Copilasi nov-dec 2004 (104)
Raspunsuri - Pagina 7
onitza spune:
Bau, dragele mele,
PAXI, curaj mami, mi-e tare mila de SILVIUTZ, of, mititelul, l-o fi durand si burtica, odata cu diareea!
...of, o trece si asta, important e , pe cat posibil sa nu piarda mult in greutate, dar cu mancare de regim
..il cred mititelul ca nu vrea....cand i-o trece, ia sa vezi ca recupereaza gramele scazute!!!
curaj!
CARMEN, daca Doamne fereste, chiar are astm, sa speram ca e o forma usoara...
...am un prieten care are astm, e foarte importanta igiena, nu praf, nu perna din fulgi, etc...va pup, suntem alaturi de voi!!!! daca simti nevoia sa plangi, fa-o, te mia descarci si tu, e normal, esti plina de stres!!! daca simti nevoia sa vb cu cineva, suna-ma: 0311.027.058...pupic dulce.
MIKI, multam d email, apreciez, e foarte bine ca l-ai dat mai departe, avem de invatat din experientele altora...offff, ce ti-e si cu oamenii astia!!! 
LA MULTI ANI LUI CODRUTZ, tati de Bianca!!! (IOANADU)
Am vazut si doua fetite fooooaaaaarte simpatice, razarete, dulci foc!!! sa te bucuri de ele Cristina!!!
Maine mergem la Paul al nostru!!!!
...mi-e dooooooor de el de numai pot!!! si la ora actuala , doi dinti jos are, se pregatesc cei de sus, si il chinuie cam rau!
abia astept sa il iau in brate, sa il ppup, sa ma joc cu el, sa il mangai, offff, mi-e tare dor de el!!!!
Cu sv, ce sa zic?!!! e greu, e tare greu, dar si invat o chestie importanta, nu-mi permit sa fac greseli mai tz, cand o sa fiu lasata sa lucrez in acel sistem! azi am facut o simulare, singura
, mi-a luat cam 2 ore, ma asteptam sa dureze mai mult
, dar nu a fost nici foarte greu, ideea e ca a fost inceputul!!
Pupiiiiiici!!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
Poze sarbatori 2005
POZA PREFERATA
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
Paul la micul dejun!!
![]()
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
FELIS spune:
o Doamne cat ati scris... cand?...
CARMEN... imi pare f rau sa aud ca aveti asa probleme... poate totusi e ceva vindecabil cum ziceau si fetele...
putere si curaj...
ONITZA... am gasit ceva pe mess de la tine, dar cand sa raspund nu mai erai on-line... Ma bucur ca maine mergi la Paulica... pupa baiatu s din partea mea...
si bafta la servici..
Am fost la pediatra azi. Se retrasese cosul dar ramasese semn... Cred ca fiind f copt, dupa o baie s-a spart in pampers si s-a luat doar ce era mai de suprafata, iar restul a ramas... Eu... ca sa nu se infecteze m-am gandit sa dau cu crema cu antibiotic si... rau am facut
... Mi-a zis ca ar fi trebuit sa incerc usor sa scot tot ce era acolo si sa dau cu rivanol ca sa dezinfectez... Crema cu antibiotic are rol de refacere rapida a tesutului, asa ca eu dand cu crema s-a refacut tesutul peste ce ramasese din cos... Acum trebuie sa sterg acolo cu rivanol si sa sper ca va mai colecta... sa mai iasa la suprafatza si atunci sa fac ce trebuie... A zis ca acum nu are rost sa il chinui...
In continuare ne chinuim cu constipatia... I-am dat sirop cu pauza de o zi... si azi iar am plans langa el...
Nici nu mai stiu ce sa mai fac... Alta dr decat cea care mi-a recomandat siropul, a zis ca nici bine nu e sa ii dau, ca nu se asimileaza ce ia pe cale bucala- adica de ex vigantolul
... OFFF... Si are si ea dreptate... chiar si pe prospect scrie ca in timpul tratamentului scade efectul medicamentelor luate pe gura... pt ca se elimina rapid din organism
Motiv pt care nu m-am grabit sa ii dau altele... care le aveam in schema de tratament
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
danette spune:
Miha, nici eu nu stiu prea multe despre FIV/ICSI, acum ma documentez.
Tot pentru o prietena care azi a aflat ca FIV este singura ei sansa.
Aime stie mai multe.
Este evident o procedura care necesita timp in spital...initial se fac analize pentru a determina tipul de ferilizare care se va aplica, apoi se opreste artificial menstruatia se induce ulterior cu medicatie speciala, se urmaresc foliculii, dupa cre se preleveaza ovulul sub anestezie totala, se face treaba de laborator, apoi se introduc in uter min. 4 embrioni (pentru o persoana trecuta de 35 ani) - fara anestezie fiindca nu doare, restul se criogeneaza, pentru cazul in care nu reuseste din prima.
Daca embrionii sunt de calitate superioara nu se introduc decat 2, pentru a evita sarcini multiple.
La 12-14 zile dupa implantare se poate face testul de sarcina.
Suna horror, asa de tehnic este totul... dar cand ajungi in situatii de astea cred ca nu mai conteaza.
NU stiu cat costa in RO sau afara... dar probabil peste 3000 EUR
Apoi mai costa si medicatia...
Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!
mariussimiuc spune:
Buna dimineata!
Aseara am mai scris cate ceva din ispravile noastre de peste zi,dar nu stiu unde a disparut mesajul.Oare l-am postat in alta parte?
Daca il zariti pe undeva
va rog din suflet sa ma anuntati si va mai rog sa nu radeti de un om sarman...![]()
Si ca sa fac un sumar a ceea ce am scris aseara (chiar asa,oare am postat mesajul ala? Va dati seama ca am o problema de-acu!
)
Am facut ieri pt Robert supa de rosii si n-a vrut initial sa manance,a mancat doar dupa ce l-a vazut pe tat'su ca gusta cu polonicul direct din oala,bineinteles direct din oala cu polonicul.![]()
Spuneati ca daca bebe se uita printre picioare inseamna ca urmeaza bebe 2.Dar daca se uita printre picioarele lu' tati se tine?
Se uita la mine printre picioarele lu' tati si ma striga de zor: "eiiii..."!
Mai spuneam ca am vazut si eu printesele Cristinei,sunt bestiale.Cum este cu doua deodata? Cred ca este greu dar si minunat in acelasi timp si asta la puterea a doua! Am si eu o prietena care are gemene si pe care am admirat-o intotdeauna pt puterea pe care a avut-o de a-si creste singura fetele.
Flori,multumesc!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
ioana_du spune:
Buna fetelor, apar si eu din negura trecutului, si mi-e si frica sa intreb cate din voi ma mai tineti minte .....
Am o perioada mai aglomerata, de la birou nu pot sa intru decat ca sa citesc cam pe fuga (dar citesc totusi, chiar si asa...) si cam atat, de postat nu prea se poate pune problema ... Seara ajung tarziu si cam obosita, in we am fost mai mult plecati ...si uite asa incepe sa ne uite lumea ...
Avand in vedere ca anul asta nu am intrat, urez acum un sincer, desi tardiv La Multi Ani, sa avem un an bun si frumos cu toatele.
Le urez sarcina usoara de tot si fara probleme noilor burtici si sanatate multa piticutilor bolnavi. Carmen, mi-a parut tare rau cand am citit ....Dar curaj, pana la urma va fi bine, ai sa vezi!
Va multumesc pentru urarile facute de Sf. Ion (moaaaaa, dar chiar ca sint in urma rau de tot ..
)..
Onitza, multam pt urarile la adresa lui Codrut, am sa i le transmit, va fi foarte incantat.. Poate reusim si noi saptamana care vine intalneala aia .
Acum...despre Bianca ... Din pacate acum e cam bolnavioara, aracit si tuseste cam urat, drept pt care a bagat-o dna doctor la tratament cu Ospamox, Nurofen, Humex .. Pe langa tuse are un usor rosu in gat, ca tot ma bucuram ca nu am luat antibiotic pana acum ! A, si in afara de asta mai bagam in noi la greu vitamine (Vi-Sol), pentru ca pofta noastra de mancare a fost o chestie efemera care s-a dus de mult pe apa sambetii .... Are rost sa va spun cate kg are ? Bine, va spun numai pt ca insistati. Aproximativ 8.500
, si facem la masa de parca am fi pe masa de tortura ... In rest este super vioaie, alearga prin toata casa, stie cum fac ursul si catelul (ii imita intr-un mod foarte nostim), imi arata fluturasii , stelutele si corpurile ceresti de pe pereti (da, avem si noi din alea care se incarca ziua si lumineaza seara), "vorbeste" la telefon (si uneori si al telecomanda, daca nu se prinde din prima care-i diferenta.), da singura drumul la TV, schimba programele cand ti-e lumea mai draga si isi baga degetele (la propriu) in combina lui taica-miu. AAaa. si sa stiti ca la noi au inceput istericalele. Alea misto, cu dat cu funduletul de pamant, super frumos .... Mama a descoperit ca e cel mai bine daca o ignoram in acele momente, ca daca rispostam in vreun fel ...am incurcat-o. Cam astea despre noi, in mare .. V-am facut capul avion, deh, intru la o suta de ani si postez cat pentru 1000.
Va pup din tot sufletelul meu pe toate.
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
Admirati-ne
Jasmine spune:
Danette si Miha,intrati aici pe forum la "Asteptand un ingeras in viata noastra" si o sa gasiti tot ce va intereseaza despre FIV.
Cine imi spune si mie cum se fac chiftelutele la cuptor,pt bebe?Am facut azi o incercare si nu-mi place deloc ce a iesit.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
diana2004 spune:
Buna fetelor ,sint suparata ,Andrei a facut febra ,38,5 si nu stiu de la ce .E drept ca-i mai iese un ditzoc ,a mincat putin si e miriit din cale -afara ,face kk de 3-4 ori /zi dar consistenta e normala .Azi-noapte a dormit cu mine ,s-a foit toata noaptea si azi a dormit doar o ora !
Astept sa vina dr de familie sa-l vada ,la ceilalti dinti n-am patit asa .
Carmen,si un finut de-al meu a facut astm de mititel ,dar odata cu virsta trece .Multa sanatate !