Copilasi nov-dec 2004 (104)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Cu greutatea si Danutz s-a oprit la fix 10 kg de 2-3 luni. Dar nu ma mir pt. ca, pe langa faptul ca merge, a mancat prost din cauza maselutzelor.

For2nity, ce-mi mai face nora? Parca ziceai ca o sa intri mai des dupa ce incepi lucrul. Felete aste care au inceput serviciul muncesc cam mult, nu vi se pare?

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Carmen , imi pare rau de problemele voastre. Dar, cum au zis si fetele, sigur cu un tratament potrivit se va ameliora mult situatia.Tu incearca sa nu te panichezi, desi stiu ca nu e usor...

Eveline, noi suntem la polul opus voua, domnul Mihnea vrea sa manance TOTUL singur, la masa de pranz sau la iaurt trebuie sa aiba si el o lingurita in mana cu care mestereste in castron, bineinteles ca nu reuseste sa manance cu lingurita decat 1% din ce pune in ea, dar nu se lasa. Altfel, biscuitii, fructele, laptele, le mananca numai singurel de mult timp.

La pranz intram si noi in randul mofturosilor, nu mai stiu ce sa-i fac sa-i placa, oul nu-i bun, carnita nu cine stie ce, cu ficatul si pestele nu avem probleme INCA, iar legumele ii plac tare mult. Ma consolez cu ideea ca macar la celelalte mese mananca bine, iar dupa fructe e innebunit.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Eveline, Daria mananca singurica banana, ii pun bucatele de mandarina si le baga in gura si cu dosul palmei le indeasa, daca nu sunt atenta baga mana in farfurie si se serveste singura cu mancarea. Cu Ana altfel a fost si este povestea, chiar si acum daca vreau sa fiu sigura ca mananca trebuie sa ii dau eu ca altfel ... prefera sa faca asta

Fetelor mie mi se pare ca Daria merge cracanata, acum stiu cu merc copilasii ca si manechinele pe podium dar totusi. Eu acum cu problemele exagerez totul maine poimaine ma ingrijorez ca nu retine Luceafarul .

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ncristina spune:

fetele!
aime - multumesc mult pentru redenumirea link-ului, l-am copiat asa, dar poti sa-mi si spui cum ai facut te roooog
monica_elizabet - multumim, se inteleg....ca surorile, oricum au o relatie speciala, care sper sa ramana neschimbata, ba mai mult sa se apropie si mai mult. Daca sunt singura (una intr-o camera, una in alta) se cauta, se tin in brate, se pupa, se musca, se bat, una peste alta se iubesc foarte mult.
felis - multumim mult, esti draguta, iar Mihaita este un dulce, a crescut si ma bucur din suflet ca functioneaza kinetoterapia si Mihaita face progrese
andreap - multumim, si mariuca este o dulce
roseb - mihnea este si el un frumos si un dulce, o fi din cauza zilei de nastere???
carmen- imi pare foarte rau ca treci prin asa ceva, cred ca iti e foarte greu, dar ai incredere, acum medicina a evoluat foarte mult, sunt o gramada de metode si medicamente noi, sunt sigura ca totul va fi bine. Sanatate multa.
dutzi - multumim mult si voi sunteti niste dragalasi si scumpi
daniela_sb - intr-adevar Teodora este mai mare. Multumim mult.
Am masurat si eu mandrele: Teodora are 80 cm, iar Alexia are 78 cm. O sa incerc sa le cantaresc we asta, ca nu le-am mai catarit de vreo 3 luni. Daca au luat in greutate dau de baut ca noi tinem mult la silueta.
V-am pupat pe toate, va doresc week-end placut, vorbim saptamana viitoare
Cristina, mami de Printese Teodora si Alexia (29.10.2004)
Printesele mele, Teodora si Alexia

http://community.webshots.com/user/christinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Aime, daca stii mai multe despre FIV, te rog trimite-mi un PM.

Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna fetele!

Carmen,stiu ca este greu sa nu te ingrijorezi si sa te panichezi,dar problema se poate rezolva.Sotul meu a avut astm cand a fost mic si acum nu mai are nimic.S-a rezolvat cu tratament si cu stat in ocna la Slanic Moldova,parca.Aaaa...si cred ca ar trebui sa-i faci si un test sa vezi la ce este alergica.Sotul meu era alergic la penele din perna si la praf.

Dana,vreu sa stiu si eu mai multe despre FIV,daca nu te superi.Prietena mea tocmai se pregateste de FIV si fiind in Grecia si la inceput nu prea intelege ce-i spun doctorii.Asa ca si eu si ea "devoram" tot despre asa ceva.

