Bebelusi de martie - aprilie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 9
alessia105 spune:
giliutza
...pai cum sa nu dau Mielu cand te botez giuliutza?!?!

ligia13
..pai vrei sa va sperii?!?! Bine hai ca azi pun o poza cu mine si piercengul
...Felicitari ptr cei 2 pasi 

si asa pe nevazute
...
Valenka si Cenia noi am pus magneti puternici la aproape toate dulapurile ...trebuie sa exerciti o forta de 6kg ca sa le deschizi ..ieftin si bun ..am si tot felul de accesorii care sa ii ingrdeasca lui Benny orice initiativa de a controla pin sertare ,dulapuri etc ..si pot sa il las singurel fara frica ca i se intampla ceva ..tot parterul e a lui ( sufragerie si bucatarie) ..io prin zona cu ale mele si el cu ale lui
..acum am o problema Mareee ...a inceput sa deschida usa de la clana asa ca in curand instalam si portitele
de siguranta
nu prea imi plac mie dar asta e ,,Siguranta inainte de toate
gabrianah 
trimite-mi pe mailul meu Id-ul tau sau direct la supermamici2005@yahoo.com da tu add ...de obicei cand sunt eu la aparat pun mesajul de ""pls buzz"" ptr ca sincer imi e jena sa deranjez pe cineva care desi online poate are treaba sau poate e fff ocupat .Te asteptam cu drag !In urmatoarele zile voi deschide in jur de ora 20-21 ora Ro ptr ca am ora de dirigentie cu mama zilnic
...
pamatufilor
ako
....Cool
salut ..cel mai tare ...is fan
...cu decalotarea sincer eu nu am facut-o la Sebi ptr ca nu a fost nevoie ..in schimb cu el am patit-o rau ca nu il spalau la cresa (dupa 1 an si o luna) cand schimbau scutecul si a facut o infecte ..dar s-a rezolvat repede Slava domnului ..la Benny nu prea am ce e ca micuta ( sau poate normala ptr Sebi a fost fffff bine dotat ![]()
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi
ocrainic spune:
Si acum si despre noi!!!
In sfirsit am observat ca stirbosul meu se lauda si el cu un dintisor! Dar, surpriza, nu este unul inferior ca si la toti copiii, ci un incisiv superior, o sa fim un iepurila! Mai e cineva as anovice ca si noi in ale dintilor? SI fara nici o suparare, nu tu un miriit in plus. Poate avem noroc si nu ne chinuie rau. Dar daca cumva seamana cu taica-sau, nu o sa zica nici pis la durere, fie ea cit de rea.
In rest, noi am inceput sa mergem la gradi de 2 ori pe saptamina, cite o jumatate de zi. Cind il duc acolo incepe sa faca o mutrita suparata si sa se cuibareasca tot in mine, de mi se rupe sufletul de fiecare data. Iar cind il las, vai de mine si de mine, un plins... Dar asta e, trebuie sa continuam, trebuie sa ma intorc la servici, si alta solutie nu e, trebuie sa treaca si prin experienta asta. La gradi arata bine, curat mereu cind merg, bebeii au patuturile lor in care dorm cu muzica. David inca nu prea maninca bine acolo, dara astept sa se mai obisnuiasca pina sa trag o concluzie. In celelalte trei zile ale saptaminii vine la noi o tanti rominca, din Bucuresti, venita sa-si viziteze baiatul, prieten de-al nostru. El ar vreau sa o tina aici, dar nu cred ca ar vrea ea deocamdata, caci tot vorbeste de plecat acasa in iunie. Mai vedem noi. acesta este si motivul pt care merge bebe si la gradi, caci daca cumva va pleca sa fie obisnuit, nu sa ne ia ca din oala. Ce sa zic despre ea, acum cind sunt si eu prin jur e in regula, e inca in perioada de acomodare, cred ca se va descurca, unde mai pui ca si sotul meu lucreaza de acasa, asa ca va fi mereu in preajma la nevoie.
Si noi mergem de-a busilea, as putea spune ca e mai mult tiris grapis, dar uneori pt un timp reuseste si in 4 labe. N eplace sa mergem tinuti de minute, dar inca nu ne-am ridicat singur tinindu-ne de obiecte.
