Laparoscopie-5
Raspunsuri - Pagina 7

Liana30 spune:
dodo asa sa faci sa stai cumintzica..nu se stie niciodata de unde sare
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
dodo23: bine ca ai scapat, ai fost curajoasa. Si multumim ca ne-ai povestit si nou cum se face prin alte tari laparoscopia. Acum, tinem pumnii sa apara minunea.
Mie mi-a iesit unul din fire, cel care ieri se desfacuse. Am tras putin de el si gata, a iesti singurel, fara sa ma doara deloc.
Pupici si hai la treaba, fetelor, ca anul asta trebuie sa reusim.

Liana30 spune:
bravooo Tabitha...mai ai 2 de scos nu?
ok..ok...hai la treaba...la treaba fetelor
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

crinuta71 spune:
Dodo eu in urma FIV-ului am avut urmari neplacute, in special la nivelul ovarelor (am facut chisturi, erau mult marite), dar si alte dereglari hormonale. Asa ca m-am hotarat si eu sa stau inca 6 luni si fac in paralel niste tratamente naturiste, care sper sa ma ajute sa-mi revin hormonal. Apoi, vreau sa incerc un nou FIV, dar in alta parte (asta daca nu cumva se intampla minunea natural). Ma bucur ca esti optimista si sper sa nu mai ai nevoie de FIV.
Tabitha, Liana pentru toate fetele
poze

Eli_2005 spune:
In urma tratamentului cu Diphereline si o laparo dr. nu mi-a dat nici un tratament de revenire a organismului dpdv hormonal. Ma puteti ajuta cu cu ceva sfaturi in privinta asta?
Multumesc,

Tabitha spune:
Eli_2005: in ceea ce priveste Diphereline, nu pot sa-mi dau cu pararea. In schimb, banuiesc ca in urma laparoscopiei nu ar trebui sa dea un tratament de revenire dpdv hormonal, cel putin asa imi suna mie la ureche. Fetele, asteptam alte opinii.

majaginn spune:
In leg. cu datul de spagha prin spitalele din Romania: eu sunt plecata doar de 6 ani din Ro, cand am plecat am avut 20 de ani si din fericire nu am fost mai deloc prin spitale, deci adevarul e ca nu stiu multe , dar stiu doar ca se da spagha cam peste tot!
Ziceati fetelor de taxele care se platesc aici s.a.m.d, ca se compenseaza, dar nu asta e esential. Esential e ca chiar si eu, doar studenta aici, fara cetatenie suedeza si fara sa platesc vreo taxa la stat(dimpotriva, primesc eu bani de la statul suedez in forma de bursa), deci chiar si eu am beneficiat de op. asta totul gratuita. Asta e fantastic, cred eu.
Dar nu despre asta e vorba aici si nu vreau sa fiu off topic, deci schimb subiectul.
dodocam asa am experimentat si eu laparoscopia. Bine ca a trecut, nu? Mie dimpotriva mi-au dat doar suc indulcit si nu m-au lasat sa beau apa! In plus am primit un sapun special cu care a trebuit sa ma spal seara dinainte si in dimineata operatiei. Am plecat si eu acasa cam la 3 ore dupa ce m-am trezit din anestezie , si m-am simtit super bine!
acum sa vedem ce se intampla.....
Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
****un site despre nunta in curand!***

dodo23 spune:
Maja, si eu tot suc a trebuit sa beau la inceput. Tie ce ti-au gasit la operatie?
Tabitha, cand e vremea de scos firele, nu vii si la mine, fata curajoasa?
Crinuta, daca nu se intampla nimic pana in vara, probabil ca vom fi din nou colege de FIV. Si daca ni se alatura si Cecilia, atunci trio-ul e complet. Si avand in vedere ca prima oara a fost un esec pt. toate trei, a doua oara trebuie sa fie un maaaaare succes daca o luam statistic. Eu practic mi-as incerca ultima sansa: protocolul scurt, pe care sper sa-l duc pana la capat. Celelalte doua protocoluri nu mi s-au potrivit.
As vrea sa stiu daca ati auzit de fete care sa fi ramas insarcinate dupa laparoscopie.
Dodo.

crinuta71 spune:
Dodo. Chiar ca in ultima vreme Cecilia nu prea mai scrie pe aici.
Stiu ca au fost fete pe forum care au reusit dupa laparoscopie, dar nu mai stiu cine.
poze

Tabitha spune:
dodo23: vin sa te ajut la scos fire, cum sa nu, doar acum fac specializarea pe mine
Azi am iesit in oras un pic, a fost bine. MAi mult am mers cu masina, asa ca frigul nu mi-a facut probleme. In schimb mi-am dus concediul medical la vizat la medicul de familie si ne-am dat seama ca asistenta a gresit codul diagnosticului, mi-a scris ceva de legat de pneumonie...
Va pup si seara placuta. Hai, cine e urmatoarea pt. laparo? Suntem aici sa va sustinem pe toate.