Copilasi nov-dec 2004 (104)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

mey Onitza, ti-am vazut okiosu'...tare mult va iubiti ...mami si Paul,tati si Paul... pai altfel cum? Cred ca ti-e greu fara el, auzi, da' lui fara tine?
Ca al meu Vladut e asa mamos, c-am prins ora 0.00 de rev, in masina, in fata restaurantului, din pricina de "Ma-ma" care sa-l adoarma, desi la plecare, totul era ok...insa la somnic...fara mami...nu s-a putut

Jasmine, eu stiu ca se fac chiftele chiftele si se pun asa, pe tava de la aragaz si se coc pur si simplu. Altfel nu stiu. Ii dai sa pape chiftelute (de pui, vita)? Poate or fi mai bune pe gratar, zic si eu

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Flori, Jasmine, multumesc de info!

Carmen, ce s-a intamplat ??
eu n-am mai citit din urma, din lipsa de timp, am vazut doar ca fetele te incurajau...
De ce crezi ca e vorba de astm?

Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Jasmine,eu fac chiftelute din piept de pui de obicei si tot la cuptor la coc.Pieptul tocat il amestec cu un ou,morcov,verdeata si un pic de faina daca este cazul,formez chiftelutele si le pun in tava unsa cu un pic de ulei si dau la cuptor la foc mare,pana se rumenesc.Daca e graba mare le fac in tigaie pe aragaz,intr-un pic de ulei,iar cand sunt gata le pun pe hartie pergament sa se absoarba uleiul.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Ioana_du stai linistita, nimeni nu va uita!
Onitza chiar ma intrebam cand mai pui ceva poze cu Paul. Mai stiu eu pe cineva la care ii place salamul la fel de mult ca lui Paul .
Jasmine eu fac la cuptor chiftelutele si cu orice fel de legume rase adaugate in compozitia de carne si ou. Eventual merge si paine inmuiata (asta daca nu pui cartofi). Si in tava unsa cu unt (sau ulei) pun chiftelutele si apoi adaug si o cana de apa. E drept ca nu ies atat de aspectuoase (le si modelez mai plate ca sa se coaca bine) dar sunt f bune.

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelorsi o duminica placuta

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata!

ce mai faceti mamici? pe unde sunteti?
ati dat bir cu fugitii?
o duminica placuta

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna dimineata

noi am inceput operatiunea lingurita iar orele de masa au devenit un calvar cam jumate din mancare o inghite urland dupa care vede ca nu il las si cedeaza dar ma termina psihic sper ca in curand sa realizeze ca nu scapa decat daca papa si sa nu mai planga deloc
cred ca o sa zica vecini ca il torturam dar nu mai stiam ce sa ii fac el pana acum papa putin cat papa la biberon, dar acum nu mai il accepta nici pe ala
stiu ca nu e bine sa il fortez sa pape dar..... altfel cum sa fac? asa de bine de rau mananca macar ceva
am incercat sa ii ung biscuitii cu pateu, cu branza si sa ii bag in pachet sa ii dau poate mie ca lui.... daca sunt cu crema cumparati ii papa sau goi dar unsi in casa nuuuuuuu
poate am noroc si mananca si el frumos cu lingurita in curand, caci daca in lingurita e ceai sau vitamine sau suc, papa si cate o cana dar cand vine vorba de mancare nu
oare cat timp ii va lua sa se obisnuiasca? se va obisnui? sau nu va mai manca deloc?

gata ma opresc caci cred ca v-am facut capul calendar cu problemele noastre de copil nemancat

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata fetele!
Noi suntem puturoase la capitolul scris dar consecvente la citit.
Carmen am citit de pb voastra. curaj si pupici si o sa treceti cu bine peste toate problemele.
Ioana, nu te uita nimeni iubita. Noi va intelegem pe cele care munciti. Sanatate multa Biancai.
Diana, Denisa a facut 2 zile febra la rand 38 , max 38,5. la 2 zile a inceput sa tuseasca. Deci o fi avut rosu in gat. N-am dus-o la dr ca mi-e frica de diagnosticurile lor. Intr-adevar a aparut si al 8-lea dinte si are si o masea pe cale se a sparge dar febra nu a fost de la asta.Acuma ii dau stodal si sper sa treaca.
Noi ieri am fost la un loc de joaca pt copii si Denisa a fost superincantata, a chiuit si a tipat si s-a jucat pana aproape a picat lata. Dovezi le avem aici:DISTRACTIE HAPPY KIDS
Va pup si o duminica buna.
P.S. MONICA , iubesc mesajele tale. Deschid forumul in fiecare dimineata si gasesc urarile tale pt o zi buna.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata fetelor!

Si eu sunt consecventa la citit, la scris mai greu, mai ales ca nu sunt cu puisorul meu . Am auzit-o zilele trecute cum bombanea prin casa. Are un fotoliu preferat, unde nu are voie sa stea nimeni, este cel din fata televizorului, se urca pe el si danseaza. Si a inceput s-o strige pe papusa Ali, de la Alice. Si pentru ca m-a auzit la casti, acum se duce la ele si spune "mama".
O zi buna!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Ele, multumesc de raspuns ,din pacate Andrei are amigdalita ,acum nu mai are febra si starea generala e buna dar trebuie sa-i dau antibiotic .Am ratat si intilnirea cu Mariuca si cu Andreap ca trebuie sa stam in casa .
Otilia ,chiar ma intrebam ce mai faci p-acolo ,a fost la fel de frig ca pe la noi ? Nu mai plinge ,ca pina in aprilie mai e putin !
Paxela ,mie imi face mutre copilul la mincare de 2 zile doar si sint .Si fetita unor prieteni tot asa i-a chinuit cind era mica ,si de pe la 2 ani a inceput sa manince incit acum trebuie sa-i ia farfuria din fata ca altfel nu se mai opreste .

Mergi la inceput