Spunem bababa, mamamamam, dar cam atit, si ridem in hohote cind se joaca Toto cu mingea prin preajma (vorba fie intre noi, nu cred ca mai are catelul multe momente de liniste). Ne ducem doar la locuri interzise, ghivece de flori, cabluri (credeam ca numai noi ne facem cable man cind ne facem mari!). Nu mai suntem asa de dolofan pina acum o vreme, dar poate fiindca ne miscam necontenit. De mincat mincam in valuri cam ca si toti copilasii vad. Noi am mincat in primavara-vara asta multime de zmeura, mure, afine, care ne plac de minune. Doar capsunii i-am lasat inca pe mai tirziu.
Azi am fost cu mami la cules de afine, caci se poate pe aici sa mergi pe la fermele din jur si sa-ti culegi propriile fructe pe care vrei sa le cumperi. A fost asa de placut, o vreme frumoasa, un cer senin, ma simteam ca la tara la bunici. Bebele a stat in caruciorul lui si s-a jucat, a povestit cu mami si prietena Gabi, si la un moment dat, chiar a ros caruciorul.
Cam asta despre noi.
Fug sa ma uit din nou la tenis, joaca Federer cu un neamt, Kiefer, nu tocmai f priceput (poate doar mie nu-mi place de el). Sa stiti ca grecul cipriot de care va povestisem, Bagdhatis, a ajuns in finala, a facut o semifinala de milioane, am stat din nou pina la ore mici sa o vad!
Cum de am uitat in mesajul precedent sa o salut si pe Zuzu, pe care chiar nu am mai auzit-o de mult. Oare am zis congrats pt bebe2? Cum te simti? Totul ok?
Gabrianah - sorry ca nu am mai raspuns, sunt o lenesa, daca nu raspund la email-uri in momentul in care le primesc, s-a dus, nu mai raspund decit cind mai dau peste ele si-mi plesneste obrazul de rusine. Ma bucur ca sunt bine puiutii tai. Trebuie sa fie tare greu fara sotior. Spor la cursurile de germana. Cred ca mi-ar fi imposibil sa invat limba asta!
Gata fug la tenis!
Pupici tuturor,
Oana si David proaspatul dintos
http://community.webshots.com/user/dcrainic
alessia105 spune:
ocrainic
promit sa o pup pe Danna din partea voastra
..si mie imi e un dorrrr de ele de numai pot
..dar scoatem noi parleala cu un mers la coafor , shoping si cine stie ce piercing imi mai pun de data asta 
cenia...super Mosu si a stat si cu caciulita
..nu ca altii pe care ii stiu eu
care nu stiuau cum sa le mai dea jos ..si costumul si caciula
mai am sa va mai spun dar ma duc cu purcelul la culcare si trag si eu un pui de somn ..ptr ca atunci cand nu e bb mic e BB MARE@! Va pup si vb mai traziu

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi
ocrainic spune:
Salut Ellinia, hai ca v-am povestit, de nici eu nu stiu ce am patit, nu am mai scris atita de fff multa vreme!
Chiar nu am pove de mult cu tine, dar sa stii ca tot citesc peripetiile tale si ale lui Nino cu baieteii vostri mari. Pupici lui Stefanut!
Stit eu ma tot gindesc cu mincatul, nu ar trebui incet incet sa le incurajam initiativa de a minca singuri? Macar mici tentative. Fetele cu copilasii mai mari, voi ce faceti. Ca puturosul meu, nici macar mina nu si-o mai tine pe sticluta de lapte, ceea ce facea pe la 5-6 luni. Acum, ioc, deschide gura si sta, da de pica ceva in gura lui matafleata!
Hai gata, chiar ca fug!
http://community.webshots.com/user/dcrainic
rrox3 spune:

La multi ani Irina Maria!!
Nu stiu daca mamica ta mai arunca vreun ochi pe aici, dar, daca imi aduc eu bine aminte, ea a deschis topicul burticilor de martie - aprilie 2005 
Ligia Bravoo Raducu!!
