Bebelusi de martie - aprilie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
rrox3 spune:
Cameron bine ai mai venit pe la noi! 
Andira Bravo! Ma bucur ca ati scapat de stress si biroctatie. Sa-l stapaniti sanatosi (apartamentl nou)! Cat despre spatiu, nu vreau sa te deziluzionez, dar noi deja nu prea mai avem loc in patru camere
, desi cand ne-am mutat mi se parea spatiu destul...
Cenia Ti-am admirat mos Craciunul!
E un dragut si reuseste sa semene si cu ami si cu tati.
Ai toata admiratia mea pentru figura de echilibristica de la masa, eu nu cred ca as reusi ![]()
Ocrainic Felicitari iepurasului dintos
Da, si eu am citit ca ar trebui sa inceapa sa manance singurei, deocamdata bucatele de diverse pe care sa le apuce ei in manuta si sa muste din ele. Ioanei i-am dat doar de cateva ori. De obicei apuca si daca ii duc eu prima data la gurita mana, dupa aceea duce si ea. Dar mananca putin si se plictiseste. I-am mai dat din mana mea sa muste banana si asa i-a placut tare. O sa-i mai dau. Dupa 1 an se pare ca e momentul sa primeasca si lingurita. Recunosc, eu n-am facut asa cu Mariuca, am preferat s-o hranesc eu fiindca altfel manca prea putin, dura prea mult si se murdarea groaznic...
Cipriotul e tare, intr-adevar! Sa vedem ce face in finala.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie
hiroral spune:
Buna mamici!
La multi ani Irina Maria ,sa cresti mare si sanatoasa!
Multumesc tuturor pt raspunsuri,vad ca azi a mancat un picut mai multisor decat zilele precedente!
Ocrainic,multumim pt aprecieri!Ne uitaram la pozicile lui David si e frumusel foc,are niste ochisori
si semana perfect cu mami!Noi nu mai mergem la camin,a mers o perioada,acum merg numai sambata cateva la `job `si fata sta cu tati.
Zuzunaki multumim de cadou,chiar ca nu avem nici o poveste nimik romaneste!
burticii si lui Bubu,insanatosire grabnica!
Nino ce baiat mare ai..nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul,acusi face un anisor..
Cenia,scumpel foc `craciunelul`,sa-ti traiasca!
giliutza spune:
Ce frumos povesteste Ocrainic despre cum merge la cules de afine!! Imi face pofta de primavara-vara, deabia astept sa vina ca m-am saturat de frigul asta... Sa vad verde pe-afara, sa stau cu asta mica 3-4 ore in parc...eheeeeee... m-a apucat melancolia!
Pana una alta, ma chinui in fiecare zi cu caruciorul sa-l cobor si sa-l urc (eu stau la 10, iar liftul merge pana la 9, plus ca mai sunt si la parter niste scari de coborat) si de multe ori mai am si ceva cumparaturi. Ma cocoseaza de spate, ce sa mai...La vara o sa fie mai usor, ca scoatem caruciorul ala umbrela!
Felicitari pentru copii care au inceput usor, usor s-o ia pe piciorusele lor! Eu sunt lesinata dupa cum merg astia mici, zici ca acum, acum pica in nas! Le zic pinguini ca merg cu pasi mici si repezi,cu fundul inapoi si cu capul inainte, sunt niste dulci, ce sa mai! De-abia astept sa inceapa si pinguinul meu s-o ia singurica la plimbare, ca acum tipa dupa noi s-o tinem de manuta (sau manute, depinde de cat de obosita e).
Cu mancarica, eu o pacalesc pe Adinuta cu smantana in piureul de legume, ca altfel nu l-ar manca deloc! Putem sa le dam aproape orice de papa la bebei, in afara de mazare, fasole uscata, varza, carne de porc, mezeluri, miere,sare, piper si alte chestii de genul astora. Sapt. trecuta am fost cu ea la control si asa mi-a zis doctorita. Cu cat mai multa diversitate, cu atat mai bine pentru copil! Bineinteles ca trebuie sa tinem cont si de preferintele lor
, ca doar sunt niste mici personalitati, nu?
Andira, iti doresc sa ai nervi tari sa te poti descurca bine cu aranjatul casei si mutatul, ca stiu ca nu e usor!
Alessia, te iert cu mielul, si-asa nu ma omor dupa carnea de miel! In liceu diriga ma striga numai Giulia (desi numele corect e Gilia) ca zicea ea si era convinsa ca au trecut gresit in certificatul de nastere. Eu ii explicasem cum stau lucrurile, dar din a 9-a pana intr-a 12 numai in Giulia m-a tinut...
Giliutza si ingerasul Adinutza:)
http://photos.yahoo.com/carmen_gilia
crangutalil spune:
Buna ziua la toata lumea, n-am mai scris de mult, dar sper ca nu m-ati uitat.Citesc tot ce scrieti, dar de scris nu mai apuc, dar acum mi-am zis ca fie ce-o fi, trebuie sa scriu sa va spun ca noi suntem bine, Thea are 4 dinti, doi sus si doi jos,n-am avut nici o problema cu ea cand i-au iesit, doar a fost mai mofturici la mancare.In rest, ma sperii de ce scrieti ca nu dormiti noaptea,va rog sa ma credeti ca eu o pun in pat la 10 seara si pana dimineata la 8, 9 chiar nu stiu ca am copil in casa.N-am avut nici macar o noapte nedormita de la 2 luni.Am intarcat-o la 9 luni, pur si simplu n-a mai vrut sa suga.Asa ca...Si cu cel mare acelasi lucru am patit la 8 luni jumatate.N-am avut nici un fel de probleme de sanatate, nici macar o raceala, in afara de mancare si pampers si joaca nimic.Este foarte foarte cuminte, ma intreaba lumea daca ea chiar stie sa planga si raspunsul e nu.Rade tot timpul.Asa copii ai creste 10, nu unul.Singurul lucru care e mai rau e ca suntem un pic sub greutate, desi mananca foarte bine.Dr. a zis ca ar trebui sa fie obeza la cat mananca si totusi e slabuta, desi nu pare, si lunga.Dar nici n-are cu cine sa semene, ca toti suntem slabanogi.Iar ca sa ne laudam un pic, la 4 luni a castigat proprii ei bani,jucand intr-un film,Mafalda de Savoia, daca ati auzit, unde a avut rol de bebelusul Mafaldei.Cam atat, va pup pe toate, va rog sa nu va mai certati, fiecare isi creste copilul cum stie si cum vrea si daca aflam niste lucruri noi de la una la alta sunt bine venite, noi hotaram pana la urma daca facem sau nu cum zice x sau y sau cum face x sau y.Pupici la toti bbei si la cei din burtici si la speciali, si la mamici....si la tatici...Toti sunt speciali ca sunt ai nostrii...si ii iubim asa cum sunt.
caramella spune:
Spun si eu PREZENT cu intarziere,am vrut aseara dar cand sa scriu mi-a picat netul si nu am putut sa le zic nici noapte buna mamicilor de pe chat.
Voi ati fost foarte harnicute
de abia am reusit sa va citesc.
Noi am cumparat mobila si am facut schimbari prin casa,a fost un haos de nedescris spre bucuria puiului .Mobila noua a trebuit montata si s-a chinuit sotu cu tata o juma' de zi sa o monteze.Alicia numai acolo vroia sa vada ce se lucra ,ii placea cum bate cu ciocanul,sa puna si ea mana pe scule,baietoasa fata mea.
Acum ca e montata trage de sertare intr-o veselie si e simpatica da pusi in oglinda( unul dintre dulapuri are oglinda).
La capitolul vorbit stam bine .Zicem cuvinte noi:dute ,bate,bea,data(gata),de ce,ce,tai(stai).
Azi e ziua de nastere a sotului,dar maine ne chefuim.
Mai revin sa incerc sa va raspund.
andira spune:
Zuzule - multumim pt cadou!!
Abia astept sa le descarc...
Ce-ti fac piticii, Bubu si burtica? ai aflat ce e bebe? ![]()
Irina, piticul meu drag
giliutza spune:
Crengutalil, sa tot cresti copii ca ai tai! Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi! Ma bucur sincer pentru tine! Sa stii ca si fetita mea e sub greutate, are 8 kg la 9 1/2 luni, dar doctora ne-a zis ca e bine proportionata si ca asa e felul ei, mai miniona. Eu am zis ca se face model si se ingrijeste de pe acum de silueta ei!![]()
Giliutza si ingerasul Adinutza:)
http://photos.yahoo.com/carmen_gilia
andira spune:
Caramella - La Multi Ani, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Rrox, Giliutza - multam de sustinere!
Rrox - trag speranta ca o sa-mi ajunga macar la inceput spatiul
. Ca ex, bucataria are 13mp, holul 16mp, si camerele sunt destul de mari: dormitorul nostru are 14 mp iar al piticilor 12.
Hm, sa vezi ce ordine si disciplina fac....
Irina, piticul meu drag
carmenduta2003 spune:
Buna ziua.
La multi ani, Irina Maria!!
Ocrainic, m ultumim de aprecieri. M-am uitat si eu pe pozele voastre din decembrie si ianuarie. David este o frumusete de baietel, ochii, in primul rand, sunt superbi, exact ca ai tai. Si ce daca nu-i blodut? Este atat de frumos. Si mi-au placut foarte mult peisajele, oceanul, culorile acelea minunate. Ce fericiti trebuie sa fiti ca e cald si frumos si puteti sa-l plimbati pe David.
Despre dinti, stai linistita, cred ca noi suntem codasi. Rares are 10 luni si nici un dintisor, nici nu dau semne ca ar iesi. Felicitari pentru ineputul de dintisor, David!
Ako, vroiam sa-ti raspund, cu privire la decalotare, ca nu m-am hotarat inca ce voi face. Si, absorbita de problema asta, i-am studiat podoaba lui Rares, acum vreo jumatate de ora, cand i-am schimbat scutecul. Era putin rosu in varf, am tras usor de pielita, care mi s-a parut ca arata altfel decat de obicei, apoi am tras putin mai tare si, ce sa vezi, i-a iesit putzulica perfect, tot capusorul. In concluzie, NU AVEM FIMOZA!!!
Andira, sa ne arati pozele facute cu aparatul ultraperformant, dar sa nu uiti de mamica cu burtica, vreau sa o vad si pe Andreea !! Cat despre apartament, sa nu uiti sa ne arati si noua rezultatul, mie imi place foarte mult sa vad poze cu amenajari interioare. Succes mult la amenajat! Si pupici pentru Irina si burtica.
Crengutalil, bravo pentru micuta vedeta, este vorba despre un film documentar? Unde putem sa-l vedem? Sau poze?
Cenia, l-am vazut pe mosulica David, ce frumos este el in costumul acela rosu. Este un copilas dragalas, iar voi toti o familie frumoasa si tanara. 
Aseara am plecat de pe chat fara sa pot sa urez fetelor o nopate buna, mi-a cazul netul. Scuze.
Poze Rares
Varsta lui Rares
ionela_r spune:
Crengutalil te invidiez.Dora daca nu se trezeste de 6-7 ori pe noapte, sant fericita.
Noi azi am foat afara 30 min.Acum doarme dusa, i-a placut aerul de afara.
va pupam pe toti, de la mic la mare.
Ionela si Dora
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0