Laparoscopie-5

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna dimineatza!!!!!
o zi minunata va doresc...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

BUNA FETELOR!
O ZI MINUNATA SI TIE LIANA SI TUTUROR FETELOR.
VA ROG, DACA STIE CINEVA NR DE TELEFON AL DR LAURA DRACEA, SA MI-L TRIMITA SI MIE PE MESAJ PRIVAT. O PRIETENA VREA SA AJUNGA LA EA.
TABITHA, MI SE PARE MIE SAU TU AI FOST LA EA MAI DEMULT?
EU SUNT TRISTA , MI-A VENIT SI LUNA ASTA...ERA CULMEA CA ASA DE RPEDE DUPA LAPARO SA SI RAMAN, DAR SPERANTA MOARE ULTIMA, NU?
AZI MA DUC LA ECO LA DR IOSUP, SA VEDEM CE E CU FIBROMUL CARE IMI BLOCHEAZA TROMPA STANGA...SPER SA NU AM VESTI PROASTE.
VA PUP, DANA

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

tabitha, mersi mult! nu este pentru mine, ci pt o prietena. sper sa dea de ea...
cum te simti dupa laparo? ai prestat luna asta? poate ai noroc.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

danotino: Eu inca nu am prestat luna asta, ca mi-a fost un pic teama... Oricum, luna asta e compromisa, luna urmatoare de acuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Danotinova spui eu aicea un secret, desi poate nu ar trebui sa il fac public in legatura cu Dr. Dracea. Eu am facut ISA in ianuarie (nu s-a prins, dar in fine mai incerc si luna asta) si fiindca era duminica si Dr. Dracea era de garda mi-a facut ea. Am aflat de la dr. mea ca Dr. Dracea trebuie sa nasca. M-am uitat crucis caci cu o luna in urma cand mi-am facut instilatiile am vazut pe acolo si nu m-am prins ca e graviduta. Dar cand mi-a facut ISA si am studiat-o mai bine se putea spune ca se observa daca te uitai mai bine. Ca oricum e slabuta....Asa ca va dau un sfat, daca nu raspunde sa nu mai insistati caci cine stie poate e si ea pe masa de nastere sau de operatie, depinde de ce a preferat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

KITA

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor va rog ajutati-ma si pe mine , am facut laparoscopie miercuri (01.02.2006) cu dr. T. iar acum sunt acasa .Azi de dimineata m-am trezit cu burta umflata in partea stanga , este deformata ...
L-am sunat pe doctor si mi-a spus sa nu-mi fac griji ca este normal , ca este de la tranzitul intestinal , intradevar sunt balonata , dar constipata nu sunt . Ce as putea sa fac ? Oare sa nu-mi fac griji?
Ce sfat imi dati? Ce as putea sa iau?
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Laura: ai incredere in T. stie el ce spune. Eu as bea multe ceaiuri de plante, regleaza tranzitul intestinal si mai e si iaurtul ala stii tu, chiar e bun!

Povesteste-mi si mie cum a fost laparo cu T., ce ti-a gasit etc....please..

Te

I love Mission Impossible!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

buna laura! si eu sunt la fel, dar eu am mancat cam mult, caci mi-e foame intr-una . inseamna k asta e reactia dupa laparo.nu te speria! nu am apucat sa ne mai vedem dupa interventia ta.cum a fost? ce ti-a gasit?cate gaurele ti-au facut?in rest te simti bine?sper sa te simti bine cat mai repede si sa treci la treaba cat mai repede.te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor ma bucur ca m-ati mai linistit , parca ma simt deja mai bine.
Interventia a decurs bine , la ora 9.00 eram deja treza .Am trei gaurele
in schimb nu stau prea bine ; uter, ambele trompe de aspect normal, permeabile , ovare cu corticala groasa alba , sidefate .La nivelul utero-sacrat drept si adiacent ureterului s-a gasit o zona de endometrioza care s-a indepartat si pt ovare mi-au facut drilling ovarian bilateral .Problema este ca acum trebuie sa ma tratez de endometrioza ceea ce ma sperie cel mai mult........In rest ma simt destul de bine , pana ieri am avut niste dureri groaznice, dar acu sunt bine.
Madaluta ma bucur ca ai ajuns acasa , eu miercuri ma duc la fire , atunci o sa aflu mai multe de la dr.
Daca vreti mai multe amanunte intrebati-ma ce anume vreti sa stiti
De cand esti umflata asa? Nu te doare ? Eu m-am sculat speriata azi dimineata ........Lasa ca ne facem noi bine!

Mergi la inceput