2 pasi singurel la 9 luni nu-i rau deloc 
Ana71 Mariuca nu a fost prea incantata de spectacol. A zis ca apareau mereu 2 clovni enervanti, care nici macar nu aveau nasuri de clovn... si n-au fost decat maimute (care prea se maimutareau
) si tigri. Dar s-a simtit bine cu copii.
Ako super sa ai piticii amorezati de bona
Imi place mult cum ne povestesti de pamatufi 
revin, trebuie sa-i dau papa Ioanei
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie
calimend spune:
Raspund si eu ---prezent ---dupa o suta de ani ,ptr ziua de ieri
cand v-am citit dar nu am avut timp sa raspund-am avut doua aniversate
mami a mea (51)si o buna prietena (31).si mai e ceva --ieri m-am chinuit o gramada sa pun pozepe photobucket si nu am reusit .pana la urma am facut album in Community webshots dar nu stiu sa-l aduc aici.cum pot face treba asta,daca puteti sa ma ajutati.
Calin a dat cu freza(care n-o mai are )in cantul de la dulap si si-a facut o ditamai zgarietura...m-am speriat ingrozitor,dar el..in afara de oleaca de smiorcait ..nimic .au o tarie copiii astia ...ceva de speriat.va pup dulce si scuzati.va rog absentele
ninocikap spune:
Ocrainic super descrierea plimbarii voastre.... ca la bunici...
sa stii ca Alex desi mai are putin, vreo 3 saptamani si face anul... nu isi tine singur sticlutza de lapte...
chiar ma vaitam de asta la sot si la soacra...daca ii dau o bucatica de paine sau un biscuite si le ia singur si musca din ele, molfaie...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
andira spune:
Spunem si noi "Prezent!" ![]()
Am terminat cu actele!!!
Dupa 3 luni in care m-am imbolnavit de nervi, inclusiv aseara m-a busit plansul de nervi, pentru ca am asteptat in fata casieriei la banca 2 1/2h sa-mi dea banii MEI, am terminat in sfarsit!!
Nu mai suntem "homeless", cum am fost ultimele 2 sapt (intervalul de la vanzarea apt meu pana l-am cumparat pe cel nou
), si la 1 aprilie, de voie-de nevoie, ne mutam!
Spun de voie - de nevoie pt ca oricum nu terminam intr-o luna de amenajat un apt de 4 camere, cu pus parchet, gresie, faianta, zugravit, instalatie electrica etc, dar asta e termenul.
Ma bucur ca in sfarsit Irina va avea camera ei, noi la fel, si loc gramada de depozitat. Vreau sa am dulapuri mari si sa valoric spatiul la maximum (a nu se intelege insa mobila peste mobila, detest asta
) ca sa nu ma mai trezesc ca n-am unde sa le pun, si ca atare ajung in mijlocul sufrageriei pe fotolii si canapea. ![]()
Dupa ce il amenajam o sa va pun si poze (de cand ma laud...).
I-am facut poze aseara lui pishcotzel cu aparatul nou, dar nu l-am luat la mine sa le descarc.
Marfa aparatul nou, dar nitel cam mult pt mine. Ionut se mai descurca in el, dar la 20 de module, fiecare cu optiunile lui, eu tr sa stau cu manualul in fata... In fine, sper sa ajung sa-l folosesc si eu calumea.
Revin.
Irina, piticul meu drag
andira spune:
Ocrainic - ce frumos trebuie sa fie!! Poate ne pui si poze, sa ne mai incalzim la soare si noi aici...![]()
Anca Micaela - imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva!! Te inteleg perfect, si eu povesteam anul trecut de conditiile de la Gr Alexandrescu, unde era sa mor cu asistentele de gat...
Sanatate multa fetitei si asteptam vesti bune!!
Irina, piticul meu drag
cameron spune:
Nu am mai intrat de multa vreme,.. acum am gasit cateva minute libere..si am mai citit despre nazdravaniile puiutilor vostri.. despre ce mai papa..
Ieri am vazut la i-au aparut 2 dintisori deodata lui Catalin, eu il tot urmaream sus,..si cand am vazut ca ii aparuse si jos. Asa ca acum avem 7 dinti..
Sper sa am imi fac timp sa va citesc mai des..pentru ca tare mi-e dor de voi..