Copilasi nov-dec 2004 (104)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Am vazut pozele cu Denisa la petrecere ,si lui Andrei ii place mult la McDonalds sa se joace dar mai sint si copii mai mari si terbuie sa-l pazesc sa nu-l loveasca .
Am primit o tricicleta de la mosii lui Andrei ,s-a uitat la ea 10 min. si a inceput sa plinga ;acum zace bicicloanta pe balcon ,ca si asa nu aveam loc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hello!
Paxela, nu dispera!
Eu stiu exact prin ce treci, copila mea de curand a inceput sa manance si ea cat de cat...dupa analize i-a iesit o anemie...
Am procedat la administrarea de fier si de vitamine Vi-sol...ei, bine, nu stiu de la care dar a inceput sa mai pape si ea...Acu' nu-ti imagina cele cantitati, ea vrea sa fie tot manechin ...mai mult de 100, hai, 150(daca suntem in dispozitie super!) nu papa!
Si sa va explic cum papa ea: din scaunul ei comanda: Iiiii! IIIIiiiiiii!(adica da-mi, dom'le chestia aia!) -la tot ce vede prin bucatarie: jucarii, lingurite, cutii(d'aia nu arunc eu ambalajele
Dupa ce i se da obiectul respectiv, este cateva secunde preocupata, timp in care mami sau buni ii baga lingurita in gura!
Si alte distractii asemenea:dam la soricei de cauciuc sa pape si ei(noroc ca avem 3 asemenea soricei, care stau doar la bucatarie!), le dam si cu biberonul...la fiecare activitate noua=inca o lingurita daca Maria-sa catadicseste...Cam asa arata o masa la noi...si bucataria...ca dupa bombardament!
Un alt truc este cel al pufuletilor:ii dau cativa pufuleti in fata si cand vrea sa vare unul in gura, hop si eu cu lingurita...da' cel mai adesea pe langa

Alceva, noi stim sa aratam ca avem un an(ridica un degetel ), facem "ham" si ca ursul(scoate un mormait de te strici de ras) zicem "ta-ti" clar de tot si "ma-ma" doar in soapta

Hai ca m-am intins cat o zi de post!

Va pe toate si pe toti bebelacii si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna mamicilor,

Astazi lumea se odihneste. Cat mai dorm fetele am si eu putintel timp. Multumesc foarte mult pentru cuvinetele de incurajare. Mi-au ridicat moralul foarte mult. Danette scrisesem ca Daria are astm si eram cam disperata. Maine terminam tratamentul pentru raceala si marti mergem sa ne ia sange si exudat si apoi vedem cum atacam problema astmului. Eu sper ca luata asa din timp ii dam noi de capat. Am o prietena care de la 9 luni pana la 7 ani i-a facut tratament baiatulu (primavara si toamna) si la 7 ani a scapat subit de astm si acum e mare cat bradul. Mi-a mai spus o fata din SUceava de verisoara ei care a scapat cu tratament numai un sezon si la 2 ani era OK. Acuma cum o vrea Dumnezeu, dr la care mergem noi are rezultate remarcabile in domeniu si merg pe mana ei si am incredere in ea. E important sa ai incredere in medicul care trateaza copilul. Oricum dr mi-a zis ca e un pic cam dolofana Daria (are 10.3 kg) si sa nu ii dau fainoase, biscuiti si chestii care ingrasa. Sper ca o data cu activitatile ei prin casa sa se mentina mai in greutate. Paxela se chinuie sa il ingrase pe Silviu eu ma chinui sa o mentin pe Daria, fiecare cu alta problema.
Partea care nu imi place mie acum e ca m-am facut f fricoasa. Daca a tot fost atat de mult racita mi-e frica sa o scot afara. Ma ia cu durere de cap cand ies afara sau daca o las cu cineva acasa sun de 10 ori sa intreb daca e OK, daca nu are febra, cum respira.
Sa aveti o duminica placuta. Acum vreau sa ma uit la niste poze de Onitza si Ele cred.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carmen, multa sanatate Dariei!
Paxela, Felis, Ioanele, Miki, Eliza, Diana, !
Am vazut si pozele Denisei, vai ce s-a mai distrat.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by cookie
Alceva, noi stim sa aratam ca avem un an(ridica un degetel )

si noi, si noi....ridicam un degetel f ambitiosi, uneori, dupa ce aratam ca avem un anisor, il dam sa-l pupe mami sau tati
Mey,Cookie ce coincidenta la copii nostri ...pupici lui Sabinutza mancareatza

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

quote:
Originally posted by aime

si noi, si noi....ridicam un degetel f ambitiosi, uneori, dupa ce aratam ca avem un anisor, il dam sa-l pupe mami sau tati
Mey,Cookie ce coincidenta la copii nostri ...pupici lui Sabinutza mancareatza

aime si Vladimir, 1an+

He, he, Aime, nu cumva copchiii astia se vorbesc fara sa stim noi?