Cristina,ai niste printese minunate.Cum te descurci cu amandoua deodata?Eu am o prietena care are gemene pe care le-a crescut singura si intotdeauna am admirat-o pt puterea pe care a avut-o.Cred ca este extrem de greu dar si minunat la puterea a doua,nu?

Eveline,nu-ti fa probleme,probabil ca e mai lenesa si asteapta totul de-a gata!Mai ales daca vede ca-i merge!Si Robert facea asa dar acum papa singurel biscuiti,grisine si chiar pufarine.Fructele nu le papa decat piure,nu vrea bucatele.Iar la masa neaparat trebuie sa aiba o lingura in mana,lingura de-a noastra nu de-a lui.UITE CAM ASA De mancat nu mananca,iti dai seama,dar ii place sa bata toba in farfuria cu mancare.Il mai las sa-si faca de cap cateodata,daca nu sunt satula deja de sters si de strans din urma lui.

Eu nu l-am mai cantarit pe Robert de cand a facut 1 an,atunci avea 10 kile,asta de la 10 luni,deci in 2 luni n-a mai pus nik pe el.In schimb a crescut binisor in inaltime,avea 80cm,acum nu pot sa-l masor si pace.Cand doarme nu vreau sa-l deranjez,ca noi avem o problema cu somnul,iar cand e treaz se suceste si se invarteste,asa incat nu pot si gata.Dar atata timp cat arata bine ochiometric(zic eu) nu-mi fac probleme.Sper sa pun si eu cat de curand niste poze mai noi.

Va pup!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

carmen, si eu stiam ca astmul este de mai multe "tipuri" si ca anumite tipuri se pot vindeca...eu zic sa nu te opresti cu investigatiile si sa nu-ti faci probleme fara sa ai o baza reala...incearca sa mergi la mai multi medici si vezi ce-ti spun, poate totusi e o simpla alergie...pupici si multa sanatate
roserbitzo...cand ma hotarasc sa merg te intreb detalii pe ym...saru' mana de raspuns si sanatate piticilor
eveline, nici alex al meu nu a bagat nimik in guritza singur...cred ca pana pe la 2 anishori...si ruxi vrea sa pape singurica de pe la 6 luni...chiar radeam zilele astea...ruxi mergea cu o felie de cascaval in manutza si musca din ea si lui alex ii facusem soldatei si-i bagam eu in guritza...si in loc sa-l dau pe el de "emeplu" ziceam...uite ruxi papa singurica...tu de ce nu papi la fel...
am fugit...pauza s-a terminat...va pup si intru mai tarziu...daca ma lasa(tati si alex)

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ncristina, ti-am admirat si eu printesele, doar ca nu am mai reusit sa ti-o si spun . N-ai pus bine link-ul, de fapt nu e link. Cum se face? Uite asa:
[url=aici scrii adresa ta de site intre ghilimele]Printesele mele, Teodora si Alexia [/url]

Carmen imi pare rau ce aud despre voi...sanatate multa si speranta ca va trece de tot.

Paxela, rabdare de fier...si cat mai multe grame castigate si nu pierdute.

Eveline, nici noi nu prea ne bagam sa papam singuri, doar asa napolitane, banana, mar (pere), biscuiti, grisine, sticksuri...si cand mancam noi, capata si el o lingura (desi adora furculitele) si un castron si bate acolo...in nestire, mai incearca sa puna lingura in farfuria noastra, ba chiar o si linge...da pana la a manca singur...mai e cale lunga.

Azi am fost cam plimbareti...dar am facut si pui cu smantana si i-a placut copilului, a mancat fara nici un mofturel.
aaaaaa, caninul nostru e aproape iesit, se simte la deget !!!!

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Aime deja are Vladut canini? Daria abia are 2 dintisori jos, un incisiv sus erupt si unul in curs de eruptie. Sa va iasa dintocii fara evenimente.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Da, Carmen, dupa cum spuneam, cred ca asta a fost motivul frichinelii de noapte...un canin. Noi avem incisivii, toti 8, si un premolar sus. Se grabesc ca sa aiba, carnivorul de Vladut cu ce sa mestece .

Va intrebam de Cutiuta muzicala 5, am vazut reclama pe Minimax (ca pe asta ne uitam non-stop ) si e cu Dan Bitman, Virgil Iantu, Mircea Baniciu, Ilie Nastase. Eu mi l-am luat de pe reteaua de net. Daca pot (tre sa ma descurc ) si vrea cineva, trimit cantecelele.
aaaaaaaaaa si mai nou Vladut asculta Jordi - Dur Dur D'etre bebe

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput