya, Shobo, daniela.i, Crinuta, ana maria, amo 2004. sper ca nu am uitat pe nimeni.
La inceput a fost plangacioasa - nasa a incercat sa-i schimbe cerceii, lucru care a cam deranjat-o, motiv pt care nu a mai stat nici la imbracat. A trebuit sa o imbrac eu.
Cand a asezat-o pe scaun pt a-i rupe turta, s-a linistit complet. A linistit-o si faptul ca s-a admirat in oglinda , unde a vazut cat de frumoasa era. Deh, fiecare mama isi lauda puiul! Era ca o printesa! Ca sa va convingeti si voi "" de luni voi incerca sa va pun si eu niste foto de la turta. Nasii mei aveau camera foto.
CE AM ALES: lucru ce a durat pret de 10 min
1 intr-o clipita, banii (lei si euro) + oglinda;
2 ata cu ac ( s-a gandit mult la acest obiect);
3 rujul.
Prin urmare, fetita mea va fi: cocheta, bogata si nu in ult rand designer de moda. (neologimsm nu?)
Kris si Bianca Maria 1 an
Shobo spune:
Liviana, i-o fi placut pestele ca e un fratior de-al lui
, apropos de zodie... lui Codrin ii place teribil apa si ma gindesc ca tot de la asta o fi. saracutza de tine, cred ca e groaznic sa ai un asa somn si sa mergi si la birou.. nici nu vreau sa ma gindesc, sper ca a fost o noapte si ii trece caci in ultimul timp mi-era si frica sa zic dar dormea extrem de bine, in ultima sapt chiar 10 ore neintrerupt. adica sint odihnita acum dar am avut si noi sapt de astfel de nopti pe le 8 luni parca cu dintii de jos si NU MAI VREAU!!
in rest dc nu il dor dintii noi nu ne ducem la el dc doar scinceste si adoarme imediat la loc. de aceea azinoapte nu ne-am dus nici la 3 nici la 4 ci abia la 5 cind ne-am dat seama ca e nasol, ca nu e doar un scincet oarecare ci urlete clare care reveneau...
oricum noi incercam sa-i pastram programul clar de papa/nani/joaca ca sa nu-l derutam.
iar la culcare chiar dc chiraie cind ies din camera de 3 seri eu nu intru inapoi, si in maxim 1 min a adormit. Tb sa fim fermi ca sa stie ca e fara comentarii la ora de culcare, 21:00.
gata, ma duc si eu la nani putin.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
ixxi spune:
patricia sunteti cu jumatate de masea in fata ![]()
liviana baietii tai sunt sexi. cat despre iesit in parc.....noi asteptam reactiile la vaccin.....
cum se editeaza un link cu poze, adica sa apara o denumire...
Beatrice si
piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi
lbelciug spune:
Ixxi, uite cum faci:
[url = "link" ] cuvant [ / url] (scoate spatiile)
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze 11 luni
Professional pics
crinuta spune:
LA MULTI ANI ALBERT!
Patricia, da, ananasul il pui intre degetele si apoi torni frisca. Stii cum iese? O minune.
Rayan de ieri se tot cearta, dar nu stiu cu cine. E asa de haios...
Crinuta si
Rayan
MihaT spune:
Astazi am fost la vaccin cu Alexia,inainte sa-i faca vaccinul radea la DR.dupa aia se uita urat la ea .Crinuta te rugam sa modifici si la noi parametri 8600kg si 76cm.Cam slabuta dar asta e?????????
PatriciaArdeleanu spune:
hehe, Crinuta, crezi ca scapi??
MihaT, lasa ca o primim in grupul balerinelor ![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)

-10IAN-{n.3.500kg/53cm,cj}12.500kg/80cm