In alta ordine de idei, avem si noi o maseluta, descoperita din intamplare de mami Incercand sa mai gasim mijloace de distractie noi, am dus-o la baie(atractie maxima!) si am spalat-o pe dinti...ei, si ce sa vezi? O maseluta...si inca una pe drum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna fetelor!

Paxela,stiu ca este foarte greu dar daca il lasi in apele lui cu mancarea nu i se face foame la un moment dat?Si Robert are vreo 2 zile de cand nu vrea sa manance aproape nimic in timpul zilei,dar inspre seara este lihnit si atunci papa fara prea multe mofturi.

Aime si Cookie,pai voi aveti niste copii destepti si frumosi manca-i-ar mama! Robert abia a invatat sa arate nasul si asta doar daca are el de stat la taclale.

Aseara am fost la aniversarea fetitei unei prietene,care a implinit 12 ani.A avut invitate colege de clasa,niste printese de fetite.Robert era pur si simplu topit,nu stia in bratele cui sa se opreasca,se invartea in mijlocul lor si batea din palme si tipa.Si bineinteles ca era tot numai un zambet.Si de la atata dans si agitatie pe la ora 8 deja era terminat.Mi-a parut rau ca nu am avut aparatul de fotografiat la mine,sa imortalizez momentul cand statea in fund si ii cadea barba in piept.Niciodata nu l-am vazut asa.

Am reusit si am incarcat 2!!!!! poze. ROBERT SI JUCARIA PREFERATA

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Carmen, imi pare tare rau de problemele cu Daria, sper sa fie totul OK.
Imi imaginez cat de speriata poti sa fii, stiu cum e...
Dar gandeste optimist fiindca e foarte important si pentru ea sa nu te vada speriata.

Aime, ti-am scris iarasi un PM dar su sunt sigura ca a mers... oricum, multumesc mult pentru adresa farmacistei. Azi am vorbit cu Delia (prietena mea) si era mai optimista, sigur este ca vor mege mai departe cu FIV-ul, asa ca toate informatiile ii prind bine. De la Cluj nu a primit prea multe...si nici nu iau recomandat sa incerce la Cluj.. ca sa vezi!
Am intrat si la "Asteptand un ingeras.." si le-am rugat pe "aspirante" sa-mi dea mai multe informatii despre FIV in Ungaria.
Am citit post-urile lor si imi pareau asa de codificate... ca nu prea am inteles multe... ele sunt deja super informate si folosesc prescurtari in engl. pe care n-am de unde sa le stiu.
Chestia cu medicina ... culmea, si sotzul meu imi spunea la fel! Cred ca acum 1 an si ceva puteam sa dau consultantza in probleme de conceptie. La un moment dat ma gandeam, sa traduc manualul de utilizare la Fertility Friends, si sa-l pun pe net cumva, ca sa fie de folos si altor disperate ca mine.
Andra (Try) a fost supperr! ea m-a invatat tot!
Vreau sa-ti zic ca medicul de la Cluj, cand am discutat prima data, eram cam in 9-10 sapt. de sarcina... m-a intrebat daca sunt medic, fiindca prea vorbeam in termenii lor.
Stii, legat de adoptie si eu am avut aceleasi ganduri ca si tine, e o hotarare foarte importanta. Dar decat nimic...

Pupici dragutzeluilui de Vladutz caninosu' de la Iris si de la mine!
Si la mami lui!

Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Dana, n-am primit PM, cine stie de ce...
Ma bucur ca am putut sa-i fiu de folos prietenei tale si spune-i ca vreau sa aud de BB , curaj!(mi-ai adus aminte cum mai analizam noi graficele de pe FF, try, tu si cu mine...si surpriza...toate eram )

Miha frumoasa jucarie i-ati luat baietului , pe cand ?

Delia si Fulguletzu , nemtoaicele noastre cu nemtzeii mici...ce mai faceti? hai, mai ziceti...noutati, ceva?

Vladut a mai invatat ceva: sa faca din cap, DA si NU...si exerseaza la greu

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Neatza fetele!
Sa aveti o saptamana excelenta.

In weekend l-am dus pe pitic la zapada. S-a dat cu ta-su cu celofanul si cu saniuta. M-as fi dat si eu dar de ....burtica nu ma lasa....

Andrei nu a inteles nimic din toata joaca pe partie dar a dormit bine, si-a inrosit obrajorii...deci i-a priit.

Va pupacim,

Flory 19+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput